Levné letenky na léto: Mallorca za 941 Kč, Řecko od 1 203 Kč, Lisabon za 1 668 Kč

Redakce
Publikováno 6. března 2019

Vždy ve středu pro vás máme aktuální tipy na levné letenky. Tentokrát jsme vybrali ty nejlepší letenky na měsíce červen až září. U vybraných letenek můžete použít slevový kupón Pelikán.

  1. 🇪🇸 Mallorca za 941 Kč

    Levné letenky na Mallorcu koupíte téměř na jakýkoliv červnový termín, v případě odletu z Berlína vás budou stát již 941 Kč. V nabídce jsou i termíny s odletem v pátek odpoledne a návratem v pondělí ráno.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen 2019

  2. 🇦🇼 Aruba za 13 790 Kč

    Na exotický ostrov Aruba v karibském moři se můžete vydat díky nabídce společnosti United. Odlet i návrat je z Prahy a odbavené zavazadlo je v ceně. Během mezipřistání v New Yorku budete mít dostatek času na prohlídku města.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. 🇬🇷 Řecko od 1 203 Kč

    Ryanair uvolnil do prodeje velké množství červnových letenek z Berlína do Athén a Soluni, ty nejlevnější koupíte za 1 203 Kč. Za stejnou cenu můžete letět také z Budapešti, dostupných termínů je však méně.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen 2019

  4. 🇨🇷 San Jose za 11 490 Kč

    Akční letenky do Kostariky s odletem z berlínského letiště Tegel nabízejí aerolinky Air France. Termínů v letních měsících moc není a odbavené zavazadlo je pouze za příplatek, přesto stojí tato akce za zvážení.

    Odlet: Berlín
    Aerolinky: Berlín Tegel
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. 🇮🇹 Boloňa za 1 203 Kč

    Téměř po celý červen můžete letět do Boloni, díky Ryanairu vás letenky budou stát jen 1 203 Kč. Letenky se samozřejmě prodávají i na další měsíce, cena je však vyšší přinejmenším o stokoruny. Před odletem doporučujeme nastudovat našeho průvodce po Boloni.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen 2019

  6. 🇺🇸 Chicago za 8 990 Kč

    Levné letenky do Chicaga nabízejí aerolinky TAP Portugal s odletem z Berlína, vybírat můžete z celé řady letních termínů. V ceně letenky z Berlína je pouze příruční zavazadlo, odbavené je za příplatek.

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: TAP Portugal
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. 🇸🇪 Stockholm od 1 196 Kč

    U moře vás to nebaví? Leťte do Švédska. Ryanair aktuálně nabízí nejlevnější letenky na stockholmské letiště Skavsta jen za 1 196 Kč. Nejvíce termínů je k dostání na srpen a září.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: srpen a září 2019

  8. 🇧🇷 Rio de Janeiro za 13 490 Kč

    TAP Portugal nabízejí levné letenky do Rio de Janeira s odletem z Prahy, v nabídce je velké množství termínů po celé léto. V ceně letenky je zahrnuto pouze příruční zavazadlo, odbavené je pouze za příplatek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: TAP Portugal
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. 🇵🇹 Lisabon od 1 668 Kč

    Osobně považuji Lisabon za jedno z nejzajímavějších měst v Evropě. Prozkoumat místní kavárny a TimeOut market se stánky s jídlem se můžete vydat již za 1 668 Kč, v prodeji jsou různé termíny od června do září 2019. Nejsou sice dostupné na úplně každý termín, přesto si vyberete, nebo připlatíte řádově stovky korun.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen až září 2019

  10. 🇲🇬 Madagaskar za 14 490 Kč

    Na madagaskarské letiště Antananarivo nyní můžete letět jen za 14 490 Kč, stačí si koupit akční letenky společnosti Air France s odletem z Vídně. Odbavené zavazadlo je v ceně, termínů v kalendáři je zatím dost.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air France
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. 🇬🇧 Londýn od 1 143 Kč

    Do britské metropole létá z Prahy nejvyšší počet různých společností, je tak z čeho vybírat. Na období letních prázdnin prodává nejlevnější letenky Ryanair z Prahy. Na letiště Stansted se můžete vypravit již za 1 143. Než tak učiníte, podívejte se na našeho průvodce po Londýně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: celé prázdniny

  12. 🇹🇿 Dar Es Salaam za 10 990 Kč

    Uznávaná společnost Turkish Airlines nabízí na velké množství letních měsíců zpáteční letenky z Vídně do Tanzánie jen za 10 990 Kč. V ceně letenky je neomezené množství odbavených zavazadel, jejichž celková hmotnost však nesmí překročit 46 kg.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. 🇧🇦 Banja Luka od 1 249 Kč

    Běžné turistické destinace vás nudí? Síť Ryanairu může i vám nabídnout neprofláknuté destinace, kde jsou turisté a Starbucksy stále ještě v menšině. Jednou z nich je Banja Luka, největší město Bosny a Hercegoviny. Ceny zpátečních letenek začínají na 1 249 Kč.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: červen až srpen 2019

  14. 🇵🇦 Panama City za 12 990 Kč

    Nejen v letních měsících můžete odcestovat z Vídně do Panamy, přičemž za zpáteční letenku od Turkish Airlines zaplatíte 12 990 Kč. V ceně letenky jsou dvě odbavená zavazadla s hmotností po 23 kg.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář


H
Hana 16.03.2019 – 07:54

Hezký den, mám zájem o letenky v letním období. Děkuji Fojtíková

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás