Skrblíkův týden: Jízdenky do Polska 1+1 zdarma, neomezené volání 249 Kč, fitness náramek jako dárek, kuchyňský robot 849 Kč

Lenka Chládková
Publikováno 22. ledna 2024

Zimní výprodeje se u většiny prodejců blíží ke konci, řada obchodů ale zlevňuje dál a nabízí ještě větší slevy. Zářným příkladem je Lidl – na lidl-shop.cz se prodává kuchyňský robot za 849 Kč nebo podlahový čistič za 949,90 Kč. LeoExpress do středy nabízí jízdenky do Polska v akci 1+1 zdarma, v iStyle si můžete aktivovat Apple TV+ na 3 měsíce zdarma.

Limitovanou nabídku na neomezené volání najdete u Vodafone, pro srovnání jsme přidali i SIM kartu Neomezeně Tescomobile a nekonečný tarif MOBIL OD ČEZ. Nový telefon Xiaomi z řady Redmi Note 13 pořídíte za akční cenu na splátky bez navýšení, za recenzi verze Pro navíc můžete získat sluchátka, nebo fitness náramek jako dárek.

  1. Neomezené volání do všech sítí od 249 Kč na měsíc

    Neomezené volání do všech sítí u českých operátorů vychází zhruba na 400 Kč za měsíc, ceny u jednotlivých společností se liší v závislosti na množství poskytovaných dat. Zaměřili jsme se na aktuálně nejlepší nabídky s neomezeným voláním, SMS a daty:

    • Limitovaná nabídka Vodafone: Neomezené volání, SMS a 3,5 GB dat za 327 Kč/měsíc
      Časově limitovaná nabídka od Vodafonu – tarif s neomezeným voláním, SMS do všech sítí a 3,5 GB dat za 327 Kč za měsíc je připraven pro všechny nové zákazníky, kteří si u Vodafonu zřídí nové telefonní číslo, případně si přenesou číslo od jiného operátora v ČR k Vodafone. Stávající zákazníci Vodafonu mohou nabídku využít v případě, že si změní platební metodu z dobíjecí karty na vyúčtování. Zřízení tarifu je bez závazku.
    • MOBIL OD ČEZ: Nekonečné volání, SMS a 1,5 GB za 349 Kč na měsíc
      Jedním z nekonečných tarifů MOBILU OD ČEZ je Nekonečné volání a SMS s 1,5 GB za 349 Kč. K tarifu se dají dokupovat různé balíčky služeb, které je možné jednou za zúčtovací období změnit. Podrobnější informace najdete na stránkách ČEZ.cz
    • Tescomobile: Neomezené volání, SMS + 6 GB dat na 30 dní za 249 Kč
      Předplacenou SIM kartu s neomezeným voláním a neomezeným počtem SMS plus 6 GB dat na 30 dní za 249 Kč nabízí až do konce ledna 2024 Tesco. Ke konečné ceně za SIM si je třeba připočítat poštovné, které při platbě předem činí 29 Kč, na dobírku pak 99 Kč.
      Balíček se obnovuje automaticky jednou za 30 dní, pokud balíček nezrušíte a máte-li zároveň dostatečný kredit, budou služby po 30 dnech obnoveny za standardní ceny uvedené na stránkách Tescomobile.cz (balíčky s neomezeným voláním, SMS a daty od 2 do 6 GB se pohybují za ceny od 399–499 Kč za měsíc při platbě kartou).
  2. PetCenter.cz: Novoroční úklid skladu – slevy až 60 %

    V e-shopu PetCenter uklízí sklady a při té příležitosti zlevnili více než 500 položek až o 60 %. Se slevou pořídíte konzervy, granule, nejrůznější pochoutky, vodítka, obojky, hračky, misky a další potřeby pro vaše mazlíčky. Akce platí do vyprodání zásob v prodejnách i v e-shopu.

  3. lidl-shop.cz: Finální výprodej jen na pár dní

    Tento týden byste si rozhodně neměli nechat ujít finální výprodej na lidl-shop.cz, slevy u vybraných produktů dosahují až 70 %. Například Aku podlahový čistič Silvercrest, který maximálně usnadní vytírání a zvládne vyčistit i zaschlou špínu a zašlapané nečistoty, se až do neděle 28. ledna 2024 prodává se 61% slevou za 949,90 Kč.

    Kuchyňský robot Silvercrest, 600 W, který míchá, šlehá a hněte, má plynulé nastavení rychlosti s funkcí turbo, a je dodáván včetně 5l mísy z nerezové oceli, s hnětacím hákem, metlou na šlehání, metlou na míchání a ochranou proti stříkání. V tyrkysové barvě je dostupný do neděle 28. ledna 2024 za 899 Kč, v růžové za 849 Kč a antracitové za 949 Kč.

  4. Oxalis Dessous: Slevy až 50 % na luxusní spodní prádlo

    Až 50% slevy na vybrané kousky luxusních francouzských značek Chantelle, Passionata, Aubade či Lise Charmel připravil e-shop se spodním prádlem Oxalis Dessous. Dámské kalhotky začínají již od 230 Kč, podprsenky od 490 Kč. Slevy potrvají do vyprodání zásob.

  5. Alza.cz: Fitness náramek ZDARMA za recenzi Xiaomi Redmi Note 13

    Výrobce Xiaomi představil novou řadu mobilních telefonů Redmi Note 13. V rámci promoakce na Alza.cz je možné získat všech 5 modelů za akční cenu, slevový kupon Alza ve znění RN13CZ10 se uplatní automaticky při nákupu. Akční cena platí pouze do 4. února 2024.

    V případě, že si koupíte Redmi Note 13 Pro 5G Pro (s kódem za 8 091 Kč), nebo Note 13 Pro+ 5G (s kódem za 9 891 Kč), a napíšete k nim recenzi, dostanete jako dárek fitness náramek Xiaomi Smart Band 8, nebo bezdrátová sluchátka Redmi Buds 5. Všechny modely z řady Redmi Note 13 je možné do konce února 2024 koupit na splátky bez navýšení, doprava je zdarma.

  6. Krása.cz: Zimní kosmetický výprodej – více než 2 700 produktů

    Na Krása.cz probíhá zimní kosmetický výprodej, se slevou je možné pořídit pleťovou a pečující kosmetiku, produkty na dentální péči, šampony a kondicionéry.

    Výprodejem to ale v e-shopu Krása nekončí, dostupné jsou i další akce – například 20% sleva + doprava zdarma na dekorativní kosmetiku značek L’Oréal Paris, Maybelline nebo essie u nákupu nad 499 Kč, sleva 20 % na vlasovou péči vybraných značek k nákupu nad 399 Kč a další. Kompletní přehled akcí najdete na stránkách Krása.cz.

  7. Muziker: Super slevy v zimním výprodeji

    Muziker pořádá zimní výprodej, do slev zařadil nejen LP desky, hudební nástroje, nejrůznější hudební mašinky nebo přehrávače, ale i další produkty z celého sortimentu, na své si přijdou kromě muzikantů a hudebníků také golfisté, motorkáři, lyžaři, cyklisté, rybáři nebo malíři.

  8. Nature’s Finest: Přírodní produkty na hubnutí a detoxikaci se slevou až 66 %

    Produkty podporující hubnutí, detoxikační produkty nebo přípravky pro zářivou pleť a krásné vlasy prodává e-shop Nature’s Finest až se 66% slevou. Všechny produkty jsou vyráběny ze 100% přírodních složek tradičními způsoby.

    Mnoho produktů je poměrně výrazně zlevněno, některé je dokonce možné pořídit v akci 1+1 zdarma. Například jde o SL!M COFFEE – káva, která pomáhá hubnout, potlačuje chuť k jídlu, zlepšuje trávení a zvyšuje hladinu energie, za 730 Kč.

  9. LeoExpress: Jízdenky do Polska v akci 1+1 zdarma

    Pouze do středy 24. ledna 2024 platí u dopravce LeoExpress na všechny vlakové a autobusové jízdenky do Polska akce 1+1 zdarma. Při nákupu je třeba použít slevový kupon LeoExpress ve znění 1PLUS1. Jízda musí být uskutečněna do 14. března 2024.

  10. iStyle.cz: Povánoční výprodej a Apple služby až na 3 měsíce zdarma

    V iStyle probíhá povánoční výprodej na vybrané produkty Apple. Do slev jsou zahrnuty modely v kategoriích iPhone, Apple Watch, Mac, iPad a Příslušenství. Ceny Apple produktů jsou na českém trhu víceméně sjednoceny.

    Zajímavá je ale nabídka Apple služeb až na 3 měsíce zdarma výměnou za přihlášení k odběru newsletteru. Po zadání e-mailové adresy se zobrazí unikátní kód, který umožňuje bezplatný přístup k Apple službám.

    • Apple Music 2 měsíce zdarma pro nové uživatele (+ 1 měsíc navíc při přihlášení),
    • Apple Arcade 2 měsíce zdarma pro nové i vracející se uživatele,
    • Apple TV+ a iCloud+ (50 GB) na 3 měsíce zdarma pro nové i vracející se uživatele.

    Vygenerovaný kód je platný jeden měsíc. Pokud není služba před uplynutím bezplatné lhůty ukončena, je automaticky naúčtován měsíční poplatek za užívání služeb.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás