Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek do kanceláře s cenou do 1 $

Marie Janáčová
Publikováno 28. února 2019

Nejrůznější vychytávky do kanceláře vám mohou nejen spoustu činností ulehčit, ale také pobyt v kancelářském prostředí zpříjemnit. Pořiďte si drobnosti do kanceláře, které se vám budou zaručeně hodit. Aliexpress je plný věcí za pár kaček, které dozajista oceníte, ať už v kanceláři nebo i doma.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek do kanceláře s cenou do 1 $

    Mini sešívačka

    Sešívačka je nezbytným pomocníkem každého obyvatele kanceláře. Bez sešívačky se mnohdy neobejdete. Pořiďte si tuto mini sešívačku, kterou můžete mít v kanceláři stále po ruce, ale také ji můžete mít v kabelce či aktovce a být tak kdykoliv připraveni. Do sešívačky se vejde kolem padesáti koníků a dokáže najednou secvaknout až 10 listů papíru.

    Sešívačka je vyrobena z plastu. Její rozměry jsou 3,8 x 1,6 cm. Produkt je k dostání v několika barevných variantách, barva vám však bude zaslána náhodně. Společně se sešívačkou obdržíte také náplně (50 koníků). Poštovné k tomuto produktu je 8,17 Kč$0.37.

  2. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek do kanceláře s cenou do 1 $

    Stojánek na mobil

    Mobilní telefon má na stole v kanceláři položený každý, co takhle si na něj ale pořídit stojánek? Mobil tak budete mít vždy na očích a ihned uvidíte každé upozornění. Stojánek je velikostí a tvarem univerzální a je určen pro širokou škálu mobilních telefonů (smartphonů).

    Rozměr stojánku je 48,2 x 43,5 x 73,4 mm. Barva stojánku je zasílána náhodně. Poštovné u tohoto produktu je zdarma. Stojánek je vyroben z plastu.

  3. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek do kanceláře s cenou do 1 $

    Barevné nálepky

    Barevné nálepky jsou při kancelářských (nejen to) pracích skvělým pomocníkem. Neměly by chybět nikomu, kdo potřebuje mít různé informace barevně oddělené a označené. Nálepky usnadní vaši orientaci nejen v diáři, ale i v poznámkových blocích či nejrůznějších dokumentech a šanonech. Na výběr máte ze 4 variant – samolepky ve tvaru šipky, obdélníku, jednobarevné či vícebarevné.

    Cena se liší dle zvolené varianty. Sada obsahuje 100 kusů nálepek v šesti barvách. Poštovné u produktu je 6,41 Kč$0.29.

  4. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek do kanceláře s cenou do 1 $

    Pomůcka na uchycení USB

    Máte několik kabelů USB, které chcete mít stále po ruce, ale zároveň nechcete, aby vám překážely a zamotávaly se jeden do druhého? Tyto úchyty na USB by mohly být pro vás řešením. Sada obsahuje 4 kusy plastových úchytek, které jednoduše připevníte na stůl tam, kde potřebujete a USB do nich vsunete. Kdykoliv si je můžete z úchytu vysunout a použít. V úchytech je ale můžete mít i po celou dobu používání. Kabely se vám nebudou kroutit po stole, ale budete je mít přehledně a pevně uchycené.

    Podívejte se do galerie u produktu, kde můžete nalézt inspiraci, jak kabely uchytit. Barvy úchytek budou zaslány náhodně. Poštovné je zdarma.

  5. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek do kanceláře s cenou do 1 $

    Sponky plameňáci

    Klasické kancelářské sponky na papíry zná a používá téměř každý. Proč si ale nezpříjemnit práci a nepoužívat místo klasiky sponky s originálním motivem? Vyzkoušejte třeba tyto sponky ve tvaru plameňáků. Vybrat si můžete buď růžové nebo zlaté plameňáky.

    Sada obsahuje 12 kusů sponek. Rozměr jedné sponky je 2,6 cm x 3,8 cm. Poštovné u tohoto produktu je zdarma.

  6. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek do kanceláře s cenou do 1 $

    Podložka pod myš

    Bez podložky pod myš mnohdy myš nefunguje správně, podložky se navíc často rychle opotřebí. Pořiďte si novou podložku pod myš za dvacku v setu o dvou kusech. Podložka je tenká a snadno přilne ke stolu. Je navíc dostatečně velká pro jakýkoliv typ myši. Rozměr podložky je 215 x 175 mm.

    Podložky obdržíte v sadě ve dvou kusech, jednu si můžete buď nechat do zásoby nebo obdarovat kolegu, kterému podložka schází taky. Barvy podložek budou vybrány a zaslány náhodně. Poštovné u těchto podložek je 1,77 Kč$0.08.

  7. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek do kanceláře s cenou do 1 $

    Záložka do knihy

    Chytrá záložka do knihy je dobrým pomocníkem nejen při domácí četbě, ale také při práci s nejrůznějšími materiály v práci. Záložku jednoduše umístíte tam, kde chcete, aby kniha (brožura, deník apod.) zůstala otevřená, nemusíte tak používat těžítko, ani stránky přidržovat rukou. Elastickou silikonovou záložku jednoduše přetáhnete přes stránky i obal a vše zůstane pohromadě, listy se ze spár záložky nevymaní a nepřetočí se.

    Vybírat můžete z osmi barev. Poštovné u tohoto produktu je zdarma.

  8. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek do kanceláře s cenou do 1 $

    Stojánek na poznámky

    Potřebujete některé poznámky stále na očích, abyste nezapomněli splnit určitý úkol? Vyzkoušejte tyto stojánky, do kterých si jednoduše vsunete lísteček s danou poznámkou a umístíte si ji na viditelné místo v kanceláři. Úkol nebo informaci tak budete mít stále na očích a nebudete je muset nosit v hlavě. Poznámky můžete kdykoliv ve stojánku obměňovat. Stejně tak můžete na stojánku nechávat vzkazy vašim kolegům.

    Klip stojánku má tvar srdce a vybrat si můžete ze tří barev (stříbrná, zlatá a růžová). Rozměr stojánku je 8,5 cm x 3 cm. V ceně je jeden kus a poštovné je zdarma.

  9. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek do kanceláře s cenou do 1 $

    Klip na kabely

    Kabely od počítače jsou věčným problémem, zamotávají se a mísí se. Pořiďte si tento klip, kterým si jednotlivé kabely jednoduše spojíte a nemusíte se tak bát smíchání. Stejně tak se klip hodí např. ke spojení kabelu od sluchátek nebo USB.

    Poštovné u tohoto produktu stojí 6,41 Kč$0.29. V ceně je jeden kus. Klip je vyroben z plastu a jeho rozměr je 2 x 7,5 cm. Jeho barva je průhledná.

  10. Tipy z Aliexpressu: 10 pomůcek do kanceláře s cenou do 1 $

    Krabička na drobnosti

    Na stole v kanceláři se často povalují nejrůznější drobnosti, které by si zasloužily svou krabičku, jedná se např. o připínáčky či kancelářské sponky. Pořiďte si tuto roztomilou krabičku ve tvaru makrónky. Snadno do ní ukryjete nejrůznější předměty, které chcete sjednotit a dát na jedno místo. Krabičku můžete použít také doma např. na menší šperky.

    Krabička je v několika barevných variantách, barva je zasílána náhodně. Rozměr krabičky je 4 x 2 cm. Poštovné u tohoto produktu je 11,71 Kč$0.53.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás