Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější zboží z 12 kategorií

Redakce
Publikováno 22. srpna 2019

Již pěknou řádku měsíců Vám přinášíme tipy na nákupy z Aliexpressu. Ještě jsme ale neudělali přehled toho co se na Aliexpressu prodává nejvíce. Vybrali jsme některé hlavní kategorie a podívali jsme se na to, co lidé na tomto čínském portálu nejvíce nakupují. Někdy se výsledky daly očekávat a jindy zase dost překvapily. Stejně tak jako to, že v některých kategoriích se přední příčky neustále mění tím jak dynamické je toto tržiště. Jaké zboží je tedy nejprodávanější na Aliexpressu v jednotlivých kategoriích?

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější zboží z 12 kategorií

    Dámské oblečení

    V ženské módě je to jako na houpačce. Zatímco minulý týden vítězilo tričko s japonskými motivy, nyní je v kurzu tato košile s dlouhými rukávy. Na letní počasí je to velmi vhodný a dobře nositelný módní kousek.

    Vybrat si lze z mnoha variací motivů a dle toho si pak lze zakoupit zboží na vhodné příležitosti – do práce, na výlety, na doma apod. Zde se vkus žen hodně mění a není to je díky jednotlivým ročním obdobím. Proto pokud chcete být IN je potřeba tuto kategorii bedlivě sledovat.

  2. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější zboží z 12 kategorií

    Pánské oblečení

    Muži mají stabilnější módní vkus a tady již pár týdnů vítězí trička. A to dokonce bez motivu, kdy je na výběr celkem 10 barevných provedení.

    Nevíme co dělá tyto trička tak úspěšným artiklem na Aliexpressu. Možná to je výstřih ve tvaru V nebo prostý a čistý styl těchto triček, ale jedno je jasné – nenajdete v této kategorii prodávanější produkt.

  3. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější zboží z 12 kategorií

    Mobilní telefony a telekomunikace

    Zde nalezneme nejprodávanější produkty z Aliexpressu vůbec. Mobilní telefony a jejich doplňky prostě táhnou a i čínští prodejci a výrobci to moc dobře vědí. Nabídka je proto v této kategorii opravdu nepřeberná. Nejúspěšnější na Aliexpressu je pak toto ochranné sklo, kdy se počet objednávek blíží každou minutou k hranici 200 000. Sklo chrání displeje hned několika typů mobilních telefonů značky iPhone. Zřejmě i cena tohoto výrobku je základem úspěchu.

    A abychom nebyli nic dlužní této kategorii pak uvádíme, že nejprodávanějším telefonem u jednoho prodejce je v současnosti na Aliexpressu model Ulefone Note 7, i když zřejmě jen díky tomu, že různé modely Xiaomi Redmi jsou rozprostřeny mezi více prodejců na Aliexpressu.

    • Cena: 22,09 Kč$1
    • Zobrazit na Aliexpressu
  4. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější zboží z 12 kategorií

    PC a kancelář

    V této kategorii produktů je jasným vítězem obyčejný USB kabel.

    Kabel slouží k propojení počítače či notebooku s externím harddiskem. Podporuje USB 3.0 a připojíte jím 2,5 palcové SSD či HDD disky. Rychlost čtení je pak 6 GB/s a o tom, že probíhá přenos vás upozorní LED osvětlení. Pravdou je, že kabel je věcí praktickou a lidí využívajících externí harddisky přibývá ať už to jsou počítačoví nadšenci nebo jen obyčejní uživatelé, kteří si na HDD disky ukládají hudbu, filmy, fotografie apod..

  5. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější zboží z 12 kategorií

    Spotřební elektronika

    Mezi spotřební elektronikou mají jasnou nadvládu sluchátka. Hitem jsou pak ty bezdrátová, které díky rozhraní bluetooth spárujete třeba s mobilním telefonem. Překvapením pak v této kategorii je to, že nevítězí jednoznačně cena, kdy by zákazníci šli hlavně po ceně, protože cena těchto sluchátek je okolo 20 dolarů a najde se mnoho levnějších variant.

    Tato sluchátka s označením QCY T1C jsou bezdrátové špunty využívající přenos standardu bluetooth 5.0 a výdrží až 4 hodiny. Design, kvalita, ale i cena pak přesvědčilo nejvíce kupujících v této kategorii. Od našich prodejců dáte za tyto sluchátka dvojnásobnou částku.

  6. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější zboží z 12 kategorií

    Bižuterie

    Nejoblíbenějšími nákupy v kategorii bižuterie se staly tyto módní náušnice. V nabídce je hned 20 různých geometrických tvarů zlaté a stříbrné barvy. Materiál z kterého je tato bižuterie vyrobena je slitina zirkonia a vzhledem k ceně těchto zajímavých kousků si jistě vybere každá žena.

    Ostatně i ostatní produkty nabízející se v této kategorii nenechají chladnou žádnou ženu, protože vybírat je opravdu z čeho – přívěsky, prstýnky, náhrdelníky, ale i hodinky.

  7. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější zboží z 12 kategorií

    Boty

    Momentálně v kategorii bot letí tyto letní boty – dámské sandály. Sandály jsou na vyšší podrážce a proto budou oblíbené i mezi menšími ženami, které potřebují dodat nějaký ten centimetr výšky.

    Samozřejmostí je výběr z několika velikostí, ale hlavně i barevných motivů těchto bot. Mezi muži vítězí praktičnost, kdy jsou nejoblíbenější boty z Aliexpressu městské a lehké boty určené ke každodennímu nošení.

  8. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější zboží z 12 kategorií

    Sport

    Žádné tenisové rakety nebo jiné sportovní náčiní nebo nářadí na předních příčkách této kategorie nečekejte. Zde vyhrávají plavky a na dalších místech se snoubí opět plavky a překvapivě rybářské návnady.

    Na prvním místě tak naleznete dvoudílné plavky jednoduchého střihu vyrobené v několika barvách. Za cenu něco málo přes 100 Kč si tak můžete nakoupit zajímavé plavky, které jistě na pláži poslouží ke spokojenosti nakupujících.

  9. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější zboží z 12 kategorií

    Krása a zdraví

    Skoro každá žena by si přála mít krásné a dlouhé řasy. Tento prodejce z Aliexpressu nabízí nejúspěšnější produkt v kategorii krása a zdraví a jsou to NAGARAKU řasy.

    Máte k výběru 16 řádků řas různých délek a tloušťky. Materiál je přírodní, lehký a měkký a drží svůj tvar 1 rok. Doprava je zdarma a tak nijak nenavýší už tak výhodnou a zajímavou cenu těchto řas.

  10. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější zboží z 12 kategorií

    Automobily a motocykly

    Upřímně jsme v této kategorii čekali něco více reprezentativnějšího než oboustrannou lepící pásku. Ale zase je potřeba si přiznat, že v interiéru automobilů může najít své uplatnění a samozřejmě nejen tam. Páska je transparentní a silikonová o šíři 1 cm a délce tří metrů.

    Nezanechává stopy po lepícím materiálu a má vysokou pevnost. V podkategoriích již vítězí zajímavější produkty jako jsou pojistky, žárovky, nejrůznější polepy nebo třeba nejprodávanější kamera do auta z Aliexpressu Xiaomi 70mai ..

  11. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější zboží z 12 kategorií

    Hračky

    I v této kategorii zajistily prvenství tohoto prodejce ženy respektive děvčata. Vítězem se totiž stává příslušenství pro panenky. Jedná se o oblečky a botičky pro panenky. Nalézt v této sadě také můžete různé šatičky, kabelky, sukýnky, brýle apod. Prostě vše bez čeho se moderní žena – panenka neobejde a jistě si s takovou sadou na dlouhé hodiny holčičky vyhrají.

    Kluky v této kategorii zajímají nejvíce Avengers postavičky.

  12. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější zboží z 12 kategorií

    Dům, zahrada

    V této sekci naleznete nespočet vychytávek pro vaší domácnost či dům. A protože zvelebování domácností mají mnohdy na svědomí ženy tak zde vyhrávají jako nejprodávanější produkty dekorace.

    Přesněji tato sada 12 kusů motýlků, které jsou určeny primárně na nalepení na zeď, kde vytvoří zajímavou dekoraci. Motýly si můžete koupit v jaké chcete barvě a vytvořit tak zajímavý efekt. Koho motýly neberou tak si jistě vybere v této kategorii jiné a mnohem praktičtější věci do domácnosti. Výběr je zde na Aliexpressu opravdu veliký.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás