Skrblíkův týden: Soutěž o nákup zdarma v drogerii Teta, Budapešť vlakem od 498 Kč, výprodej Baťa

Martina Opravilová
Publikováno 10. srpna 2020
  1. Dr.Max: Mléko Anthelios SPF50+ k nákupu zdarma

    Při nákupu produktů značky La Roche-Posay v hodnotě nad 899 Kč získají zákazníci lékárny Dr. Max zdarma 250ml balení Anthelios mléka (SPF50+) v hodnotě 739 Kč zdarma. Akce platí až do 31. srpna 2020.

  2. T.S.Bohemia: Poukaz na ubytování v hodnotě 2000 Kč k nákupu

    (Nejen) pro milovníky aktivního odpočinku bude jako stvořená akce T. S. Bohemia. Při nákupu vybraných produktů totiž zákazníci obdrží poukaz na ubytování v hotelovém komplexu Nutrend World, který se nachází v Olomouci. Poukaz je pak možné využít pro rezervaci pro pobytů na 2 a více nocí, a to až do 30. září 2020.

  3. Baťa: Likvidace kolekce

    Super slevy lze najít momentálně i u Bati. Za zmínku stojí například dámské sandály v jemné růžové barvě, které nyní vyjdou díky 70% slevě jen na 299 Kč (běžná cena činí 999 Kč). Boty se zapínají za pomoci zipu a skvěle budou vypadat například s pouzdrovými šaty.
    Při nákupu není třeba zadávat žádný slevový kupón Baťa, sleva je započítána automatiky.

  4. Lidl: Vybavení do dílny za super cenu

    Akce, která odstartuj v pondělí v Lidlu, jistě potěší mnoho kutilů. Nabídka totiž bude zahrnovat řadu vybavení do dílny. Jako příklad lze zmínit AKU kombinované nářadí 4 v 1 (20 V), které bude v nabídce za 1 199 Kč. Podle použitého nástavce může tento produkt posloužit jako vrtací šroubovák, multibruska, oscilační bruska nebo pila ocaska.

  5. Teta drogerie: Soutěž o nákup zdarma

    Drogerie Teta si na srpen připravila super soutěž, ve které je možné vyhrát každý týden nákup zdarma. Stačí nakoupit během srpna ve 2 různých okresech, přičemž každý nákup musí mít hodnotu nejméně 200 Kč. Následně je třeba zaslat účtenku na uvedený mail. Každý týden pak budou vylosováni 3 výherci, kterým bude proplacena jedna z účtenek – konkrétně pak ta s vyšší hodnotou. Kompletní pravidla jsou dostupná na webu drogerie.

  6. Regiojet: Do Budapešti nově vlakem

    Teprve pár dní platí novinka, se kterou přichází Regiojet. Od 31. července je totiž možné s touto společností vyrazit vlakem i do Budapešti či Győru. Jízdenky z Prahy do Budapešti stojí od 399 Kč, z Brna se pak do Budapešti dopravíte od 249 Kč. Vlak do Budapešti navíc jezdí hned 2× denně.

  7. Factcool: Letní výprodej přináší až 69% slevy

    Letní výprodej na Factcool.cz je v plném proudu a díky tomu se zákazníci mohou těšit až na 69% slevy. A že je z čeho vybírat. Lze narazit na pánská trička od 103 Kč, dámské topy od 144 Kč nebo dámské šaty od 226 Kč. V nabídce ale samozřejmě nechybí ani plavky, doplňky nebo obuv.

  8. Answear: Finální slevy až 70 %

    Produkty známých značek, jakými jsou například Guess, Adidas, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, ale i Karl Lagerfeld, je v současnosti možné pořídit s až 70% slevou na Answear.cz. U těchto značek lze sice počítat spíše s vyššími cenami, slevy jsou ale často opravdu výrazné. Například košili značky Desigual, která běžně stojí 2 399 Kč, lze díky výprodeji koupit za 1 199 Kč.

  9. O2 Extra Výhody: Sleva 150 Kč na jídlo z Woltu

    Pro všechny, kteří nestíhají v práci, jsou nemocní, nebo jen zrovna nemají chuť připravovat si jídlo, je tu Wolt – služba, která doručí jídlo až domů. Stačí si jednoduše objednat a průměrně za půl hodiny zvoní u dveří kurýr s obědem (či večeří) v ruce. Zákazníci O2 navíc mohou nyní získat slevu 150 Kč na první objednávku s doručením kurýrem. Je ale třeba zmínit, že sleva platí jen v Praze a Brně. Další slevový kupon Wolt na první objednávku najdete na Skrblíkově kuponovém webu.

  10. Datart: Výkonný reproduktor GoGEN k vybraným televizím JVC jako dárek

    Při nákupu vybraných televizorů od JVC u Datartu lze nyní získat super dárek – Party reproduktor GoGEN. Ten je na letní mejdany jako dělaný! Akce platí až do 30. srpna 2020 a kompletní pravidla jsou opět k přečtení na webu značky.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás