Tipy z Aliexpressu: 10 věcí, které vám zpříjemní léto

Redakce
Publikováno 10. května 2018

Léto se kvapem blíží a pro mnohé z nás je toto roční období plné cestování, dovolených, her a jiných aktivit u kterých se snažíme různě se realizovat či jen relaxovat. AliExpress nabízí mnoho produktů a tak by byla velká škoda, kdybychom se nepodívali, co nám na letní období nabízí. Tento výběr je 10 věcí z AliExpressu pro léto a i když je pravda, že některé z nich lze využít nejen v létě, tak právě v letním období by se tyto věci mohly hodit nejvíce. Přehled schválně nezahrnuje oblečení na léto, protože podobné výběry zde již byly představeny. Ať už se jedná o tipy na šaty z AliExpressu či dámské plavky z AliExpressu – obojí také na léto jako stvořené.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí, které vám zpříjemní léto

    Plážová obuv do vody

    Pokud vás děsí příliš horký písek na pláži, kameny ve vodě nebo nějaká havěť v moři, na kterou byste nechtěli šlápnout, pak není od věci nakoupit si do letní povinné výbavy tyto botky. Díky svým vlastnostem jsou velice skladné, a tak se budou dobře balit. Podrážka je gumová, takže všechny výše zmíněné letní neřesti vás nemusí strašit. Na výběr je modrá a červená varianta a s velikostí vám pomůže tabulka, která je u popisu tohoto produktu uvedená.

    AliExpress pak nabízí i mnoho jiných druhů obdobné obuvi na pláž – nejrůznější sandály apod., ale tyto zde představené jsou nejvíce prodávané. Výběr je ale samozřejmě na vás a že je z čeho v této kategorii vybírat.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí, které vám zpříjemní léto

    Podpažní absorber potu

    S létem přichází i tropické teploty a pokud si neužíváte někde u vody a musíte pracovat, pak se může hodit tento produkt. Velmi praktické vložky do podpaží, které absorbují pot a díky tomu se pak nevytváří na oblečení nepopulární skvrny tím, jak se potíme. Ideální pro léto – zvlášť, když musíte na nějaké jednání a chcete mít perfektní outfit.

    Zboží je vyrobeno z bavlny a v balení je 100 kusů těchto “samolepek”, které jsou baleny po dvou kusech. Tam kde nepomáhají ani nejúčinnější deodoranty, pak jistě pomůže tento výrobek.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí, které vám zpříjemní léto

    Powerbanka Xiaomi 20 000 mAh

    K prázdninám patří cestování a protože je dnes doba mobilních telefonů, které nám nahrazují skoro vše, na co si vzpomeneme, je potřeba být připraven na to, že našemu telefonu dojde šťáva. Baterie jsou u dnešních chytrých telefonů slabina, a proto je zde na místě mít po ruce náhradní zdroj energie – powerbanku. Přes telefon se navigujeme, objednáváme letenky a hotely, vyřizujeme emaily, hrajeme si, koukáme na filmy, posloucháme hudbu a dnes už i platíme v obchodech. Spotřeba na baterie tedy vzrůstá a když není po ruce jak baterii v telefonu dobít, pomůže nám tato velmi oblíbená powerbanka od značky Xiaomi.

    Tento model, který si již objednalo přes 15 000 zákazníků AliExpressu, má kapacitu 20 000 mAh. A to už je pořádná kapacita, která např. dobije iPhone 7 hned sedmkrát. Powerbanka nabízí duální USB výstup a je možno díky sníženému výstupnímu výkonu nabíjet i např. MiBand či různá bluetooth sluchátka. Hmotnost je necelých 360 gramů a pokud si toto zboží přibalíte do kufru nebo batohu na své letní putování jistě neprohloupíte. Pochopitelně si ale musíte powerbanku doma nabít :-)

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí, které vám zpříjemní léto

    USB lednička na nápoje

    Někdy člověk musí pracovat na počítači i když je venku více než krásně. Pokud to spojíte s prací např. na notebooku na pláži, pak se nemusíte připravit o vychlazený nápoj. Tento produkt, který je napájen z USB, vám totiž vychladí i větší nápoj. Rozměry této chladničky jsou skoro 20 cm na výšku a imituje pak plechovku od Coca Coly. Pokud tedy nemáte možnost si třeba v práci nebo někde v terénu ochladit v parném dni svůj nápoj a máte volný USB vstup, pak využijte tuto nabídku a kupte si tento produkt, který vám zpříjemní horký letní den.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí, které vám zpříjemní léto

    Jmenovky na kufr

    Tahle nabídka Aliexpressu se nám velmi zalíbila, protože je velice povedená a ještě k tomu dost praktická. Jmenovky na kufr řeší před cestou skoro každý tím spíše pokud jde o cestu letadlem.
    Mnohdy pak máme při výdeji zavazadel problém rozpoznat náš kufr a tato jmenovka by nám mohla pomoct. Ještě více nám ale pomůže pokud aerolinky ztratí náš kufr a jmenovka s naší adresou je pak jediné vodítko k tomu, abychom se my a naše zavazadlo ještě shledali.

    Jmenovka je velikosti 10,5 × 6,5 cm a vybrat si můžete z opravdu povedených variací – autobus, kočička, mimoň, Spongebob atd. Nízká cena a vysoká přidaná hodnota praktičnosti to je cesta k nákupu na AliExpressu.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí, které vám zpříjemní léto

    Plážový stan

    Plážový stan ocení především rodiny s malými dětmi, které je potřeba před UV zářením chránit a na pláži se špatně hledá stín. Tento stan je pak ideální pro odpočinek na pláži, protože díky materiálu, kterým je speciálně postříbřená polyesterová tkanina, nabízí UV ochranu a místo hned pro dvě osoby.

    Složený v plážové tašce vám nezabere moc místa, protože se dobře skládá a je velký kolem 45 cm. Po rozložení ale nabídne mnoho místa – až 150 × 100 cm. Se stanem se dobře manipuluje a dobře se rozkládá i skládá. Pokud je větrno, pak jsou dodávány i kolíčky – 6 kusů, kterými můžete stan upevnit k zemi.

    Velmi šikovný stan pro pobyt u moře, ale třeba i u Máchova jezera nebo jen piknik na louce. Využití je už jen na vás.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí, které vám zpříjemní léto

    Sportovní kamera Eken H9

    Jak na vzpomínky na parádní dovolenou? Kupte si kameru z AliExpressu.

    Velmi oblíbeným produktem ze segmentu sportovních kamer je tato kamera Eken H9. Čínské kamerky prošly za poslední dobu velkým boomem a věhlasné značce GoPro tak šlapou ostatní čínské značky jako Xiaomi nebo SJCAM mílovými kroky na paty. Hlavním zůstává nízká cena a kvalita se rapidně posunula směrem nahoru.

    Co tedy nabízí Eken H9? Recenzí na tuto kameru je na internetu dost, proto jen ve zkratce. Výhodou je 2 palcový displej, Wi-Fi a propojení s aplikací pro snazší ovládání a práci s kamerou, příslušenství, možnost nahrávat HD videa, malé rozměry, podpora SD karet, možnost vybrat si své barevné provedení a hlavně v neposlední řadě cena.

    Kdo se teprve seznamuje s kategorií sportovních kamer, je toto ideální možnost jak s těmito kamerkami začít. Kamera Eken H9 z AliExpressu začíná s cenovkou u 38 dolarů a následně se cena zvyšuje podle zvoleného příslušenství k této kamerce až k ceně kolem 80 dolarů. V této ceně ale máte např. dvě náhradní baterie i s externí nabíječkou, SD kartu, různé držáky i praktický kufřík na toto všechno.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí, které vám zpříjemní léto

    Sluneční brýle

    Chránit si zrak před sluníčkem je snad dnes již nutnost.

    Proto nelze vynechat sluneční brýle, kterých AliExpress nabízí na svých stránkách tisíce. Výběr je opravdu až šílený a tvarů, barev a různých vychytávek u slunečních brýlí je nepřeberně. Záleží jen na vás čemu dáte přednost. Do přehledu je zařazen velmi oblíbený model slunečních brýlí značky AOFLY.

    Model těchto polarizovaných brýlí obsahuje i UV filtr a lze jej zakoupit s různými skly dle vašich preferencí a cena je pod stokorunu. Na výběr slunečních brýlí si ale udělejte více volna, protože vybrat si ze skoro 60 000 slunečních brýlí bude těžké rozhodování.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí, které vám zpříjemní léto

    Bezdrátová sluchátka Bluedio T4S

    Při čekání na vlak, letadlo nebo při samotném cestování vám mohou dobře posloužit tyto bezdrátová sluchátka Bluedio T4S, která mají i funkci aktivního potlačení hluku. Spárovat tyto sluchátka lze díky bluetooth s telefonem ale i s notebookem či PC.

    Velké mušle dostatečně odizolují okolní zvuky a poskytují tak nerušený poslech hudby. Cena se pohybuje pod tisíc korun a protože se jedná o výhodnou koupi v poměru ceny/výkon, jsou tyto sluchátka z AliExpressu Bluedio velmi oblíbené a staly se doslova hitem.

    Velmi výhodná koupě pro ty, kteří si cestování bez sluchátek nedovedou představit.

  10. Tipy z Aliexpressu: 10 věcí, které vám zpříjemní léto

    Batoh

    Kufry, batohy a jiných tašek nabízí AliExpress nespočet. Na menší procházky jsme pak vybrali tento povedený batoh určený především pro ženy. Je značky LilyHood a vybrat si lze ze zajímavých vzorů bavlněné tkaniny.

    Jedná se opravdu o jednoduchý batoh vhodný spíše na pár věcí sebou na pláž k vodě, ale v jednoduchosti je krása a svědčí o tom i tento oblíbený model. Obsahově je batoh do 20 litrů, velikostně pak 34,5 × 39,5 cm.

    Uvnitř naleznete i malou kapsičku např. na mobilní telefon, který tak lze oddělit od ostatního obsahu. Batoh je zdrhovací, takže jeho uzavření je díky tkaničkám, které slouží i jako popruhy na záda.


L
Lancar 14.05.2018 – 17:19

Powerbanka Xiaomi 20 000 mAh. To už jste mohli napsat rovnou kapacitu 20 Ah, protože se taková kapacita blíži kapacitě autobaterií. Zjistěte, zda už dělaji startovací poverbanky.

Odpovědět

Lenka Chládková
Lenka Chládková redaktor Skrblíka 14.05.2018 – 19:57

Dobrý den, Powerbanka Xiaomi má dle parametrů uváděných výrobcem skutečně vysokou kapacitu, tedy 20 000 mAh. Externí zdroj je možné využít pro několikanásobné nabití mobilních telefonů, tabletů, GPS navigací, MP3 přehrávačů nebo digitálních fotoaparátů. Pravděpodobně bychom měli srovnávat zařízení ve stejných kategoriích, nezávisle na tom, zda vykazují podobné parametry, ale i přesto Vám děkuji za uvedení zajímavé souvislosti. Nicméně podstatné je, že v ČR se tato powerbanka prodává za mnohem vyšší cenu a to téměř o 500 Kč.

Odpovědět

Š
Štěpán 19.05.2018 – 18:19

20 000 mAh nebo 20 Ah - a je to tak opravdu? A při jakém napětí... 5 V nebo 3,7 V a při nabíjení nebo při vybíjení? A co převodníky mezi těmi 3,7 V uvnitř a 5 V na výstupu - jaká je jejich účinnost - nesežerou toho při převodu moc? Zkrátka - neměli byste být ovce a slepě věřit všemu, co je někde napsáno. ;-)

Odpovědět

Lenka Chládková
Lenka Chládková redaktor Skrblíka 19.05.2018 – 21:56

Dobrý den, Štěpáne, řídíme se výhradně specifikací, kterou uvádí výrobce. Pokud máte technické dotazy nebo pochybnosti o technických parametrech, směřujte je prosím přímo na společnost Xiaomi, případně se můžete obrátit na české prodejce, kteří u powerbanky uvádí stejné údaje.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás