Skrblíkův týden: Skipas na tyrolské ledovce ZDARMA, Yves Rocher za půlku, 25% sleva na celý nákup A3Sport

Olga
Publikováno 25. listopadu 2019
  1. Invia: Soutěž o poukaz na dovolenou za 5 000 Kč

    S cestovní kanceláří Invia můžete až do 30. listopadu 2019 soutěžit o poukaz na dovolenou v hodnotě 5 000 Kč. Stačí pouze nahrát krátké video z dovolené, které obsahuje autentické, originální nebo emotivní okamžiky z dovolené u moře, z cest po horách nebo z jakéhokoli výletu. Invia vybere ty nejlepší, které se objeví v kampani First Minute zájezdů a odmění je poukazem v hodnotě 5 000 Kč na libovolný zájezd z nabídky cestovní kanceláře.

  2. HUDYsport: K nákupu skipas na tyrolsko ledovce ZDARMA

    K nákupu v kamenné prodejně HUDYsport rozdávají skipasy na tyrolské ledovce Stubai, Sölden, Pitztal, Hintertux a Kaunertal. Pokud nakoupíte zboží v hodnotě alespoň 6 000 Kč, tak si na pokladně můžete zažádat o vygenerování účtenky, kde bude uvedený speciální slevový kupon HUDYsport, kterým aktivujete jeden jednodenní skipas na libovolný tyrolský ledovec z nabídky. K nákupu získáte také informační brožuru s představením tyrolských lyžařských středisek. Akce probíhá do 30. listopadu 2019 nebo do rozdání skipasů. Více informací na webu.

  3. BENU Lékárna: Magne B6 v akci 2 + 1 ZDARMA

    Nedostatek hořčíku způsobuje nervozitu, podrážděnost, vyčerpání, poruchy spánku a svalové křeče. Magne B6 vyrovnává obsah hořčíku v organismu a společně s vitaminem B6 bojuje proti únavě a působí pozitivně na nervovou a srdeční soustavu. BENU Lékárna připravila akci 2 + 1 na produkty Magne B6, kdy při zakoupení třech produktů z této řady máte ten nejlevnější za 0,05 Kč. Doporučujeme přečíst příbalový leták a nepřekračovat dávkování. Jedná se doplněk stravy, který nenahrazuje pestrou stravu. Akce trvá do 30. listopadu 2019 nebo do vyprodání zásob. Před nákupem nezapomeňte zkontrolovat slevový kupon BENU Lékárna.

  4. Palladium Praha: Black Friday – 70% slevy a dárky za nákupy

    Black Friday propukne v 60 prodejnách nákupního centra Palladium Praha a s ním slevy až 70 %. Zapojené obchody jsou např. A3 Sport, H&M, Orsay, Deichmann, Klenoty Aurum, Dermacol, Yves Rocher, Sephora, Sparkys nebo Oxalis. Pokud během akce utratíte alespoň 700 Kč, zastavte se v Infokiosku a získáte 3 stylové dárky – plátěnou nákupní tašku, produkt Sephora a poukaz na kávu do Costa Coffee nebo Starbucks. Akce probíhá od pátku 29. listopadu do 1. prosince 2019. Více informací na webu.

  5. Tchibo: Kávovar Cafissimo easy za 999 Kč

    Při zakoupení kapslového kávovaru Tchibo Cafissimo easy zaplatíte pouze 999 Kč místo původních 1 599 Kč. Na výběr je bílé, černé, šedé nebo petrolejové barevné provedení. Další akční položkou je kávovar Tchibo Cafissimo mini za 1 599 Kč místo 2 299 Kč a jako dárek k nákupu získáte napěňovač mléka zdarma. Před odesláním objednávky se u Skrblíka zastavte pro slevový kupon Tchibo.

  6. A3 Sport: 25% sleva na vše nezlevněné + 10 % na zlevněné produkty 

    A3 Sport se zapojil do slevové akce Black Friday, během níž nabízí slevy až 25 % na nezlevněné a 10 % na zlevněné zboží ve všech kamenných prodejnách v České republice i na e-shopu. Pořídit tak lze obuv, sportovní oblečení, mikiny a tepláky, bundy a doplňky značek Adidas, Nike, Converse, Puma, Reebook a dalších. Platí pouze 25. listopadu až 1. prosince 2019. Pro ještě vyšší slevy je možné použít slevový kupon A3 Sport.

  7. Yves Rocher: Black Friday s 50% slevou na celý nákup + dárek zdarma

    Prodloužený Black Friday probíhá i na e-shopu Yves Rocher, kdy při nákupu nad 999 Kč bude na celý obsah košíku automaticky poskytnuta sleva 50 % a ještě obdržíte některý z dárků k nákupu. Za půlku lze pořídit např. svěží dámské vůně a parfémy, produkty na odličování a péči o pleť, dekorativní a tělovou kosmetiku nebo dárkové sady. Nabídka platí od 25. listopadu do 1. prosince 2019. Nelze využít na zelené body.

  8. Spartoo: Black Week a zboží až za polovinu původních cen

    V e-shopu Spartoo.cz od pondělí 25. listopadu 2019 naleznete obuv, oblečení a doplňky pro muže, ženy i děti se slevou až 50 %. Na výběr je sportovní, volnočasová i zimní obuv, trika, kalhoty, zimní bundy a kabáty, batohy, čepice a šály nebo pásky značek Adidas, Billabong, Calvin Klein, Dakine, Diesel, Puma, Vans a dalších. Nabídka je platná do 2. prosince 2019. Slevový kupon Spartoo je již připraven.

  9. Cinema City: Soutěž o účast na premiéře Star Wars v Londýně

    V kinech Cinema City vyhlásili soutěž o účast na slavnostní premiéře filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera v Londýně. Stačí si pouze v předprodeji zakoupit vstupenku na jakoukoliv projekci tohoto filmu v síti kin Cinema City a tuto vstupenku registrovat na webových stránkách multiplexu. Součástí výhry je vstup na slavnostní premiéru, zpáteční letenka do Londýna, ubytování na jednu noc v Londýně, polopenze a transfery mezi hotelem a letištěm pro výherce i jeho doprovod. Soutěžní vstupenky je nutné zakoupit nejpozději do 5. prosince 2019.

  10. Albert: Tradiční český porcelán se slevou až 44 %

    V Albertu ušetříte za kvalitní český porcelán značky Thun až 44 %. Za každých 200 Kč nákupu získáte 1 bod a za 10 nasbíraných bodů čeká sleva na porcelán špičkové kvality. Zapékací pekáček pak vyjde na pouhých 169 Kč, větší pekáč na 269 Kč a formu na bábovku nebo porcelánovou mísu s průměrem 26 cm pořídíte za 399 Kč. Celou nabídku a další informace naleznete na webu Albert nebo na jednotlivých prodejnách.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás