Skrblíkův týden: Vánoční sleva IKEA, bonus 2 000 Kč za starý mobil, boty v Deichmann za půlku

Martina Opravilová
Publikováno 9. listopadu 2020
  1. Ikea: Nakupte si na Vánoce se slevou 20 %

    Ačkoli do Vánoc zbývá ještě poměrně dost času, Ikea si už nyní připravila pro své zákazníky vánoční akci. Velkou řadu produktů si nyní můžete zakoupit s 20% slevou. V současnosti jsou bohužel obchodní domy Ikea uzavřeny, stále je však možné nakupovat on-line přímo z domova.

  2. Zoot: Doprava zdarma při nákupu nad 300 Kč

    Při objednávkách nad 300 Kč nyní získáte na Zoot.cz dopravu zdarma. V nabídce tohoto obchodu navíc najdete řadu stylových kousků. Ať už hledáte zimní bundu, boty, či byste svůj šatník rádi oživili novými džínami, jistě si zde najdete ty pravé kousky pro vás. Sleva na dopravu je započítána automaticky, není proto třeba zadávat žádný slevový kupón Zoot.

  3. Astratex: Až 35% sleva na prádlo pro plné tvary

    Ještě poslední dny můžete využít na Astratex.cz super slevu na spodní prádlo pro plné tvary – akce končí už 11. listopadu 2020, s nákupem proto příliš neotálejte. Sleva dosahuje až 35 %, počítat také můžete s poměrně širokým výběrem.

  4. T.S.Bohemia: Zakupte nový telefon a získejte bonus až 2 000 Kč k výkupní ceně starého telefonu

    Poměrně zajímavou akci, která bude probíhat až do 15. listopadu 2020, si připravil e-shop T.S.BOHEMIA. Pokud v daném období zakoupíte mobilní telefon Xiaomi Mi 10T Pro nebo Mi 10T, budete mít šanci získat při výkupu starého mobilního telefonu zajímavý bonus. K výkupní ceně telefonu totiž budete moci získat zajímavý bonus ve výši až 2000 Kč.

  5. Deichmann: Boty za polovinu

    Pánské, dámské i dětské boty za polovinu? Právě ty je možné díky slevové akci nyní najít na e-shopu Deichmann. Nabídka je poměrně široká – obsahuje téměř 200 dámských bot, poměrně rozsáhlá je pak i nabídka pánské a dětské obuvi.

  6. Electroworld: Soutěžte s výrobky Braun o hodnotné ceny

    Pokud si v období do 30. listopadu 2020  zakoupíte vybraný holicí strojek, zastřihovač či epilátor značky Braun v minimální hodnotě 999 Kč, budete si moci zasoutěžit o 100 000 Kč nebo o chytré hodinky Samsung Galaxy Watch Active 2. Abyste se dostali do slosování, je třeba se po nákupu zaregistrovat na webu výrobce. Podívejte se na kompletní pravidla soutěže.

  7. Mall.cz: Až 80% slevy díky Black Friday

    Na Mall.cz stále probíhá akce Black Friday. S až 80% slevou je tak možné nakoupit elektroniku, drogerii, domácí potřeby či vybavení na sport. Prohlédněte si například aktuální nabídku hraček.

  8. Dr. Max: Weleda 3za2

    Až do 30. listopadu 2020 (či do vyprodání zásob) probíhá na Drmax.cz akce na výrobky značky Weleda. Při nákupu 3 výrobků této značky získáte nejlevnější produkt za cenu 0,01 Kč.

  9. Notino: slevy až 70 %

    Se super slevou lze nyní nakoupit na Notino.cz. Například při nákupu pečujícího oleje značky Bi-Oil (125 ml balení) ušetříte celých 42 % běžné ceny – místo 499 Kč tak zaplatíte jen 291 Kč. Tento olej na jizvy a strie je vhodný například pro nastávající maminky – těm pomůže se vyvarovat vzniku nežádoucích strií. Olej je však vhodný i v případě, že vás trápí jizvy, vrásčitá kůže či nejednotný odstín pokožky.

  10. Baťa: Mimosezónní slevy 15 %

    Extra slevu ve výši 15 % lze získat na vybrané zboží na e-shopu Baťa.cz. Akce platí do odvolání, zároveň však slevu nelze kombinovat. A že je z čeho vybírat – například v dětské kolekci se sleva vztahuje na více než 250 modelů.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás