Skrblíkův týden: Neomezené volání zdarma k mobilům od 369 Kč, Mega výprodej Lidl, tisícovka do Alzy, slevy H&M

Lenka Chládková
Publikováno 29. dubna 2019
  1. Datart: Internet a neomezené volání jako dárek k telefonům od 369 Kč

    Předplacenou SIM kartu s kreditem T-Mobile Twist V síti s kreditem 200 Kč, třicetidenním neomezeným voláním na čísla v síti T-Mobile a 100 MB volných dat dostane jako dárek každý, kdo si v Datartu koupí jeden z vybraných mobilních telefonů. Nejlevnější mobilní telefon v nabídce pořídíte už za 369 korun. Akce platí do 30. června 2019, nebo do vyprodání zásob.

  2. Lidl: Mega výprodej spotřebního zboží se slevami až 60 %

    Lidl v pondělí 29. dubna 2019 spustil v kamenných prodejnách i v e-shopu Mega výprodej spotřebního zboží. Se slevou až 60 % je možné nakoupit nářadí, sportovní vybavení, domácí potřeby, bytový textil nebo oblečení z dámských, pánských a dětských kolekcí. V nabídce je více než 250 produktů, například Ložní prádlo MERADISO za 199 Kč, Mezizubní elektrický kartáček NEVADENT za 149 Kč, Black&Decker Sada bitů a vrtáků 27 ks za 249 Kč, Sluchátka SILVERCREST za 149 Kč nebo Nerezový lis na citrusy SILVERCREST za 599 Kč. Nabídka platí do vyprodání zásob.

  3. Alza: 1 000 Kč na vaše nákupy

    Aktuální slevový kupon Alza je možné využít do neděle 5. května 2019. Při nákupu nad 2 000 Kč získáte slevu 200 Kč, nad 3 000 Kč ušetříte 300 Kč a nad 5 000 Kč to je 500 Kč. Slevové kupony se dají použít také v libovolných kombinacích, nejvyšší sleva, které je možné dosáhnout, činí 1 000 Kč při nákupu minimálně 10 000 Kč. Doprava je při online platbě zdarma. Více na Alza.cz.

  4. H&M: Slevy až 60 %

    Pokud potřebujete doplnit šatník o trendy kousky do chladnějšího jarního počasí, nebo se již začínáte připravovat na letní teploty, zastavte se v e-shopu H&M. Vybrané zboží je zlevněno až o 60 % a to v dámském, dětském i pánském sortimentu. Ušetříte také při nákupu interiérových dekorací a bytových doplňků v oddělení H&M Home. Doprava zdarma je při nákupu za více než 800 Kč, stačí v nákupním košíku zadat slevový kupon H&M.

  5. Drogerie Rossmann: Stáhněte si kupon s 20% slevou na celý nákup

    Řetězec drogerií Rossmann zahájil nový věrnostní program. Na každého zákazníka, který se zaregistruje, čeká 20% sleva na celý nákup. Stačí, když si stáhnete novou aplikaci Rossmann Club do svého chytrého mobilního telefonu a provedete registraci, slevový kupon Rossmann se vám automaticky nahraje na věrnostní kartu v mobilu. Po nasbírání potřebného počtu bodů budete moci uplatnit další slevu na celý nákup, tentokráte ve výši 15 %.

  6. JustAway.cz: Sleva 300 Kč na zájezd nebo pobyt

    Zaregistrujete-li se k odběru newsletteru na JustAway.cz, dostanete slevu 300 Kč na jakoukoli objednávku ze sekce Zájezdy. Podmínkou je objednání do neděle 5. května 2019. Vybírat je možné z poměrně pestré nabídky pobytů na prodloužené víkendy či vícedenní dovolené. Aktuálně je k dispozici například pobyt v rezortu Legoland, all inclusive v 3* hotelu v Rakousku nebo ubytování ve 4* zážitkovém hotelu se snídaní blízko rezortu Heide Park.

  7. Notino: Sleva až 30 % na nejluxusnější produkty

    Hugo Boss, Miu Miu, Tiffany & Co, Armani, Yves Saint Laurent, Versace, Dior nebo Prada. To je jen malá ochutnávka těch nejluxusnějších značek, které právě teď pořídíte v internetovém obchodě Notino.cz až s 30% slevou. Akční ceny se dotýkají také pečující a dekorativní kosmetiky.
    Ještě větší úsporu vám zajistí slevový kupon Notino.

  8. Sizeer.cz: Mid Season Sale a dodatečná sleva až 20 %

    Sezónní slevy, jak se zdá, jsou v plném proudu. Výjimkou není ani internetový obchod s oblečením, obuví a doplňky Sizeer.cz, který kromě výprodejových cen nabízí dodatečnou slevu ve výši 10 % na všechny zlevněné produkty a 20 % na nezlevněné produkty. Pro uplatnění dodatečné slevy je třeba býti členem SizeerClubu. Slevy trvají pouze do pátku 3. května 2019.

  9. Okay: Parní generátor Tefal s parním mopem za 2 999 Kč ZDARMA

    Novou generaci žehlení přináší parní generátory. Žehlení je díky parnímu výkonu rychlejší a mnohem jednodušší. I když se nejedná zrovna o nejlevnější modely, dají se pořídit výhodně. Například v prodejnách Okay k zakoupeným parním generátorům Tefal dostanete parní mop Rowenta v hodnotě 2 999 Kč jako dárek. A to už stojí za zvážení.

  10. Electroworld: Televize na splátky bez navýšení

    Do 5. června 2019 máte možnost zakoupit jakýkoli televizor z nabídky Electroworldu na splátky bez navýšení. Stačí si vybrat televizi, zvolit „Nákup na splátky – Home Credit“ se splatností 10 měsíců a odeslat objednávku. Následně budete vyzváni k vyplnění potřebných údajů pro podání žádosti o úvěr. RPSN je 0 %, úroková sazba 0 % a přímá platba je 0 Kč. Pro zachování RPSN 0 % je nutné zvolit variantu „Bez pojištění“.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás