Tipy z AliExpressu: Dvoudílné plavky od 110 Kč

Martina Opravilová
Publikováno 25. června 2020

Tipům na jednodílné plavky z AliExpressu jsme se již věnovali – dnes tedy přichází řada na plavky dvoudílné. I těch nabízí AliExpress tolik, že možná budete mít problém si vybrat jen jedny. Pro inspiraci vám přinášíme tip na 10 plavek, které zaujaly nás – ať už zajímavým provedením či nízkou cenou.

Nevíte, jak na AliExpressu nakupovat? Přečtěte si náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: Dvoudílné plavky od 110 Kč

    Perfektně sladěné plavky

    První položkou v našem seznamu jsou plavky, které jsou tvořeny jednobarevným horním dílem, který doplňuje vzorovaný spodní díl. Barevných kombinací je celá řada, takže si opravdu budete mít z čeho vybírat. Plavky jsou navíc dostupné ve 4 velikostech – od S až po XL. Poštovné je zdarma.

  2. Tipy z AliExpressu: Dvoudílné plavky od 110 Kč

    Retro plavky s volánem

    Nejen milovnice retra zaujmou pruhované plavky s volánem. Ty jsou dostupné ve 3 barvám, 4 velikostech a mohou se pochlubit perfektním hodnocením – celých 95 % zákaznic jim udělilo 5 hvězdiček, tedy maximálně kladné hodnocení. V komentářích se navíc můžete podívat na fotky, které zaslaly přímo zákaznice. Zjistíte tak, že realita opravdu odpovídá popisu.

  3. Tipy z AliExpressu: Dvoudílné plavky od 110 Kč

    Plavky se stříbrným páskem

    Další Skrblíkův tip představují plavky, které jsou ozdobeny stříbrným páskem. Najdete je v několika provedeních, zároveň také v různých barvách. Nás však zaujala především černá varianta. Tento kousek je dostupný ve velikostech S, M a L.

  4. Tipy z AliExpressu: Dvoudílné plavky od 110 Kč

    Pásek podruhé

    O stříbrných páscích už řeč byla. Pojďme si ale představit ještě jedny povedené plavky, které jsou opět ozdobeny stříbrným (či zlatým) páskem. Na výběr už bohužel budete mít jen z černé a bílé varianty, obě však rozhodně stojí za to. Plavky koupíte ve velikostech S, M, L a XL, produkt také opět získal skvělé hodnocení.

  5. Tipy z AliExpressu: Dvoudílné plavky od 110 Kč

    Vrchní díl s květy

    Skvěle vypadají i jednobarevné plavky se zajímavým horním dílem. Na něm se nacházejí malé plastické kytičky. Plavky seženete v několika barvách a velikostech a ani v tomto případě za poštovné neplatíte. Tento kousek vás nvíc vyjde jen na 9,80 $.

  6. Tipy z AliExpressu: Dvoudílné plavky od 110 Kč

    Retro kostkované plavky

    Skvělým kouskem, který potěší (nejenom) milovnice retra, představují dvoudílné plavky s kostkovaným vzorem. Jsou dostupné ve 3 velikostech, bohužel ale jen v 1 barvě (černobílé).

  7. Tipy z AliExpressu: Dvoudílné plavky od 110 Kč

    Neonové plavky

    Rády byste u vody opravdu zazářili? Pak sáhněte po neonových barvách. Na Aliexpressu najdete celou řadu stylových kousků v těchto barvách, je opravdu z čeho vybírat. Nás zaujaly především tyto plavky na jedno rameno. Kromě neonově zelené je koupíte i v oranžové, ale i bílé nebo klasické černé barvě. Zaplatíte za ně jen 10,89 $, poštovné pak máte zdarma.

  8. Tipy z AliExpressu: Dvoudílné plavky od 110 Kč

    Plavky pro ženy s křivkami

    Aliexpress nabízí i široké spektrum plavek pro ženy s křivkami. Nás zaujaly například ty se zajímavým horním dílem, který je ozdoben provázky. Největším favoritem se pak stala červená varianta, naopak růžová nás příliš nezaujala. Tyto plavky seženete ve velikostech XL-5XL, a ačkoli má produkt zatím pouze 4 hodnocení, jsou velmi pozitivní. Také samotný obchod získal skvělé hodnocení zákazníků – pozitivní feedback mu udělilo více než 95 % zákazníků. Pokud navíc zvolíte doručení z Číny, za poštovné platit nebudete.

  9. Tipy z AliExpressu: Dvoudílné plavky od 110 Kč

    Sportovní plavky

    Zapomenout nesmíme ani na sportovní verze plavek. I ty samozřejmě na Aliexpressu nechybí. Podívejte se třeba na ty, které se skrývají pod odkazem níže. Čekat na vás bude celkem 20 různých variant, je tedy z čeho vybírat. Podobné je to i s velikostmi – plavky koupíte ve velikosti S, ale i XXL. I zde má produkt bohužel zatím jen 2 hodnocení, obchod však získal opravdu pozitivní feedback.

  10. Tipy z AliExpressu: Dvoudílné plavky od 110 Kč

    Jednoduché plavky

    Na závěr máme tip pro ty, kteří shánění jednoduché plavky za opravdu nízkou cenu. Tyto obyčejné jednobarevné plavky seženete na Aliexpressu už za 4,74 $. Nabízí se hned 4 různé barvy a 4 velikosti – je však třeba počítat s tím, že některé varianty jsou dostupné jen v určitých velikostech.

Nahlásit chybu v článku

Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás