Levné letenky na víkend: Athény od 636 Kč, Porto od 1 017 Kč, Larnaca od 636 Kč

Lapetka
Publikováno 25. prosince 2019

Pokud jste pod stromečkem našli obálku s penězi, je velmi dobrým nápadem proměnit je v zážitky. A jak známo, zážitky z cestování jsou ty úplně nejlepší. Vybrali jsme proto pro vás 18 nejlepších tipů na levné víkendové letenky tak, aby vám v obálce ještě něco zbylo :)

  1. Bologna od 758 Kč

    Během ledna a února se můžete levně podívat do Itálie, konkrétně do města Bologna, a to za necelých 800 Kč. Letět můžete i v dalších měsících, ale za letenky již zaplatíte okolo tisícovky.  Odlet je z Bratislavy v pátek, přílet pak v pondělí, takže si můžete užít prodloužený víkend. Levné letenky do Boloni pořídíte pouze s příručním zavazadlem. Před odletem si můžete přečíst také našeho Průvodce po Boloni, který vás na cestu vybaví užitečnými tipy.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden–únor 2020

  2. Stockholm od 770 Kč

    Levné letenky do Stockholmu seženete od ledna do března 2020, s odletem z Vídně, nebo Wroclawi, takže si můžete vybrat, podle toho, kde to máte blíže. Letenky jsou k sehnání s termíny od pátku do neděle z Vídně. Většinu termínů seženete těsně pod 1 000 Kč, ale k dispozici jsou i za cenu 770 Kč. Z Wroclawi jsou k dispozici termíny od pátku do pondělí.

    Odlet: Vídeň / Wroclaw
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden–březen 2020

  3. Porto od 1 017 Kč

    Od ledna do března 2020 jsou k dispozici levné letenky do Porta. Toto kouzelné město, domov lahodného portského vína, má mnoho co nabídnout – procházky u oceánu, dobré jídlo a pití, nádherné městské scenérie a mnoho dalšího. Odlet je v pátky, přílet buď v neděli, nebo pondělí. Letenky seženete u Wizz Air s odletem z Vídně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden–březen 2020

  4. Marseille od 1 296 Kč

    Přímo z Prahy se dostanete levně do druhého největšího města Francie, Marseille. Levné letenky pořídíte na období ledna a února 2020, s odletem v pátek v podvečer a příletem v pondělí večer. Levné letenky do Marseille přináší Ryanair.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden–únor 2020

  5. Skopje od 918 Kč

    Velmi zajímavou, nepříliš objevenou a zároveň cenově dostupnou destinací je Skopje. Kombinace uvedeného z tohoto města činí výletní cíl, který na svých cestách po Evropě nesmíte vynechat. Levné letenky do Skopje nyní seženete od pátku do neděle, přičemž páteční odlet je až večer, takže dovolenou v práci ani potřebovat nebudete. Odlet je z Bratislavy, letenky pořizujte u Wizz Air. Praktické tipy k cestě do Skopje, najdete u nás, v samostatné  článku.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden–březen 2020

  6. Oslo od 483 Kč

    Levné letenky do Osla seženete na víkendové termíny od ledna až do května 2020. Letenky nabízí Wizz Air s odletem z Katowic. Pokud do Katowic pojedete autem, podívejte se na program Fly Silesia – díky němu můžete například ušetřit na ceně za parkování přímo u letiště.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden–květen 2020

  7. Londýn od 502 Kč

    Pokud máte rádi bristkou angličtinu, zaleťte se pokochat na vlastní uši přímo do hlavního města Velké Británie. Levné letenky do Londýna, na letiště Luton, přináší společnost Wizz Air. Odlet je z Katowic, víkendové termíny od pátku do neděle. V Londýně se nebudete nudit, ani když tam budete týden, pokud se i přesto chystáte jen na víkend, přečtěte si našeho průvodce po Londýně, abyste ze své návštěvy vytěžili maximum.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden–květen 2020

  8. Eindhoven od 487 Kč

    Také z Katowic, a také s Wizz Air se můžete podívat i do Eindhovenu. Toto velmi zajímavé město osloví hlavně milovníky architektury (ale nejen je) – v Eindhovenu se nachází skoro 150 památkově chráněných budov. Více tipů k cestě do Eindhovenu se dočtete v našem průvodci po Eindhovenu. Lety jsou operovány od pátku do pondělí.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: únor–květen 2020

  9. Malmö od 466 Kč

    Malmö je městem, kde se dokonale doplňuje moderní architektura s historickými budovami. Toto třetí největší město ve Švédsku je plné rozmanitosti i ve složení svého obyvatelstva – 38% jsou cizinci. Levné letenky do Malmö přináší společnost Wizz Air s odletem z Katowic. Lety tam jsou v pátky, zpět v neděli, což je ideální čas na poznání tohoto města. Vybírat můžete z mnoha termínů od ledna až do května 2020.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden–květen 2020

  10. Billund od 760 Kč

    Od ledna do března 2020 seženete levné letenky do Billundu. V tomto období koupíte letenky na víkend okolo 760 Kč, pokud byste chtěli letět později, zaplatíte okolo 1 000 Kč. Odlet i přílet je v ranních / dopoledních hodinách. Pokud vám název tohoto města v Dánsku nic neříká, pak vězte, že zde má své sídlo společnost LEGO a nachází se zde i Legoland. Další tipy k výletu do Billundu si přečtěte v našem průvodci.

    Odlet: Berlín Schoenefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden–březen 2020

  11. Liverpool od 1 309 Kč

    Když se řekne Liverpool, někdo si vybaví slavnou skupinu Beatles, která zde vznikla, jiný zase slavný fotbalový klub. Ať už patříte do kterékoliv skupiny, výlet do Liverpoolu se vám bude jistě líbit. Odlet je přímo z Prahy, v pátek večer, přílet pak v neděli odpoledne, nebudete tak potřebovat ani den dovolené. Levné letenky do Liverpoolu přináší společnost Ryanair v průběhu ledna až března 2020.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden–březen 2020

  12. Kyjev od 725 Kč

    Extra levné letenky do Kyjeva seženete z Bratislavy se společností Wizz Air. Odlety jsou vždy v pátek okolo 17:00, přílety pak v pondělky okolo 15:40. Hlavní město Ukrajiny je neprávem opomíjenou destinací – toto zelené město se spoustou historických staveb, kopcovitých uliček, přátelských lidí a příznivých cen totiž za návštěvu rozhodně stojí! Za skvělou cenu od 725 Kš můžete letět na víkend v období od ledna až do května 2020.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden–květen 2020

  13. Dortmund od 487 Kč

    Levné letenky do Dortmundu seženete na víkendové termíny od ledna do března 2020. Většina letů je za podobnou cenu okolo 500 Kč, ale všechny letenky byste měli sehnat do 700 Kč. Letenky nabízí Wizz Air s odletem ze tří letišť, takže si můžete vybrat, které vám vyhovuje nejvíce – létá se z Katowic, Wroclawi i Vídně.

    Odlet: Katowice / Wroclaw / Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden–březen 2020

  14. Bari od 636 Kč

    Od ledna do března, v době největší zimy, si můžete levně zaletět na jih Evropy, do Itálie. Levné letenky do Bari přináší společnost Wizz Air, s odletem z Vídně. Odlety jsou v pátky v 15:00, přílet pak v 17:10, buď v neděle, nebo pondělky. Bari je okouzlující město, a mnoho k vidění je i v jeho okolí – detailněji jsme tyto tipy sepsali do samostatného průvodce po Bari.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden–březen 2020

  15. Athény od 636 Kč

    Na víkend, od pátku do neděle, nebo, pokud máte dost volna, tak i od čtvrtku do neděle, se můžete za akční ceny začínající okolo 600 Kč, zaletět podívat do hlavního města Řecka. Akční letenky do Athén seženete u Wizz Air, s odletem z Vídně, za tutu výhodou cenu naleznete víkendové letenky v oddobí od ledna až do června 2020. V Athénách nevynechejte návštěvu pravé taverny, Akropole a ochutnávku místní vynikající kuchyně. Pokud rádi jen tak bloudíte a kocháte se uičkami, pak najděte čtvrť Anafiotika a zkuste najít uličky, kde musíte jít za sebou, protože vedle sebe byste se nevešli. Pokud budete mít štěstí, tyto uličky vás zavedou k vyhlídce na celé Athény.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden–červen 2020

  16. Larnaca od 636 Kč

    Kyperská Larnaca je důležitou turistickou destinací. Návštěva tohoto města stojí za to nejen v létě – historické budovy a mnohá muzea můžete vidět i v zimě a pro mnoho lidí to může být i příjemnější. Levné letenky na Kypr seženete na prodloužený víkend od pátku do pondělka u společnosti Wizz Air, s odletem z Vídně. Za akční cenu můžete letět od ledna do dubna 2020.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden–duben 2020

  17. Castellón od 508 Kč

    Pokud nemusíte létat do destinací, které vyhledává většina ostatních turistů a raději objevujete malá a nepříliš známá města, pak je tato letenka pro vás tím pravým – Castellón je menším přístavním městem na jihovýchodě Španělska. Levné letenky do Castellónu koupíte u Wizz Air s odletem z Vídně. Letět můžete od dubna do června 2020, takže už se můžete klidně i vykoupat v moři. Akční letenky jsou k dispozici na víkendové termíny od pátku do pondělí.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: duben–červen 2020

  18. Řím od 572 Kč

    Itálie, to je kolébka gastronomie a vynikající kávy, espressa, navíc doslova za pár korun. A i takové seženete přímo v jejím hlavním městě, Římě. Kromě jídla a pití je toto město samozřejmě protkáno historickými stavbami, z nichž nejznámější je Koloseum nebo fontána di Trevi. Levné letenky do Říma koupíte u Wizz Air – odlet je z Vídně ve čtvrtek nebo pátek, přílet v pondělí (tamtéž), a za skvělou cenu kolem 500 Kč můžete letět od ledna do března 2020.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden–březen 2020


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás