Skrblíkův týden: Káva za úsměv v McDonald’s, cashback na jízdenky Flixbus, H&M trička od 129 Kč

Redakce
Publikováno 20. února 2017
  1. McDonald’s: Káva za úsměv zdarma :-)

    McDonalds nabízí od pondělí 20. února do neděle 26. února 2017 každý den do 10:30 hodin kávu jen za úsměv. Peníze nejsou potřeba. Nabídka se nevztahuje na pobočky McCafé, ale můžete poprosit až o dvě kávy, a potěšit tak třeba kolegyni v práci.

  2. Flixbus: 10 000 jízdenek za 249 Kč a cashback k tomu

    Autobusový dopravce Flixbus aktuálně nabízí deset tisíc jízdenek do Vídně, Německa nebo Polska od 249 Kč. Podmínkou je cesta v období od 1. března do 3. dubna 2017. Při nákupu jízdenky od Flixbusu navíc můžete získat až 5,4 % z ceny zpět, stačí se registrovat do cashbacku Tipli.cz.

  3. H&M: Trička již od 129 Kč

    E-shop a kamenné prodejny H&M aktuálně nabízejí dámská, pánská a dětská trička již za 129 Kč. Na výběr je celá řada designů a barev, při nákupu v internetovém obchodě navíc po přihlášení odběru newsletteru získáte slevu 10 % na celý nákup.

  4. Wizz Air: Levné letenky od 515 Kč

    Nízkonákladové aerolinky Ryanair a Wizz Air rozjely pěkné rodeo, v uplynulých týdnech oznámily řadu nových linek z Prahy.
    Wizz Air začne ještě na jaře létat na Island, aktuálně nejlevnější letenku nabízí na termín 11. června až 21. června za 6 200 Kč. Zhruba za stejnou cenu nabízejí letenky do Reykjavíku v akci ČSA.
    Z Bratislavy lze s Wizz Airem letět do města Tuzla v Bosně a Hercegovině (21. 4. – 28. 4. 2017 za 515 Kč) nebo do rumunské Kluži od 810 Kč (třeba 26. 6. – 30. 6. 2017). Rezervujte na WizzAir.com. Ryanair letenky na nové linky ještě neprodává.

  5. Baťa likviduje zimní kousky

    V e-shopu Baťa.cz probíhá výprodej zimní obuvi, vybrané modely značek Baťa, Vagabond nebo Converse koupíte se slevou až 50 %. Doručení je zdarma od 499 Kč, zboží můžete do 30 dní vrátit, nebo si ho bezplatně vyměnit na prodejně. Zobrazit nabídku

  6. Takko Fashion: Sleva až 30 % na džíny

    Kamenné prodejny Takko Fashion nabízejí do středy 1. dubna 2017 slevu na džíny. Při koupi dvou kusů je sleva 20 %, při koupi tří kusů 30 %. Lze mezi sebou kombinovat dámské, pánské a dětské džíny.

  7. Billa Bonus club: Sleva až 10 % na vstupenky Ticketstream

    Členové Billa Bonus clubu mohou využít až desetiprocentní slevu na nákup vstupenek z nabídky portálu Ticketstream. Podmínkou je registrace Billa kartičky a vyplnění 13místného kódu karty. Sleva se vztahuje mimo jiné na festivaly Votvírák 2017, Vypsaná fixa, Visací zámek, Rybičky 48, Divokej Bill nebo České a Moravské hrady.cz 2017. Více informací

  8. Dr. Max: Sleva 200 Kč na produkty Allnature

    Lékárny Dr. Max nabízejí slevu 200 Kč na nákup zdravé výživy Allnature v hodnotě alespoň 500 Kč. Sleva bude odečtena automaticky, není tak nutné zadávat slevový kód. Více informací

  9. Bibloo: Finálové slevy

    V internetovém obchodě s oblečením Bibloo probíhá akce finální slevy, během které lze koupit za polovinu ceny značky Tommy Hilfiger, GAS, Jack & Jones, Vero Moda, Replay nebo Helly Hansen. Zobrazit nabídku

  10. T-Mobile Našim pro radost: Sleva 20 % na knihy Grada

    Zákazníci se SIM kartou od T-Mobile mohou využít slevu 20 % na veškerou literaturu z nakladatelství Grada. Stačí si vygenerovat slevový kód a ten uplatnit buď v internetovém obchodě, nebo v kamenné prodejně v Praze. Nabídka je platná až do 31. prosince 2017.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás