Skrblíkův týden: Chorvatsko za 990 Kč, Cheeseburger v McDonalds ZDARMA a vstupenky CineStar za 109 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 17. června 2019
  1. RegioJet: Na otočku do Chorvatska za 990 Kč

    Mimořádně výhodnou akční cenu 990 Kč za zpáteční jízdenku do Chorvatska nabízí dopravce RegioJet. Akční cena platí pro nová spojení sezóny 2019 a lze ji využít pouze v termínu 25.–26. června 2019. V úterý se vyjíždí z Prahy, Brna nebo z Bratislavy do Chorvatska a ve středu se jede nazpět. Můžete vyrazit do Splitu, Zadaru, Biogradu, Vodice, Šibeniku nebo Primoštenu. Jízdenky jsou v prodeji od 17. června 2019 až do vyprodání.

  2. McDonalds: Poukázka na cheeseburger a Vineu s ledem ZDARMA

    Poukazy na cheeseburger a Vineu s ledem, každý v hodnotě 29 Kč, je právě teď k dispozici v aplikaci CoolTicket. Aplikaci si stačí jednoduše stáhnout do chytrého telefonu nebo do tabletu. Poukaz funguje na principu cashbacku, to znamená, že za cheeseburger či Vineu je třeba nejdříve zaplatit a nákup následně přes fotoaparát ukázat aplikaci. Poté vám budou zaslány peníze zpět na účet. Poukazy lze využít ve všech provozovnách McDonald’s v Česku i na Slovensku.

  3. CineStar: Ve čtvrtek do kina za 109 Kč

    Každý čtvrtek je jakýkoli film v multikině CineStar pouze za 109 Kč. Podmínkou je stažení aplikace CineStar a registrace do CineStar Clubu, poté si můžete vybrat jakýkoli čtvrteční film a vstupné zaplatit přes aplikaci. Jako bonus získáte nazpět ve formě bodů 15 % z každé částky, kterou v CineStar utratíte. Body lze využít na nákup občerstvení nebo na vstupenky zdarma.

  4. Alza.cz: Za starý kávovar až 3 000 Kč + splátky bez navýšení 

    Zvažujete-li vyměnit váš starý kávovar za nový, zastavte se určitě v Alze. Do pátku 28. června 2019 totiž za starý i nefunkční přístroj dostanete okamžitou slevu ve výši až 3 000 Kč na nový kávovar podle vašeho výběru. Podmínkou je osobní odběr a platba na prodejně. Výše poskytnuté slevy závisí na ceně nového kávovaru, maximální slevu ve výši 3 000 Kč lze uplatnit u modelů s cenou nad 10 000 Kč.
    Splátky bez navýšení na Alza.cz platí pro mobilní telefony s cenou nad 5 000 Kč a na hračky při nákupu za více než 2 000 Kč. Úvěr zajišťuje Hello bank! by Cetelem. Před nákupem se nezapomeňte podívat, zdali není k dispozici slevový kupon Alza.

  5. FAnn: Festival péče a líčení – 20 % na kosmetiku

    Využijte 20% slevy na veškerou pečující a dekorativní kosmetiku v síti parfumérií FAnn. Ke každému nákupu navíc dostanete dárek, vzorek vůně, péče nebo líčení, kartu s trvalou slevou 10 % a knížku se slevovými kupony. Akce potrvá až do konce června 2019.

  6. Pojištění.cz: Soutěž o kameru GoPro a dalších 1 200 cen

    Sjednejte si jakékoli pojištění na Pojištění.cz s pojistným alespoň 100 Kč a tipněte si odpověď na soutěžní otázku. Vyhrát můžete jednu z 1 203 cen, přičemž 3 nejlépe tipující získají sportovní kameru GoPro Hero, ostatní pak získají celá balení energetických nápojů WEDOS po 24 kusech. Tipovat můžete až do 31. srpna 2019. Více informací najdete na Pojištění.cz.

  7. Tescoma: Dělená pánev i-Premium k nákupu zdarma

    Jestliže nakoupíte do konce června 2019 v Tescomě zboží za více než 2 999 Kč, získáte dělenou pánev i-PREMIUM s průměrem 30 cm v hodnotě 1 499 Kč jako dárek k nákupu. V prvním kroku objednávky je třeba zadat slevový kupon Tescoma ve znění LETOPANEV19. Nabídka je limitována, k dispozici je pouze 150 ks pánví.

  8. Datart: Bazény se slevou a dárkem

    Skvělou příležitost k nákupu bazénu nabízí v těchto dnech Datart. Nejen že vybrané bazény je možné pořídit za akční cenu, ale navíc dostanete dárek v podobě nafukovacího lehátka. Akce platí pouze do neděle 23. června 2019. Před potvrzením objednávky se nezapomeňte zastavit pro slevový kupon Datart. Přečtěte si, jak udržet čistý bazén celou sezónu za 160 Kč.

  9. O2: Večerní nakupování v Outletu Prague Airport se slevou až 60 %

    Pro klienty O2 je ve čtvrtek 20. června 2019 v Premium Outlet Prague Airport připravena exkluzivní nákupní akce. Každý, kdo si vygeneruje na stránkách O2ExtraVýhody.cz slevový kupon a zároveň se zaregistruje na stránkách Pop.cz, se bude moci účastnit speciálního večerního nakupování s dodatečnou slevou až 60 %. K nákupu ještě získá nápoj velikosti Tall ve STARBUCKS zdarma.
    Akce probíhá ve čtvrtek 20. června 2019 od 18 do 22:00 hodin.

  10. Ecco: VIP výprodej + EXTRA sleva 10 %

    Na stránkách dánského výrobce obuvi Ecco byl zahájen VIP výprodej. Na vybraných modech obuvi je možné ušetřit až 50 %, pokud při platbě uvedete slevový kupon Ecco ve znění SUMMER2019, získáte navíc extra slevu ve výši 10 %. Slevy lze využít v kamenných prodejnách i v e-shopu, platí pouze na zboží ve výprodeji. Akce potrvá do neděle 23. června 2019.

  11. Astratex: Black Friday a slevy až 70 %

    Black Friday a slevy až 70 % slibuje na svých stránkách e-shop s dámským prádlem Astratex.cz. Vybrané kousky se opravdu nabízí až se 70% slevou, zvýhodněné ceny ale platí pouze do středy 19. června 2019.
    Před nákupem se určitě zastavte pro slevový kupón Astratex v hodnotě 200 Kč na první nákup.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás