Levné letenky na říjen: USA od 5 448 Kč, Irsko za 683 Kč, Milán za 525 Kč

Redakce
Publikováno 29. srpna 2018

Levné letenky se musí kupovat s předstihem, proto jsme se tento týden zaměřili na levné letenky na říjen.

  1. Milán od 525 Kč

    Na vybrané říjnové termíny nabízí Ryanair levné letenky do Milána již za 525 Kč. Společnost na této lince létá vždy ve čtvrtek, v neděli a v úterý, díky čemuž se lze vydat i na prodloužený eurovíkend.
    Před cestou vám doporučujeme pročíst našeho průvodce po Miláně.

    Odlet: Ostrava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2018

  2. Mallorca od 656 Kč

    Levné letenky na Mallorcu jsou jednoznačným hitem letošního léta. Ryanair to moc dobře ví, a proto k lince z Berlína přidal i druhou z Vídně. Ty nejlevnější letenky koupíte v různých kombinacích na dny od středy do soboty.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2018

  3. Londýn od 843 Kč

    Levných říjnových letenek do Londýna je nyní jako slibů před volbami, přičemž ty nejlevnější se prodávají za 843 Kč. V ceně do 1 000 Kč jsou k mání desítky termínů, pro dosažení té nejvýhodnější nabídky se vyplatí kombinovat lety od nízkonákladových společností easyJet, Ryanair a Wizzair.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: easyJet / Ryanair / Wizz Air
    Termíny: říjen 2018

  4. Malta od 1 211 Kč

    Průměrná teplota moře na Maltě je v říjnu 24 °C, což dává příležitost vykoupat se i méně otužilým jedincům. Nejlevnější letenky koupíte za méně než 1 500 Kč, doporučujeme kombinovat nabídky Ryanairu z Bratislavy a Wizz Airu z Vídně.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair, Wizz Air
    Termíny: říjen 2018

  5. Řím od 1 420 Kč

    Z Prahy do Říma můžete letět levně díky společnosti Ryanair, která prodává letenky již od 1 420 Kč. Pravda, za tuto cenu je v nabídce jen pár kousků. Větší počet dostupných termínů je až za ceny kolem 1 758 Kč.
    Společnost létá na letiště Ciampino, před odletem si nezapomeňte prostudovat našeho průvodce po Římě.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2018

  6. Eindhoven od 1 015 Kč

    Holandsko není jen Amsterdam, ale třeba také Eindhoven, ve kterém tvoří celou čtvrtinu obyvatel cizinci. Levné letenky do Eindhovenu pořídíte na říjen 2018 jen za 1 015 Kč. Odlety jsou vesměs v pátek dopoledne, což v kombinaci s pondělním příletem vybízí k prodlouženému víkendu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2018

  7. Bukurešť od 788 Kč

    Levné letenky do Bukurešti bývaly v dobách nedávných vzácností, vše změnil až Ryanair a jeho linka z Berlína. Ceny zpátečních letenek na říjen aktuálně začínají na 788 Kč, přičemž v nabídce jsou desítky termínů. Za příplatek do dvou set korun se nabídka navíc výrazně rozšíří.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2018

  8. Oslo od 471 Kč

    Tradičně levné letenky do Osla nabízejí společnosti Ryanair a Wizz Air. První jmenovaná létá z letiště ve Wroclawi, druhá k němu přidává i Katowice. K nákupu nejlevnějších letenek vám aktuálně stačí pětistovka.
    To ovšem neplatí o ceně jízdenky z letiště Torp do centra města. Proto si před koupí přečtěte našeho průvodce po Norsku.

    Odlet: Wroclaw (Ryanair), Katowice (Wizzair)
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2018

  9. Farranfore od 683 Kč

    Skrblík Farranfore zařadil na seznam nejzajímavějších neokoukaných měst pro rok 2018. V městě samotném sice neleží žádná významná turistická pamětihodnost, kraj je však považován za jeden z nejhezčích v Irsku. Důvod k návštěvě dává i Ryanair, když nabízí zpáteční letenky již za 683 Kč.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2018

  10. Riga od 788 Kč

    Zpáteční letenka do Lotyšska za 788 Kč, to byla donedávna událost. Změnil to až pád společnosti Air Berlin a nástup Ryanairu. Za tuto cenu se sice prodává letenka jen na jediný termín (22. 10. – 29. 10. 2018), další však jsou k mání za příplatek v řádu stokorun.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2018

  11. Ibiza od 1 524 Kč

    Zpáteční letenky na Ibizu na různé říjnové termíny koupíte levně díky společnosti Ryanair. U těch nejlevnějších kousků vám bude stačit jen 1 524 Kč, připlatíte-li si zhruba 300 Kč, nabídka dostupných termínů se rozroste.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen 2018

  12. Bonus: Fort Lauderdale od 5 448 Kč

    Jako bonus pro vás máme levnou letenku do USA, konkrétně se jedná o nabídku společnosti Wizz Air a zpáteční let z Paříže do Fort Lauderdale na Floridě. Ceny nejlevnějších letenek začínají na 5 448 Kč. Je však nutné podotknout, že cena zahrnuje pouze příruční zavazadlo a jídlo na palubě je za příplatek.

    Odlet: Paříž – Charles de Gaulle
    Aerolinky: Norwegian
    Termíny: říjen 2018


p
paul 29.08.2018 – 07:08

A kde mam najit tu Floridu?

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 29.08.2018 – 10:00

Bod 12, Fort Lauderdale.

Odpovědět

M
Maruška 31.08.2018 – 15:47

Vzhledem k tomu, co Ryanair v poslední době předvádí (sama jsem zažila před měsícem zrušení letu pár hodin před odletem, nevrácení jízdného, nutnost kupovat podstatně dražší letenku,abych se dostala tam, kde jsem měla být apod.), tak s touto společností už asi znovu riskovat nehodlám... přesto levné lety jsou často nakopnutím, aby se vyjelo i tam, kde to zdánlivě není známé :-) Jinak díky za shrnutí obdobně využitelných informací na vašem serveru.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás