Tipy z AliExpressu: 9 vychytávek do kuchyně s cenou do 2 $

Martina Opravilová
Publikováno 14. dubna 2022

Jak víme, AliExpress je místem, kde se dá koupit zboží různého druhu. Vybavení na sport, oblečení, vánoční dárky či pomůcky na úpravu vlasů. Výjimkou nejsou ani vychytávky do kuchyně. Podívejte se s námi na výběr 9 z nich – každá stojí maximálně 2 dolary – tedy 44 Kč$2. Většinou stojí ještě méně.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 9 vychytávek do kuchyně s cenou do 2 $

    Praktická sada silikonových uzávěrů

    Praktické silikonové uzávěry, se kterými snadno uzavřete misky a sklenice různých velikostí, teď seženete na Aliexpressu za cenu 0,44 Kč$0.02 díky 99% slevě.

    Tento produkt se vyrábí v různých barevných variantách a jeho hodnocení je více než skvělé – v průměru obdržel 4,8 hvězdy z 5.

    Uzávěry snadno nasadíte na různé průměry, sada 6 kusů obsahuje různé velikosti.  Silikon neobsahuje BPA.

  2. Tipy z AliExpressu: 9 vychytávek do kuchyně s cenou do 2 $

    Mini odkapávač

    Skvělým a praktickým produktem, který seženete na Aliexpressu za cenu pod 44 Kč$2, je také praktický mini odkapávač, který využijete k uložení drobností. Své místo zde najdou houbička, škrabka či utěrka.

    Výrobek je navíc dostupný v několika barevných variantách a díky tomu, že je vysunovací, jej bez problému připevníte k dřezu různých šířek.

    Mini odkapávač už získal přes 50 hodnocení, která jsou velmi pozitivní – vysloužil si 4,7 hvězdy z 5.

  3. Tipy z AliExpressu: 9 vychytávek do kuchyně s cenou do 2 $

    Držák na houbičku a drátěnku

    Máte rádi, když má každá věc (včetně těch menších) své místo? Pak se vám určitě bude líbit držák na houbičku a drátěnku, který jednoduše připevníte přímo na dřez. Houbičky položené na okraji či v nádobě, kde se drží vlhko, tak budou minulostí.

    Držák seženete ve 2 barevných provedeních. Kreativnější duše navíc najdou pro tento držák i jiné využití – co ho využít například pro uložení brýlí?

  4. Tipy z AliExpressu: 9 vychytávek do kuchyně s cenou do 2 $

    Kráječ na dort

    Pokud patříte mezi nadšené pekaře, kteří si bez obav troufnou i na přípravu dortu, máme pro vás jeden tip. Tím je kráječ na dort, přesněji na korpus. Pomocí tohoto jednoduchého pomocníka jej rozdělíte na 3 části, které pak jednoduše potřete nádivkou.
    Tento praktický pomocník vás pak vyjde jen na 36 Kč$1.63. Bohužel je však momentálně třeba počítat s drobným poštovným – to vás však vyjde jen na 33 Kč$1.49.

  5. Tipy z AliExpressu: 9 vychytávek do kuchyně s cenou do 2 $

    Pomocník na výrobu chipsů

    Rádi byste si vyrobili domácí chipsy? Není problém! Stačí k tomu mít šikovnou vychytávku, pak už budete potřebovat jen brambory a mikrovlnku.

    Pokud jste k tomuto výrobku skeptičtí, nejspíše vás přesvědčí k vyzkoušení hodnocení – v současné době získal tento produkt už 30 hodnocení, celých 100 % zákazníků mu pak udělilo 5 hvězdiček.

    Tato vychytávka vás v současné době vyjde díky slevě na 18,55 Kč$0.84, původní cena činí přes 133 Kč$6. Jedinou nevýhodou je zde opět poštovné – za něj zaplatíte 28 Kč$1.25, což je docela zanedbatelná částka. I s poštovným vás pak tento výrobek vyjde na méně než 66 Kč$3.

  6. Tipy z AliExpressu: 9 vychytávek do kuchyně s cenou do 2 $

    Oddělovač na vejce

    Kdo se občas pohybuje v kuchyni, ten už se jistě setkal s receptem, ve kterém bylo třeba oddělit vaječný žloutek od bílku. Nejen pro začínající kuchaře však může tato činnost představovat nelehký úkol.

    Naštěstí si stačí pořídit jednoduchou vychytávku, která vám s oddělení žloutku od bílku pomůže. Stačí dovnitř rozklepnout vejde, následně žloutek steče do nádoby pod výrobkem a žloutek zůstane uvnitř. Jednoduché, že?

  7. Tipy z AliExpressu: 9 vychytávek do kuchyně s cenou do 2 $

    Odpeckovávač na třešně

    Sezóna třešní je sice ještě poměrně daleko, proč se na ni ale nepřipravit s předstihem? Konzumaci třešní či višní vám pak výrazně ulehčí tzv. odpeckovávač. Ten oddělí pecku od zbylé části třešně.

    Tento produkt už získal celkem 370 hodnocení, což rozhodně není málo. Téměř všechna jsou navíc velmi pozitivní. Navíc ušetříte za poštovné, to je totiž  tomto případě zdarma.

  8. Tipy z AliExpressu: 9 vychytávek do kuchyně s cenou do 2 $

    Pomocník na krájení

    Za 36 Kč$1.61 můžete na AliExpressu pořídit také výrobek, který vám ulehčí krájení. Využít jej pak můžete na zeleninu, ale i vejce či ovoce. Daný kousek jím jednoduše uchytíte a pak skrz otvory jednoduše nakrájíte.

    I v tomto případě je třeba počítat s poštovným, které činí 11,04 Kč$0.50.

  9. Tipy z AliExpressu: 9 vychytávek do kuchyně s cenou do 2 $

    Formičky na výrobu čokolády

    Díky formičkám si nyní můžete doma vyrobit klidně vlastní bonboniéru. Čokoládě pak můžete dát tvar srdíček, písmen, zvířátek či aut.

    Jedna sada stojí jen 0,22 Kč$0.01, mimo to je třeba počítat s poštovným ve výši 1,10 Kč$0.05.

    Kromě čokolády samozřejmě můžete formičky využít i na výrobu želé či například ledu, který pak uplatníte například při přípravě míchaných nápojů.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás