Skrblíkův týden: Sleva do KFC, Mega výprodej v Lidlu, 70% slevy v H&M a jízdenky za 19 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 15. ledna 2018
  1. Flixbus: 30 000 vnitrostátních jízdenek za 19 Kč

    Ve dnech 15. a 16. ledna 2018 je možné u autobusového dopravce FlixBus rezervovat jízdenky v rámci celé ČR za 19 Kč. Cena je platná pouze v mobilní aplikaci FlixBus pro odjezdy v období od 17. ledna do 3. března 2017. Počet míst za 19 Kč je omezen, po vyprodání akčních jízdenek cena opět vzroste.
    Recenzi FlixBusu najdete v článku Vyzkoušeli jsme FlixBus.

  2. Euronics: Cashback až 2 000 Kč na pračky LG

    Za nákup vybraných praček a kombinovaných praček se sušičkou LG v Euronics získáte nazpět až 2 000 Kč. Podmínkou je nákup vybraných modelů do 31. ledna 2018 a následná registrace nákupu na stránkách LGproRadost.cz. Po ověření zadaných údajů vám bude zaslána patřičná částka na účet.
    Podívejte se také na náš kuponový web, zda není dostupný slevový kupon Euronics.

  3. Kaufland: Akční nabídka nářadí

    Do středy 17. ledna nabízí Kaufland nářadí za akční ceny. Například 69dílnou sadu bitů a micronástavců, případně různé sady kleští pořídíte za 249 Kč, pětidílnou sadu ráčnových klíčů za 279 Kč, nebo AKU šroubovák za 749 Kč. Kompletní nabídku najdete na stránkách Kaufland.cz.

  4. Wizz Air: Z Prahy do Milána od 598 Kč

    Zpáteční letenky z Prahy do Milána Bergamo jsou v nabídce nízkonákladové letecké společnosti Wizz Air od 598 Kč. Nejnižší cena 598 Kč je určena členům Wizzair Discount Clubu, přičemž roční členství ve Wizzair Discount Clubu pro jednu osobu stojí 29,99 eur. Ostatní mohou letět do z Prahy do Milána a zpět za cenu od 868 Kč. Zvýhodněné ceny platí pro termíny letů od ledna do dubna 2018, počet levných letenek je omezen.
    Jaká zavazadla jsou u Wizz Air započítána v ceně letenky a za které je třeba připlatit se dozvíte v článku Zavazadla u Wizz Air 2018: Povolená hmotnost, rozměry, poplatky.

  5. Deichmann: Druhý pár bot za půlku

    Pokud v e-shopu Deichmann koupíte dva páry zlevněné obuvi, levnější pár dostanete za půlku. Akce se týká veškeré zlevněné dámské, pánské a dětské obuvi. Sleva se automaticky odečte v nákupním košíku. Doručení je zdarma pro každou objednávku, lhůta doručení je garantována do 5 pracovních dnů od provedení objednávky.
    Před nákupem se vyplatí zkontrolovat, zda u nás není k dispozici slevový kupón Deichmann.

  6. O2: 10% sleva na kyblíky KFC

    Slevu do KFC na vybrané kyblíky nabízí svým klientům společnost O2 v rámci programu Extra Výhody. 10% slevu získáte po zadání svého mobilního telefonního čísla na stránkách O2ExtraVýhody.cz, následně obdržíte SMS se slevovým kódem, který předložíte na pokladně restaurací KFC. Slevu lze čerpat opakovaně až do 26. února 2017.

  7. Sportisimo: ½Maraton Praha 2018 zdarma

    Zákazníci, kteří nakoupí v jakékoliv kamenné prodejně Sportisimo nebo na e-shopu Sportisimo.cz zboží značky Adidas v minimální hodnotě 999 Kč, registrují se a nahrají účtenku za nákup, získají registraci na Sportisimo ½Maraton Praha zdarma. Nabídky je možné využít do 31. ledna 2018. ½Maraton se běží 7. dubna 2018 v Praze.

  8. T.S.Bohemia: 100 % úroků zpět

    T.S.Bohemia aktuálně nabízí při nákupu na splátky vrácení všech úroků nazpět, pokud dochází k řádnému splácení. Splátky, při kterých jsou vráceny úroky, je možné uzavřít na vybraných pobočkách T.S.BOHEMIA nebo v e-shopu TSBohemia.cz. Stačí si jen vybrat splátky ZÓNA 0% – 100% ÚROKŮ ZPĚT na 11, 20 nebo 30 měsíců. Akce platí do 31. ledna 2018 na všechny produkty od 2 000 Kč do 100 000 Kč. Splátkový prodej zajišťuje společnost Home Credit.

  9. H&M: Slevy až 70 %

    e-shopu H&M stále pokračuje novoroční výprodej. Do výprodeje přibyly další zlevněné kousky a slevy u některých produktů dosahují až 70 %. Dopravu zdarma získáte u objednávek za více než 800 Kč. Pokud se přihlásíte k odběru newsletteru, získáte 10% slevu na celý nákup. Nezapomeňte se u nás podívat na aktuální slevové kupony H&M.

  10. Lidl: Mega výprodej

    Ve čtvrtek 18. ledna 2018 startuje v Lidlu Mega výprodej spotřebního zboží. Slevy se chystají až do výše 60 %, desítky zlevněných produktů najdete v kamenných prodejnách Lidlu.

  11. Billa: Za nákup sklenička s Disney hrdinou

    V řetězci prodejen Billa nyní dostanete za každých utracených 200 Kč nálepku s logem Disney. Patnáct nasbíraných nálepek s doplatkem 19,90 Kč je možné vyměnit za jednu skleničku s vybranou postavičkou Disney. Nálepky obdržíte u pokladny při každém nákupu v období od 10. 1. do 27. 2. 2018, skleničky lze vyzvednout do 6. března 2018. Nejrychleji se ke skleničkám dostanou držitelé karty Billa Bonus Club, stačí vyměnit 700 nasbíraných Billa Bonus bodů s doplatkem 19,90 Kč za jednu sklenku. O akce tohoto typu bývá v Bille velký zájem, pokud se chystáte akce využít, doporučuji výměnu za body příliš neodkládat.

  12. Takko: Všechno zlevněné zboží za půlku

    Další extra slevy najdete v prodejnách Takko. Všechno zlevněné zboží je o 50 % levnější. Slevy platí do vyprodání zásob. Jestliže se zaregistrujete do věrnostního programu Takko VIP, získáte poukázku na nákup zboží v hodnotě 125 Kč. Poukázka platí při nákupu alespoň za 500 Kč, obdržíte ji mailem ihned po přihlášení.

  13. LEO Express: 20 % kreditu navíc 

    Do středeční půlnoci 17. ledna 2018 dostanete u vlakového dopravce LEO Express 20 % kreditu navíc. Bonus vám bude automaticky připsán, pokud jste členem Smile Clubu, a pokud nakoupíte LEO koruny alespoň za 1 000 Kč. Kredit v LEO korunách je pak možné využít k nákupu jízdenek v síti LEO Express.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás