Skrblíkův týden: Dny Marianne, Chorvatsko all inclusive 2 890 Kč, Slevová hlídka Alza a 3 knihy zdarma v Luxoru

Olga
Publikováno 9. září 2019
  1. Knihkupectví Luxor: 1+3 knihy zdarma a slevové akce

    V knihkupectvích Luxor právě probíhá akce, ve které rozdávají knihy zdarma. Vyberete si 4 knihy, ale zaplatíte pouze tu nejdražší. Seznam dostupných knih naleznete na webových stránkách knihkupectví. Akce platí do 30. září 2019. Dále se slevou pořídíte knihy, cestovatelské průvodce, CD a deskové hry, které jsou vždy viditelně označeny, jak v prodejnách, tak na webu.

  2. Travelking: 4 dny v Chorvatsku all inclusive za 2 890 Kč

    Počasí v září je pro dovolenou v Chorvatsku stále příznivé, a proto vám Skrblík přináší jedinečnou nabídku slevového portálu Travelking. Cena 2 890 Kč zahrnuje pobyt na 4 dny s all inclusive pro 1 osobu v Hotelu Zagreb *** přímo u pláže s neomezeným vstupem do bazénu a sauny a 25% slevou na wellness služby. Termíny je možné vybírat v období od 15. září do 6. října 2019 z variant na 4 dny s polopenzí nebo all inclusive. Dítě do věku 12,9 let je zdarma.

  3. Zalando: Výprodej se slevami až 70 % a doprava zdarma

    Na Zalando seženete veškeré dámské, pánské a dětské oblečení, obuv a doplňky, nyní se slevou až 70 % z původních cen. Na výběr je z více než 1 900 značek známých jmen a téměř 75 000 položek ve vyhledávání. Doprava a vrácení zboží je na Zalando zdarma. Po registraci do newsletteru získáte slevu 10 % na příští nákup a pravidelně obdržíte informace o právě probíhajících akcích. Slevový kupon Zalando je pro vás již připraven.

  4. Alza: Slevová hlídka a slevy až 55 % na produkty LG

    Stáhněte si aplikaci a nacházejte ty nejlepší slevy každý den. Aplikace je dostupná pro systémy Android a iOs, přímo na webu Alza, a slibuje slevy například 30 % na kompletní segment hraček, 20 % na všechny televize nebo 30 % na produkty Apple. LG týdny zase přinášejí slevy až 55 % na televize a velké spotřebiče značky LG. Se slevou tak pořídíte pračky a sušičky, lednice, mikrovlnné trouby a televize různých parametrů. Obě akce platí do 30. září 2019. Před nákupem se u nás zastavte pro slevový kupon Alza.

  5. A3 Sport: Slevy až 70 % a testování běžecké obuvi

    Užijte si slevy až 70 % na vybrané oblečení, obuv a doplňky známých značek. Vybavte sebe i svou rodinu kvalitním oblečením na sport i volný čas. Zúčastněte se také právě probíhající akce, kdy testujete běžeckou obuv značky Reebok. Vy, jako zákazník, nakoupíte obuv a testujete její funkčnost. Pokud na konci testování se zbožím nejste spokojeni, jednoduše obuv vrátíte a částka vám bude vrácena. Kompletní podmínky naleznete na webu. Akce probíhá do 30. září 2019. U Skrblíka si nezapomeňte zkontrolovat svůj slevový kupon A3 Sport.

  6. Dny Marianne: Dárky a slevy až 70 % v obchodech po celé ČR

    Nejvýhodnější nákupy v roce s kupóny Dny Marianne zažijete již tento víkend 13.–15. září 2019, letos je zapojeno více jak 6 000 obchodů. Slevové kupony najdete v zářijových vydáních časopisu Marianne a v aplikaci. Skvělou atmosféru si užijte také v jedné z Marianne Lounges, kde pro vás bude připravený doprovodný program a dárky za nasbírané účtenky. O 3 % vyšší slevu nebo dárek obdržíte při platbě kteroukoliv kartou Mastercard. Do akce jsou zapojené například A3 Sport, About You, Alza, Astratex, Baťa, Datart, Douglas, eObuv, H&M, O2 nebo Rossmann.

  7. Douglas: Slevy až 46 % na parfémy a 25 % na značku Glamglow

    Parfumerie Douglas vyhlásila slevy až 46 % na parfémy nejoblíbenějších značek jako Chloé, Giorgio Armani, Dior, Calvin Klein a další. Bestseller parfému Sí od Giorgio Armani tak pořídíte za skvělých 1 102 Kč ve velikosti 30 ml nebo Dior J’adore 30 ml již od 1 432 Kč. Další příjemná sleva vás čeká na nezlevněné produkty značky Glamglow, kde se slevou 25 % pořídíte péči o pleť a dekorativní kosmetiku. Akce Glamglow probíhá pouze do 12. září 2019.

  8. Spartoo: Návrat do školy a outletový výprodej se slevou až 50 %

    V e-shopu Spartoo.cz v sekci Outlet naleznete opravdu širokou škálu oblečení, obuvi a doplňků pro muže, ženy i děti se slevou až 50 %. Nakupujte zboží známých značek, jako je sportovní adidas a Nike, moderní Birkenstock, volnočasový Converse a mnoho dalších. Nabídka značek je opravdu široká. Spartoo vytvořil sekci Návrat do školy přímo ušitou pro vaše malé i větší školáky. Najdete tu penály, aktovky, spoustu batohů nebo tašek na notebooky. Před nákupem nezapomeňte zkontrolovat, jestli pro vás nemáme připraven slevový kupon Spartoo.

  9. Dr. Max: Uriage 3 za cenu 2 a 30% sleva na značku Listerine

    Nakupte tři libovolné produkty značky Uriage z řady Age Protect a nejlevnější z nich máte za 0,01 Kč. Na výběr jsou pleťové krémy, intenzivní sérum, peelingový krém, krém s ochranným faktorem a další. 30% slevu využijte na nákup vybraných ústních vod značky Listerine. Obě akce platí do 30. září 2019 nebo do vyprodání zásob.

  10. Bonami: Slevy až 80 % na nábytek a bytové doplňky

    Internetová prodejna Bonami vám nabízí nábytek a designové bytové doplňky se slevou až 80 %. Nakoupit tak můžete pohovky, komody, svítidla, bytový textil, vybavení kuchyně a mnoho dalšího za méně jak poloviční ceny. Ještě než odešlete objednávku, zastavte se u Skrblíka pro slevový kupon Bonami.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás