Levné letenky na prázdniny: Mallorca od 460 Kč, Chorvatsko za 1 530 Kč, Milán z ČR za 860 Kč

Redakce
Publikováno 18. července 2018

Tentokrát jsme se zaměřili na levné letenky na probíhající letní prázdniny.

  1. Palma Mallorca od 460 Kč

    Co bylo ještě loni neuvěřitelné, je dnes skutečností. Levné letenky na Mallorcu již za 460 Kč jsou prakticky neustále k mání a termínů je více než dost, takže jedinou nevýhodou je odlet z berlínského letiště Tegel.
    Ty úplně nejlevnější letenky pořídite v druhé polovině srpna, pokud směrem na Mallorcu poletíte s Ryanairem a zpět s easyJetem.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: Ryanair / easyJet
    Termíny: druhá polovina srpna 2018

  2. Milán od 860 Kč

    Velmi levné zpáteční letenky do Milána nabízí Ryanair na druhou polovinu srpna, odlétá se z Ostravy. V nabídce jsou dokonce dva termíny, kdy za zpáteční letenku nezaplatíte ani tisícikorunu. S šetřením během návštěvy vám pomůže náš průvodce po Miláně.

    Odlet: Ostrava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: druhá polovina srpna 2018

  3. Brusel od 976 Kč

    K nákupu zpáteční letenky z Prahy do Bruselu vám stačí tisícikoruna, ty nejlevnější se aktuálně prodávají za 976 Kč. Nevýhodou je jejich omezený počet, aktuálně jsou dostupná pouhá čtyři místa na začátek a konec srpna.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: začátek a konec srpna 2018

  4. Kodaň od 691 Kč

    Velmi levné letenky, velmi drahé město. Zpáteční letenky do Kodaně pořídíte na vybrané prázdninové termíny již za 691 Kč, ještě před koupí však doporučujeme důkladně nastudovat ceny vtéto dánské metropoli. Výlet by se vám mohl prodražit více, než čekáte.
    Nejlevnější letenky pořídíte v druhé polovině srpna.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: easyJet
    Termíny: druhá polovina srpna 2018

  5. Atény od 2 255 Kč

    Cenově velmi příznivé jsou zpáteční letenky do Atén s odletem z berlínského letiště Schonefeld. Na samém konci prázdnin je pořídíte již za 2 255 Kč. Doporučuji se podívat také na ceny u easyJetu, v některé dny je výhodnější letět směrem do Řecka s touto společností.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair (+ easyJet)
    Termíny: konec prázdnin 2018

  6. Barcelona od 1 818 Kč

    1 818 Kč. To je cenové dno zpátečních letenek do Barcelony, Ryanair je za tuto cenu nabízí v poslední srpnové dny. V dalších termínech napříč celým měsícem můžete letět, ale musíte být ochotní připlatit si řádově stokoruny. Výhodou této linky je přílet na hlavní barcelonské letiště, odpadá tak otravné cestování z daleké Girony.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: konec prázdnin 2018

  7. Oslo od 475 Kč

    Norsko je velmi drahé, přesto stojí za návštěvu. Úsporu mohou přinést levné letenky do Osla s odletem z Wroclawi, ty nejlevnější na konec srpna se aktuálně prodávají již za 475 Kč.

    Odlet: Wroclaw
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: konec srpna 2018

  8. Billund od 413 Kč

    Dánské město Billund proslavil Legoland, který leží poblíž původní továrny na plastové kostičky. Velmi levně se do Billundu dopravíte z Berlína, Ryanair prodává zpáteční letenky již od 413 Kč. Nabídka dalších termínů do konce srpna se rozšíří, budete-li ochotní za letenky zaplatit až 900 Kč.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: srpen 2018

  9. Sarajevo od 1 473 Kč

    Byli jste již v Sarajevu? Pokud ne, máte nyní ideální příležitost. Nízkonákladovka Wizzair prodává zpáteční letenky s odletem z Budapešti jen za 1 473 Kč. Termínů za tuto cenu je velmi málo, letenky jsou běžně dostupná za částky blížící se hranici 2 500 Kč.

    Odlet: Budapešť
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: přelom července a srpna 2018

  10. Malta od 2 201 Kč

    Levné letenky na Maltu v rozmezí dvou až tři tisíc jsou k mání na desítky termínů napříč srpnem. Odlétá se z Katovic se společností Wizz Air. Přečtěte si našeho již lehce fousatého průvodce po Maltě.

    Odlet: Katovice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: napříč srpnem 2018

  11. Belfast od 1 390 Kč

    Levné letenky do Belfastu s cenovkou pod 2 000 Kč pořídíte nejsnáze díky Ryanairu s odletem z Berlína. Na srpen jsou dostupné desítky termínů. O poznání nižší výběr (avšak za stejnou cenu) je v případě odletů Wroclawi a Krakova. S plánováním cesty vám pomůže náš průvodce po Belfastu.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: první polovina srpna 2018

  12. Skopje od 997 Kč

    Nejlevnější zpáteční letenky do Makedonie koupíte již za 997 Kč s odletem z Budapešti. Komu odlet z Maďarska nevyhovuje, může si připlatit zhruba 600 Kč a zvolit odlet z bližší Bratislavy. Termínů z obou měst je dost.

    Odlet: Budapešť/Bratislava
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: celý srpen 2018

  13. Vilnius od 844 Kč

    Zpáteční letenky do Vilniusu za méně než 999 Kč jsou sice dostupné, ale pouze na dva termíny v poslední srpnové dny. Další desítky letenek jsou v prodeji za cenu do 2 000 Kč. Nevýhodou se může stát také odlet z berlínského letiště Schonefeld.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: poslední srpnové dny

  14. Chorvatsko za 1 530 Kč

    V pouhé dva termíny můžete letět z Berlína do Rijeky v Chorvatsku za 1 530 Kč. Letenky na další termíny jsou výrazně dražší, zaplatíte za ně i více než dvojnásobek.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: 23./25.-30. 8. 2018


MK
Milena Koštálová 18.07.2018 – 07:59

let do Londýna nebo Paříže? dík

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 18.07.2018 – 08:18

Záleží, kde bydlíte. Londýn aktuálně nejlevněji pořídíte tak, že mezi 20.-28. srpnem poletíte z Prahy s Wizz Airem na letiště Luton, o pár dní zpět se stejnou společností taky z Lutonu do Bratislavy. Zpáteční letenku pořídíte již za 1 400 Kč. :)

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás