Levné letenky na listopad: Maroko od 1 301 Kč, Jordánsko za 1 050 Kč, Mallorca za 315 Kč

Redakce
Publikováno 3. října 2018

Levné letenky se vyplatí kupovat s předstihem, tentokrát jsme tak pro vás vybrali nejlevnější letenky na listopad 2018.

  1. Milán za 525 Kč

    Zpáteční do Milána nabízí Ryanair téměř na celý listopad za 525 Kč. Odlétá se z Ostravy, přílet je na milánské letiště Bergamo. Linka je v provozu vždy ve čtvrtek a v neděli, vybírat tedy můžete z kombinace těchto dnů. Před odletem si doporučujeme přečíst průvodce po Miláně od našeho skvělého Michala Pavelky. :)

    Odlet: Ostrava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: celý listopad 2018

  2. Mallorca od 315 Kč

    Na koupání to již není, ale teploty se obvykle pohybují v rozmezí od 12 do 19 °C. Sice může pršet, ale dobře hodnocený pokoj přes Airbnb seženete již za 660 Kč za noc. A k tomu zpáteční letenky z Berlína prakticky na jakýkoliv listopadový termín na 315-420 Kč.

    Odlet: Berlín Tegel a Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: celý listopad 2018

  3. Londýn z Prahy od 1 023 Kč

    Wizz Air sice svoji pražskou základnu zrušil, přesto lze čas od času narazit na letenky za zajímavé ceny. Příkladem je Londýn za 1 023 Kč, na místní letiště Luton můžete z Prahy letět po celý listopad za 1 023 Kč. Ušetřit můžete i na dalších položkách, stačí si přečíst našeho průvodce po Londýně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: celý listopad 2018

  4. Řím za 788 Kč

    S příchodem Ryanairu do Vídně došlo k výraznému poklesu cen letenek, prakticky po celý listopad můžete letět do Říma jen za 788 Kč. Ryanair létá na větší letiště Fiumicino, ze kterého se snadno dopravíte do centra města. Před odletem nezapomeňte prostudovat našeho průvodce po Římě.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: celý listopad 2018

  5. Ammán za 1 050 Kč

    Neuvěřitelně levné letenky do jordánského Ammánu má ve své nabídce Ryanair, v několika (pravda) málo listopadových termínech můžete letět z Krakova a Vídně jen za 1 050 Kč. V listopadu v Ammánu bývá příjemných 15-20 °C.

    Odlet: Krakov a Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: druhá třetina listopadu 2018

  6. Boloňa od 525 Kč

    Italská Boloňa je jedním z nejdostupnějších měst letošního podzimu, desítky různých termínů v ceně 525-800 Kč a odlety z Bratislavy, Krakova, Vídně a Wroclawi. Poděkujte Ryanairu.

    Odlet: Bratislava/Krakov/Vídeň/Wroclaw
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: celý listopad 2018

  7. Marrákéš od 1 301 Kč

    Ryanair sice od letošního podzimu létá do Maroka i z Prahy, nejlevnější letenku aktuálně seženete s odletem z Bratislavy. V samém závěru listopadu můžete letět do Marrákéše a zpět již za 1 301 Kč. V ceně do 2 000 Kč za zpáteční letenku je k mání další zhruba patnáctka termínů s odlety z Bratislavy, Krakova a Vídně.

    Odlet: Bratislava, Krakov a Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: napříč listopadem 2018

  8. Liverpool za 949 Kč

    Ve zhruba osmi různých termínech v druhé polovině listopadu se můžete vydat do Liverpoolu, přičemž na zpáteční letenku z Prahy vám bude stačit jen 949 Kč. Pokud bydlíte na Náchodsku, vězte, že o zhruba stokorunu jsou levnější letenky z Wroclawi.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: druhá polovina listopadu 2018

  9. Barcelona z Vídně za 1 206 Kč, z Prahy za 1 348 Kč

    Levné letenky do Barcelony pořídíte v závěru listopadu u Ryanairu, letět za téměř stejný peníz můžete z Prahy a z Vídně. Přilétá se na hlavní barcelonské letiště, ze kterého se do centra města dopravíte pohodlně MHD. Nemusíte se složitě trmácet až ze Girony. :)

    Odlet: Praha a Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: závěr listopadu 2018

  10. Atény od 683 Kč

    Nejlevnější letenky do Athén nabízí na listopad Ryanair, v případě odletu z Katovic můžete letět tam a zpět již za 683 Kč. Na výběr je několik termínů v druhé polovině listopadu a pokud si připlatíte pár stokorun, jejich počet se ještě rozšíří.

    Odlet: Katovice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: druhá polovina listopadu 2018

  11. Paříž od 992 Kč

    Levné letenky do Paříže pořídíte na listopad již za 992 Kč, za téměř stejné peníze se odlétá z Prahy a z Vídně. K dispozici jsou ještě o stokorunu levnější letenky z Wroclawi, ve všech případech se letí na pařížské letiště Beauvais, které je od centra města poměrně vzdálené. Myslete na to při plánování rozpočtu.

    Odlet: Praha a Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: druhá polovina listopadu 2018

  12. Stockholm od 471 Kč

    Téměř v jakýkoliv listopadový termín se můžete vypravit do Stockholmu a za zpáteční letenku zaplatit méně než 1 000 Kč. Nevýhodou může být odlet z Polska, ale zejména přílet na stockholmské letiště Skavsta, které leží poměrně daleko od centra města. Vyplatí se tak cestovat v partě a na místě si půjčit auto.

    Odlet: Krakov (Ryanair), Katovice a Wroclaw (Wizz Air)
    Termíny: celý listopad 2018

  13. Dublin od 788 Kč

    Levné letenky do Dublinu koupíte na různé termíny napříč celým listopadem již za 788 Kč. Odlétá se z Vídně, let operuje nízkonákladovka Ryanair. Výhodou je odlet v dopoledních hodinách.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: napříč listopadem 2018

  14. Malta od 1 037 Kč

    V průměru 15-20 °C můžete čekat, když se vypravíte v listopadu na Maltu. Zlákat vás k tomu mohou zpáteční letenky z Bratislavy již za 1 037 Kč, dostupných termínů není úplně málo. O zhruba pětistovku dražší jsou letenky z Vídně, ty ovšem nabízí konkurenční Wizz Air.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: napříč celým listopadem 2018


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás