Pavelkovo skrblení 87: Moje zkušenosti s Fler.cz

Michal Pavelka
Publikováno 6. ledna 2017

posledním loňském textu jsem slíbil, že doplním informaci, jestli mi pošta nakonec doručila všechny zásilky. Konstatuji, že ano. Poslední balík jsem si vyzvedl necelý týden před Štědrým dnem.

Pro synovce, kteří část dárků zlikvidují dříve, než u sestry stihnu ochutnat většinu cukroví, jsem nakoupil na jednom z mnoha serverů, které mají v názvu slovo sleva nebo nejlevnější. K čelovkám za stovku jsem přihodil ještě mikroskop za stovky dvě. Naštěstí jsem balík z pošty hned nezabalil do balicího papíru a nestrčil pod stromeček. Nějakým nedopatřením totiž v balíku byla ještě vakuová pumpa na penis.

Mikroskop přežil celou dobu návštěvy a podle všeho se stal jedním z nejlepších dárků. Za ty prachy byl dokonce opatřen i UV osvětlením. Vakuovou pumpu jsem ještě nezkoušel.

Poměrně dost dárků jsem nakoupil na Fleru. Jde o server, na kterém se prezentují domácí kutilové a zejména kutilky. Tvůrci originálních šperků, oděvů, keramiky, bytových doplňků. Pokud už máte dost Pandory a jiných klenotnických McDonaldů, vězte, že za poloviční cenu můžete mít náramek, náušnice či prsteny, které neuvidíte na každé kolegyni ve školní jídelně. Můžete také s tvůrcem přímo komunikovat, dolaďovat svůj dárek. Na závěr můžete napsat hodnocení, které pak informuje další zájemce.

Jediným problémem je, že když nakupujete od více tvůrců, musíte počítat s několika náklady na poštovné a balné. Většinou jsou však nižší než u klasických e-shopů (většinou padesát nebo šedesát korun).

Česká pošta věnovala za každý doručený balík kód ke stažení audioknihy zdarma. Bohužel v nabídce byly jen tři tituly, z nichž dva už jsem četl, ale i tak šlo o příjemné překvapení.


i
ivypoison 11.01.2017 – 11:33

Vysvětlilo se nějak, kde se tam vzala ta pumpa?

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Pavelkovo skrblení


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás