Skrblíkův týden: Letecky na Island za 2 600 Kč, Alza dotace 8 000 Kč a sleva 22 % v Tchibu

Lenka Chládková
Publikováno 11. září 2017
  1. Germania: Podzim na Islandu z Německa za 2 600 Kč

    Německá letecká společnost Germania nabízí zpáteční letenky z Drážďan nebo Norimberku na Island za ceny od 2 600 Kč. Ceny od 49 euro za jednosměrnou letenkou jsou platné na září a říjen do vyprodání nejlevnějších míst. Běžná cena se pohybuje kolem 5 000 Kč. Cena zahrnuje příruční zavazadlo, odbavené zavazadlo do 20 kg a malé občerstvení během letu.

  2. Alza.cz: Dotace 8 000 Kč na další nákupy

    Pokud v Alze nakoupíte za více než 2 000 Kč do 15. října 2017, obdržíte prostřednictvím mobilní aplikace Alza.cz slevové šeky. Jedná se například o slevu 300 Kč na mobilní telefony, 400 Kč na tablety, 500 Kč na televize, 200 Kč na aku nářadí, 100 Kč na hračky a parfémy. Slevové šeky lze využít od 1. října do 15. listopadu 2017. Slevu bude možné uplatnit při stanovené minimální hodnotě nákupu, ta je uvedena na každém slevovém šeku zvlášť. Více podrobností najdete zde.
    Může vás zajímat: Slevové kupóny Alza

  3. Tchibo: 22% sleva na spotřební zboží a káva zdarma

    Majitelé věrnostní karty TchiboCard mohou využít 22% slevy na spotřební zboží. Slevu je možné uplatnit v kamenných prodejnách po předložení TchiboCard nebo v e-shopu, kde se sleva automaticky načte po přihlášení k účtu. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, nelze ji kombinovat s jinými akcemi a neplatí pro sortiment nápojů, potravin, kávy a kávových kapslí. Předložíte-li věrnostní kartu u kávového baru získáte kávu zdarma. Akce platí do 24. září 2017.
    Nepřehlédněte naše slevové kupóny Tchibo

  4. Lidl: Vybavení do dílny Parkside

    Od čtvrtka 14.9.2017 začíná v Lidlu kampaň dílna s nabídkou nářadí Parkside za velmi zajímavé ceny. V nabídce je například Pneumatický rázový utahovák s momentem až 310 Nm s příslušenstvím za 799 Kč, Pneumatická úhlová bruska na suché broušení a rozbrušování kovů s příslušenstvím za 799 Kč, Pneumatická čisticí sada za 699 Kč nebo Pneumatický vrtací šroubovák s příslušenstvím za 499 Kč. Kompletní nabídku najdete zde.

  5. DámeJídlo.cz: 100 Kč sleva na první objednávku

    Sleva 100 Kč na první objednávku na DámeJídlo.cz mohou využít zákazníci O2. K získání slevového kódu je třeba zadat O2 mobilní číslo zde, následně obdržíte SMS s kódem. Kód vložte na www.damejidlo.cz do pole „Slevový kód“ v posledním kroku objednávky. Pro stávající zákazníky je připravena sleva ve výši 50 Kč. Akce platí do 30. září 2017.

  6. Bibloo: Finální slevy až 75 %

    Na Bibloo.cz nakoupíte vybrané kousky se slevou až 75 %. V nabídce je oblečení a obuv prémiových značek jako Replay, Diesel, Tommy Hilfinger, Gant nebo Vero Moda. Pánské a dámské džíny začínají na cenách od 469 Kč. Dětské oblečení je zastoupeno značkami John Richmond nebo Benetton, rovněž s výraznými slevami. Kompletní nabídka je k dispozici zde.

  7. Dr.Max: Produkty Dr. Max 3 za cenu 2 s dopravou zdarma

    Při nákupu tří libovolných produktů značky Dr.Max vám bude cena nejlevnějšího z nich odečtena v nákupním košíku. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max, kojeneckou výživu Amilk a dermokosmetiku Nuance. Akce platí do 30. září 2017 nebo do vyprodání zásob. Ke všem objednávkám nad 199 Kč získáte až do 17. září 2017 dopravu zdarma.

  8. Kasa.cz: Výprodej kol Olpran

    Na Kasa.cz právě probíhá výprodej kol a koloběžek Olpran. Dámská, pánská a dětská kola je možné pořídit se slevou až 59 %. V akci jsou i koloběžky s ocelovým nebo hliníkovým rámem pro dospělé. K většině produktů je doprava zdarma, k nákupu navíc získáte sadu reflexních prvků. Akce platí do 17. září 2017 nebo do vyprodání zásob.
    Prohlédněte si také naše slevové kupóny Kasa

  9. Terranova: Sleva 20 % na kolekci podzim/zima 2017

    Pokud v Terranově nakoupíte alespoň tři kousky oblečení z nejnovější kolekce podzim/zima 2017 získáte 20% slevu. Akce platí do 3. října 2017.

  10. T.S. Bohemia: Slevové kupony

    Na stránkách TSBohemia.cz najdete slevové kupony na nákup chytrých telefonů ve výši 200 Kč, na notebooky, televize, fotoaparáty, pračky, myčky a ledničky 300 Kč, a na tablety 400 Kč. Sleva je podmíněna minimální hodnotou nákupu. Slevy je možné kombinovat se slevami pro karty ISIC a EYCA. Slevové kódy je možné uplatnit do konce října 2017. Doprava je zdarma na vše při objednávce minimálně za 500 Kč. Více informací najdete zde.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás