Levné letenky na prodloužený víkend: Oslo od 284 Kč, Izrael od 957 Kč, Niš od 336 Kč

Lapetka
Publikováno 8. září 2021

V našem pravidelném článku s tipy na akční letenky jsme pro vás tento týden vybrali tipy na letenky, kterými můžete odletět na prodloužený víkend. Využít je můžete hned ve svátek, který nás v září čeká.

Před odletem si nezapomeňte na stránkách Ministerstva zahraničí ověřit podmínky pro cestu i návrat z dané země.

  1. Oslo od 284 Kč

    Nejzelenější město na světě a slavný park Vigeland, to jsou charakteristiky norského hlavního města Oslo. Nejdostupnější letenky nabízí aktuálně za luxusní cenu Ryanair s odletem z Vídně. V obou směrech se létá v pondělky, středy a soboty, od listopadu místo sobot v pátky. Norsko je velmi drahou destnací, před odletem si projděte naše tipy, jak v Oslu ušetřit.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září 2021 – březen 2022

  2. Toulouse od 972 Kč

    Akční letenky společnosti Volotea nabízejí návštěvu francouzského města Toulouse. Odlet je přímo z Prahy, což je velkou výhodou těchto letenek. Lety jsou vždy v pátky a pondělkya to v obou směrech. Nejlevnejší letenky seženete ještě v září, ale na cenu okolo tisícovky se dostanete i v říjnu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Zobrazit kalendář
    Termíny: září – říjen 2021

  3. Alicante od 1 073 Kč

    Pokud vás lákají středomořské země se svou výtečnou kuchyní, ale nemáte příliš rádi teplo, je pro vás podzimní výlet tím pravým. Levné letenky do Alicante, přístavního města na jihu Španělska, přináší společnost Wizz Air s odletem z Vídně. Létá se vždy v pátek a pondělí, nejlevnější letenky jsou od října do konce roku.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: říjen – prosinec 2021

  4. Kodaň od 1 488 Kč

    Romantickou Kodaň můžete navštívit s letenkami společnosti Ryanair, a to během září až listopadu 2021. Cena není nejnižší, ale výhodou je odlet z Prahy a opravdu velmi mnoho termínů – v září a říjnu se létá v obou směrech denně. Inspirovat se před cestou do tohoto oblíbeného města můžete v našem průvodci po Kodani.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: září – listopad 2021

  5. Neapol od 1 116 Kč

    Levné letenky do Neapole seženete u společnosti Ryanair. Letět sem můžete za architekturou a samozřejmě skvělou italskou kuchyní a kávou. Termíny, na které seženete letenky okolo tisícovky jsou na říjen a listopad, létá se několikrát týdně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – listopad 2021

  6. Burgas od 331 Kč

    Prodloužt si léto můžete s letenkami od společosti Wizz Air. S nimi se dostanete do Burgasu, druhého největšího města bulharsého pobřeží. Termíny za akční cenu jsou k dispozici od září 2021 až do ledna 2022, pokud byste měli zájem o návštěvu Bulharska nejen kvůli koupání. Odlet je z Vídně, v obou směrech se létá vždy v pátek a v pondělí, což je ideální pro výlet na prodloužený víkend.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: září – říjen 2020

  7. Tel Aviv od 957 Kč

    Moderní izraelské město, které nikdy nespí, můžete navštívit za aknčí cenu do tisícovky se společností Wizz Air. V Tel Avivu si na své přijdou všichni, nacházejí se zde muzea, galerie, obchodní a zábavní centra i výborné restaurace a kavárny. Odlet je z Vídně, odbavená zavazadla jsou za příplatek, proto zvažte členství ve Wizz Discount Clubu, může se vyplatit i při jedné cestě.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: listopad – prosinec 2021

  8. Lvov od 1 057 Kč

    Prodloužený víkend od pátku do pondělí, případně středy si můžete užít v ukrajinském Lvově. Toto nádherné město včetně  Lyčakovského hřbitova je zařazeno na seznam UNESCO.  Levné letenky do Lvova pořídíte u společnosti Wizz Air s odletem z Pardubic.

    Odlet: Pardubice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: říjen – prosinec 2021

  9. Thessaloniki od 1 357 Kč

    Akční letenky do Soluně pořídíte u společnosti Wizzair. Thessaloniki je druhým největším městem Řecka a nachází se v jeho severní části. Je skvělou alternativou k přelidněným a profláknutým Athénám. Letenky s odletem z Bratislavy pořídíte nejlevněji během listopadu a prosince 2021.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: listopad – prosinec 2021

  10. Kolín nad Rýnem od 819 Kč

    Kolín nad Rýnem se řadí mezi nejstarší německá města a co do velikosti je 4. největším.  Může se pyšnit řadou historických památek a staveb, konají se zde veletrhy a sídlí zde šestá nejstarší univerzita v Evropě. Akční letenky do Kolína nad Rýnem pořídíte z Vídně u společnosti Ryanair, létá se denně, nejlevnější termíny jsou v říjnu a listopadu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: říjen – listopad 2020

  11. Bergen od 1 238 Kč

    Další akční letenky seženete u společnosti Wizz Air. Dostanete se s nimi do města Bergen, které vás okouzlí barevnými kupeckými domy, zapsanými do seznamu UNESCO. Letět lze z Katowic i Krakova, pokud se rozhodnete pro Katowice, podívejte se na program Fly Silesia nebo stránky letiště – velmi často jsou zde nabízeny zajímavé slevy, třeba na parkovné pro vozy s českou SPZ. Před cestou si můžete přečíst náš článek 7 neprofláklých měst, kam lze levně letět.

    Odlet: Krakov, Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: září – listopad 2021

  12. Niš od 336 Kč

    Oblíbený srbský Niš můžete levně navštívit díky letenkám od Wizz Air. Lety v obou směrech jsou operovány z Vídně vždy v pondělí a pátek, takže můžete letět i jen na prodloužený víkend. Niš je město, které učaruje milovníkům historie – jedná se o jedno z nejstarších měst jižní Evropy, kde najdete mnoho historických staveb a památek. Levné letenky do Niše pořídíte od září 2021 do poloviny ledna 2022.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: září 2021 – leden 2022


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás