Tipy z Aliexpressu: Levné jednodílné plavky od 151 Kč

Martina Opravilová
Publikováno 11. června 2020

Léto už je za dveřmi a tak se co nevidět opět dočkáme teplých večerů či odpočinku u vody. Není divu, že mnozí už nyní uvažují nad pořízením nových plavek. Ty samozřejmě pořídíte i na Aliexpressu. S výběrem správné velikosti vám navíc často pomohou tabulky, už se tak nemusí stát, že sáhnete po špatné velikosti. Navíc je opravdu z čeho vybírat! Inspirujte se například našimi tipy na jednodílné plavky, kvůli kterým navíc nebudete muset sáhnout hluboko do kapsy.

Nevíte, jak na Aliexpressu nakupovat? Přečtěte si náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: Levné jednodílné plavky od 151 Kč

    Plavky s volánem

    Náš první tip představují plavky s volánem, které se ale zároveň pyšní i poměrně hlubokým výstřihem. K dostání jsou v jednobarevném provedení, stejně tak je ale můžete pořídit i se zajímavým květinovým vzorem. Také škála velikostí je poměrně široká – od XS po XXL. Ovšem pozor, u některých variant mohou být k dostání jen některé velikosti.

    Poštovné do České republiky je v tomto případě zdarma, produkt zároveň získal velmi hezké hodnocení – celkem 92 % zákaznic plavkám udělilo 5 hvězdiček. Mimochodem, zpětnou vazbu poskytlo už více než 1200 kupujících, dá se tedy předpokládat, že s plavkami nešlápnete vedle.

  2. Tipy z Aliexpressu: Levné jednodílné plavky od 151 Kč

    Plavky s květovaným vzorem

    Černé plavky s květovaným vzorem jsou bohužel dostupné pouze v jednom barevném provedení (s černým podkladem), zato je však koupíte ve velikosti S, ale i XXL. V popisu pak samozřejmě najdete tabulku, která vám s výběrem té správné velikosti pomůže. Za poštovné neplatíte, skvělé hodnocení je samozřejmostí. V komentářích se také můžete podívat na fotografie od jiných zákaznic, kde uvidíte, že vzhled plavek v reálu opravdu odpovídá popisu.

  3. Tipy z Aliexpressu: Levné jednodílné plavky od 151 Kč

    Vykrojené plavky

    Za zmínku rozhodně stojí i vzorované vykrojené šaty. K dispozici je hned několik barevných variant, mezi kterými najdete pruhy i květy. Obecně jsou plavky dostupné ve velikostech S-XL, dostupnost se ovšem u jednotlivých variant liší.

  4. Tipy z Aliexpressu: Levné jednodílné plavky od 151 Kč

    Jednobarevné plavky

    Na Aliexpressu si přijdou na své i ty, které dávají přednost minimalismu. Jako příklad můžeme uvést například jednobarevné plavky s řasením, které koupíte hned v 5 velikostech – od M po 4XL. Poštovné je klasicky zdarma, hodnocení pak opět výborné.

  5. Tipy z Aliexpressu: Levné jednodílné plavky od 151 Kč

    Černobílé plavky

    Kombinace černé s bílou asi nikdy nevyjde z módy. Není tedy divu, že i na Aliexpressu najdete hromadu stylových kousků v těchto barvách. Například tyto mononiki. Maximálně spokojeno s nimi bylo 89 % zákaznic, v popisu navíc opět naleznete praktickou tabulku, která vám pomůže s výběrem správné velikosti. A kdyby vám kombinace černé s bílou přece jen nesedla, můžete dát přednost jiné barevné variantě.

  6. Tipy z Aliexpressu: Levné jednodílné plavky od 151 Kč

    Stínované plavky

    Nemůžete se rozhodnout, zda sáhnout po plavkách růžových, fialových nebo tmavě šedých? Vyberte si stínované plavky a problém bude obratem vyřešen! Kromě kombinace růžové, fialové a šedé je v nabídce i varianta se světle a tmavě modrou či fialovou.

  7. Tipy z Aliexpressu: Levné jednodílné plavky od 151 Kč

    Plavky s výrazným volánem

    Velmi hezkým hodnocením se mohou pochlubit i květované šaty s výrazným volánem, které jsou dostupné ve velikostech S-XXXL. Na výběr pak budete mít ze 4 různých vzorů.

  8. Tipy z Aliexpressu: Levné jednodílné plavky od 151 Kč

    Plavky na jedno rameno

    O čem ještě nebyla řeč? Třeba o plavkách na jedno rameno. I ty samozřejmě na Aliexpressu seženete. Nás zaujaly například tyto dvoubarevné, které vás vyjdou na 13,94 $. Poštovné máte samozřejmě zdarma.  S výběrem velikosti vám pak opět pomůže praktická tabulka.

  9. Tipy z Aliexpressu: Levné jednodílné plavky od 151 Kč

    Plavky se zlatým páskem

    Pokud upřednostňujete jednoduchost, ale zároveň jsou podle vás obyčejné jednobarevné plavky přece jen trochu nudné, vsaďte na ty se zlatým páskem. Ten totiž dokáže z jednoduchých plavek vykouzlit poměrně zajímavý kousek. Seženete je v černé a oranžové barvě (za nás ale jednoznačně vítězí černá). Plavky zatím mají bohužel jen jedno hodnocení, to je však velmi pozitivní a obsahuje i fotky od zákaznice. Obchod má pak téměř 99% pozitivních feedbacků.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás