Skrblíkův týden: Levné letenky z Prahy, Brna a Ostravy za 518 Kč, slevový kupón IKEA a 50% slevy v H&M

Lenka Chládková
Publikováno 2. října 2017
  1. Ryanair: Z ČR do evropských měst od 518 Kč

    V posledních dnech se o nízkonákladové letecké společnosti Ryanair hodně psalo ve spojitosti s obsáhlým rušením linek. Linek z ČR se to naštěstí příliš nedotklo. Aktuálně Ryanair nabízí zpáteční letenky od 518 Kč hned na sedmi trasách z České republiky. Většina slev se týká listopadových letů, ale lze vyhledat i říjnové a lednové lety. V ceně letenky jsou zahrnuta dvě příruční zavazadla. Nabídka platí do vyprodání nejlevnějších míst.
    Za pět set korun Ryanair nabízí lety:
    Brno – Londýn
    Ostrava – Milán Bergamo
    Pardubice – Londýn
    Praha – Brusel Charleroi
    Praha – Krakow
    Praha – Londýn
    Praha – Milán Bergamo

  2. IKEA: Kupón na 200 Kč

    IKEA slaví v České republice desáté narozeniny. U té příležitosti má pro všechny členy věrnostního klubu IKEA Family dárek v podobě kuponu na 200 Kč. Kupon získáte po přihlášení do vašeho uživatelského účtu na stránkách Ikea-family.cz. Slevu je možné využít ve všech obchodních domech IKEA.

  3. H&M: Sezónní sleva až 50 %

    e-shopu H&M najdete zlevněné sezónní kousky nejen z pánské, dámské a dětské kolekce, ale i z řady H&M HOME. Slevy dosahují až 50 %. Aktuální nabídku najdete na stránkách e-shopu. Před nákupem se nezapomeňte registrovat k odběru newsletteru, získáte tak 10% slevu na celý nákup.

  4. Teta: Veškerý sortiment Signal a Rexona za půlku

    Drogerie Teta vydala nové prémiové slevy. Kupony na 50% slevu jsou určeny členům věrnostního Teta klubu a týkají se celého sortimentu značek Signal a Rexona. Podmínkou je nákup minimálně 3 kusů. Se slevou 40 % je možné nakoupit veškeré produkty Dove a Gliss Kur. Akce je platná do 25. října 2017.

  5. Audiotéka: Všechny audioknihy za 149 Kč

    Audiotéka.cz slaví šesté narozeniny, díky tomu můžete pořídit všechny audioknihy a časopisy za 149 Kč. Akční cena je platná pouze v úterý 3. a ve středu 4. října 2017. Před nákupem si nezapomeňte zkontrolovat aktuální slevové kupony Audiotéka.

  6. Lidl: Vybavení a péče pro auto v Lidlu

    Od čtvrtka 5. října 2017 bude v kamenných prodejnách Lidl k dispozici vybavení a přípravky pro péči o auto. V nabídce je například stojan na pneumatiky za 299 Kč, ozdobné kryty kol ve dvou provedeních za 349 Kč, nabíječka baterií 3,8 A za 499 Kč, náhradní žárovky a pojistky do auta za 169 Kč, sada přípravků na zimu za 149 Kč, rozmrazovač za 59,90 Kč a mnoho dalšího. Zboží z aktuální nabídky je možné zakoupit v e-shopu Lidl.

  7. FlixBus: Velká slevová akce na jízdenky

    Na středu 4. října 2017 je naplánována obří slevová akce od společnosti FlixBus, jízdenky by měly být ještě levnější než při zahájení vnitrostátních linek v ČR. Vzhledem k tomu, že jízdenky po České republice byly při startu za cenu 25 Kč, máme se na co těšit. Zatím je možné využít akce u příležitosti Evropského dne jazyků, ve které bylo uvolněno 26 000 lístků s cenami od 5 eur.

  8. Tchibo: 2+1 na praženou kávu

    Tchibo nabízí svým zákazníkům u příležitosti Mezinárodního dne kávy speciální akci 2 + 1, za cenu dvou balení pražené kávy získáte tři balení. Sleva se automaticky načte v nákupním košíku a není kombinovatelná s jinými akcemi. Zvýhodněnou kávu Tchibo je možné nakoupit do 15. října 2017.

  9. Tescoma: Výprodej se slevami až 75 %

    Ve Značkovém e-shopu Tescoma probíhá výprodej posledních kousků kuchyňských pomocníků s mimořádně vysokými slevami. Výhodně nyní nakoupíte vánoční formičky a vykrajovátka z produktové řady DELÍCIA, například 12 kusů vykrajovátek za 49 Kč z původních 229 Kč, souprava vykrajovátek na betlém za 99 Kč z původních 599 Kč nebo vykrajovátka na adventní svícny za 69 Kč z 299 Kč.

  10. Deichmann: Podzimní nákupy za polovinu

    V kamenných prodejnách a v e-shopu Deichmann právě probíhají podzimní nákupy s 50% slevou. Sleva se týká vybrané pánské a dámské obuvi. Kompletní nabídku najdete zde. Podívejte se i na aktuální slevové kupóny Deichmann.

  11. Euronics: Šrotovné 1 500 Kč na telefony Samsung

    Pokud u Euronics odevzdáte starý telefon, získáte slevu až 1 500 Kč na nový telefon Samsung. Na stránkách Euronics si objednáte nový telefon a zvolíte osobní odběr v jedné z kamenných prodejen. Až si půjdete telefon vyzvednout, přinesete zároveň starý mobil, který nemusí být funkční, a sleva je vaše. Akce platí do 29. října 2017. Více informací najdete zde.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás