Tipy z Aliexpressu: 8 prospěšných věcí pro kutily

Redakce
Publikováno 8. března 2018

Kutilství je v Česku fenomén a zlaté české ručičky jsou známé po celém světě. Češi si zkrátka umí poradit skoro se vším a není na dobrý pocit nad dobře opravenou věcí, kterou by již jiní dávno vyhodili. V našem přehledu Vám nabídneme produkty z Aliexpressu pro kutily, které by se mohly hodit a usnadnit Vám případné kutilské projekty na které se vrhnete.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 prospěšných věcí pro kutily

    Magnetický náramek – držák na šroubky apod.

    Velice šikovná věcička se nabízí hned v úvodu. Nemálo z kutilů neustále hledá nějaké šroubky, hřebíky a jiný spojovací materiál, který potřebuje mít po ruce, když drží např. vrtačku. Proto je zde tento produkt, který zajistí to, že veškeré tyto potřebné věci budete mít vždy po ruce – a to doslova. Stačí si připevnit tento magnetický náramek a na něj postupně nalepit to, co budeme potřebovat – hřebíky, šroubky, bity či jiné menší nástroje. Magnet je dostatečně silný, aby tyto věci udržel.

    Náramek je dlouhý 35 cm a široký 9 cm, kolem ruky jej uchytíte díky suchému zipu. K dispozici je i troje barevné provedení náramku – modrá, černá a červená. Za cenu pod 6 dolarů velice prospěšný nákup, který Vám ušetří nervy při hledání potřebných věcí, které již nyní budete mít na ruce.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 prospěšných věcí pro kutily

    Sada šroubováku na mobilní telefony a jiné zařízení

    S minimalizací a elektrotechnickou revolucí, kdy se kolem nás objevuje stále více a více zařízení jako mobilní telefony, tablety je potřeba přizpůsobit i vybavenost kutilů, kteří se nebojí do oprav takovýchto zařízení. Sám jsem důkazem toho, že dle návodu na youtube a s pomocí potřebných nástrojů jako se prodává např. tento na Aliexpressu, si lze vyměnit displej u smartphonu, aniž byste museli navštívit servis a platit tak zbytečně peníze.

    Tato sada šroubováků tak poskytne potřebný rozsah pro to, abyste mohli rozebrat mobilní telefony, tablety, notebook, PC či jiné menší zařízení. V sadě je totiž 32 různých nástavců na různé druhy šroubků jako jsou torxy, hexy a další. Prostě by Vás žádný ze šroubků neměl překvapit. Balení obsahuje i pinzetu.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 prospěšných věcí pro kutily

    Sada pro rotační nástroje

    Brousit, leštit, čistit, řezat a mnoho dalších pracovních činností můžete dělat s touto sadou. Použít ji lze např. na vrtačku a v sadě naleznete celkem 364 kusů různých nástavců jako např. brusné kotouče, ocelové kartáče, trny, plstěné leštící kolečko a další. Rozsah prací je opravdu veliký a i to je důvodem oblíbenosti této sady u kutilů na Aliexpressu.

    Tato sada pro kutily stojí kolem 10 dolarů a s počtem objednávek blížícím se dvěma tisícům se jedná o velmi úspěšný produkt i vzhledem k dobrému hodnocení této sady.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 prospěšných věcí pro kutily

    Sada klíčů WorkPro

    Toto je snad základ vybavenosti každého domácího kutila. Sada klíčů se hodí skoro na vše od opravy jízdních kol až po složení koupeného nábytku. Kufřík obsahuje celkem 123 kusů potřebného nářadí jako jsou klasické a nástrčné klíče, imbusové klíče, bity, šroubováky, zkoušečku napětí. Koupí této sady by Vám poté v domácnosti nemělo z tohoto vybavení nic chybět.

    Nářadí je vyrobeno z kvalitního chrom vanadu a povrch je s antikorozní ochranou.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 prospěšných věcí pro kutily

    Taška na nářadí

    Pokud často přenášíte své nářadí a velký kufr se Vám nechce tahat, je ideální volbou tato skladná taška na nářadí. Vleze se do ní opravdu mnoho a pokud nástroje nebudete přenášet, lze tašku jednoduše zavěsit např. na zeď a používat ji jako jakýsi organizér.

    Pokud budete potřebovat své nářadí jinde pak jednoduše tašku složíte a díky pohodlnému úchytu tašku přemístíte. Rozměry jsou 585 x 355 mm a je vyrobena z kvalitní tkaniny s nosností až 10 kg a snadno se čistí. Na výběr máte ze tří barev.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 prospěšných věcí pro kutily

    Elektrická mini vrtačka s ohebnou hřídelí

    Naprosto skvělé elektrické nářadí, které nalezne nepřeberné množství využití i díky příslušenstvím které je k tomuto nářadí dodáváno. Vybrat si můžete sadu se 120, 160 či 180 kousky rotačního příslušenství. Výkon této mini vrtačky je 130 W a je schopna dosáhnout rozmezí 8 000 – 30 000 otáček v pěti různých rychlostech.

    S tímto nářadím pak lze vrtat, řezat, leštit, brousit, vyřezávat, tvarovat atd. A vzhledem k tomu, že je dodávána i ohebná hřídel, dělá se s touto mini vrtačkou opravdu komfortně.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 prospěšných věcí pro kutily

    Multifunkční nůž Yalku

    Velice oblíbená záležitost snad každého muže – nůž. A pokud je multifunkční tím lépe. Pokud jste někde v terénu – ať už na výletě či kempujete apod. tak se tento multifunkční nůž může jistě hodit. Není nad to mít vše v jednom třeba v kapse či v pouzdře na opasku.

    Tento produkt je sice jen základní multifunkční nůž, avšak obsahuje to nejzákladnější co by se Vám mohlo hodit. Můžete jej totiž použít na devět způsobů, lze ho přeměnit na kleště, pilník, šroubovák, otvírák na konzervy a lahve atd. Dodává se v několika barvách a včetně plátěného pouzdra na tento nožík.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 prospěšných věcí pro kutily

    3D tiskárna TEVO Tarantula

    3D tiskárna z Aliexpressu a navíc v přehledu pro kutily? Stále větší oblibě se v současnosti těší 3D tiskárny a budoucnost bude ještě lepší. Je to i díky tomu, že původní náklady na 3D tisk byly velice vysoké, ale postupem času se dají samotné 3D tiskárny pořídit levněji a již to není produkt, který by si mohla dovolit pouze bohatá firma, ale čím dál více se dostávají i do domácností.

    Ano, i v domácnosti lze najít pro 3D tisk uplatnění. Vytisknout si tak můžete prakticky cokoli – nejrůznější součástky, úchytky, modely všeho možného, zde se meze fantazii opravdu nekladou. Omezeni jste pouze rozměry – 200 × 200 × 200 mm.

    Při zakoupení je nutno mít na paměti, že tuto 3D tiskárnu je potřeba nejdříve složit. Jedná se o stavebnici 3D tiskárny, která je ale po složení (které ale není nikterak těžké) plně funkční. Poté je schopna na vyhřívané podložce vytisknout Váš projekt z nejrůznějších materiálů – PLA, ABS, PETG, dřevo, PVA. Součástí balení je i PLA a ABS vlákna, abyste mohli následně hned zkusit tisknout.

    Tisknout lze přes USB či SD kartu, která je součástí balení. Buď si svůj projekt vytvoříte sami pomocí speciálních programů a aplikací nebo máte možnost si najít potřebná data na internetu – např. stránky Thingiverse obsahují skoro milión nejrůznějších 3D modelů k tisknutí (ovšem pozor na druhy licencí, ne vždy je vše k volnému tisku).

    Kdo by chtěl začít s 3D tiskem, je toto jedna z možností, která je navíc i cenově přívětivá.


B
Bauer 08.03.2020 – 19:12

Sada klíčů WorkPro u které uvádíte cenu 312 Kč se prodává ve skutečnosti za 2,791 Kč. Za 312 je to jiná sada.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás