Dáme Market: Potraviny v hodnotě 300 Kč jen za 49 Kč

Hana Volencová
Publikováno 31. března 2023

Do konce dubna 2023 si můžete díky spolupráci služeb Slevomat a Dáme market od Dáme jídlo docela výhodně nacpat ledničku. Potraviny v hodnotě 300 Kč totiž pořídíte jen za 49 Kč. Akci lze však využít jen v případě, že jste z Dáme market ještě nikdy neobjednávali. Služba je dostupná zatím pouze v Praze, Brně, Olomouci, Liberci a Plzni.

  1. Dáme Market: Potraviny v hodnotě 300 Kč jen za 49 Kč

    Podmínky akce

    Poukaz, který si nyní můžete pořídit na Slevomatu, platí jen pro nové zákazníky služby Dáme market. Čili pro ty, co se nově zaregistrují na Dáme jídlo. Registraci je možné provést zdarma přes web nebo aplikaci, která je dostupná pro AndroidiOS. Akci mohou ovšem využít i ti zákazníci, kteří už účet u Dáme jídlo mají, nicméně službu Dáme market ještě nikdy nevyužili.

    Druhou podstatnou podmínkou je, že se musíte pohybovat v lokalitě, v níž momentálně Dáme market rozváží. Umí to zatím jen v těchto městech: Praha, Brno, Olomouc, Liberec a Plzeň. Moje osobní zkušenost praví (konkrétně odzkoušeno v Praze), že to navíc nemusí být na úplně všechny adresy v těchto městech. Jistotu získáte tak, že si zadáte požadované místo doručení do vyhledávání na webové stránce služby.

    Pokud by neprošlo vaše bydliště, nezoufejte. Zkuste třeba ještě adresu místa, kde pracujete nebo se jinak pravidelně zdržujete. Kurýra si totiž můžete nasměrovat i na dva následující dny a zadat si 15minutové rozmezí času doručení.

  2. Jak akci nejlépe využít

    Pokud jste si ověřili, že na vaši adresu Dáme market doručuje, a založili jste si nový účet, navštivte Slevomat. Zde si vyhledejte nabídku Nákup s dovozem až domů: kredit ve výši 300 Kč na Dáme market a jednoduše si kupte voucher za 49 Kč.

    Tip: Pokud jste na Slevomatu registrovaní, můžete se přihlásit a před nákupem ještě zkusit, jestli si nevytočíte Kolotočem štěstí nějaké kredity zdarma. Nebo se podívejte ve svém přehledu uplatněných voucherů, zda jste ohodnotili všechny svoje zážitky a služby, které jste přes Slevomat nakoupili. Za hodnocení doplněné fotografií totiž můžete získat dalších 10 kreditů. Tyto kredity pak můžete uplatnit při nákupu voucheru a pořídit si tak potraviny ještě levněji. Mně se to díky tomu podařilo skoro zadarmo.

  3. Uplatnění slevy

    Následně postupujte podle instrukcí na zakoupeném voucheru. Nyní je totiž potřeba díky kódu ze Slevomatu aktivovat kupón na Dáme jídlo. Jestli už jste z těch kódů a kupónů zamotaní, vysvětlím v krocích. Jednoduše řečeno:

    1. je třeba se přihlásit do svého nového účtu na Dáme jídlo,
    2. v sekci Kupóny kliknout na Uložit kupón,
    3. zde zadat kód voucheru ze Slevomatu.

    Kód najdete hned v jeho hlavičce a bude vypadat asi nějak takhle: abcd-1ef.

    Tadá! Jakmile máte kupón na slevu 300 Kč aktivovaný, už můžete jít vybírat položky v online marketu. Z vlastní zkušenosti doporučuji nákup začít zadáním požadované adresy a případně i dne a termínu doručení. Hlavně nezapomeňte kupón v posledním kroku před platbou za objednávku uplatnit. Pozor – sleva platí opravdu jen pro obchody označené Dáme market. Pokud si zboží naklikáte v jakémkoli jiném obchodě, i když to bude obchod s potravinami, slevu nepůjde zaškrtnout.

    Nejpozději musíte nakoupit do 30. dubna 2023, pak vám sleva propadne. Mějte také na paměti, že je potřeba slevu využít na úplně první objednávku, kterou na Dáme market provedete, na druhou či třetí už uplatnit nepůjde, i kdyby to bylo před koncem dubna.

  4. Rozvoz a poplatky

    Většina marketů nyní rozváží objednávky nad 299 Kč zdarma, což se výborně hodí. Cena dopravy se jinak běžně pohybuje od 29 do 49 Kč. Můžete si zvolit také osobní vyzvednutí nákupu. Jen u každé objednávky počítejte ještě s drobným servisním poplatkem 10 Kč. Ten má sloužit na zlepšení služeb a automaticky se vám přičte k nákupu. Asi nic, co by vás rozhodilo, to jen abyste nebyli překvapení.

    Zboží vám přivezou buď hned za 25 až 40 minut, nebo si můžete zvolit jiný den a poměrně přesný čas, vybírat lze po čtvrthodinách. V domácnosti jsme dva, a tak jsme se zaregistrovali oba, abychom mohli akci využít dvakrát. Objednané časové rozmezí pokaždé klaplo, klobouk dolů před kurýry.

    Ti vám zboží dokonce vynesou do patra, zanesou do garáže apod., stačí to uvést do poznámky k objednávce. Nákupy se rozvážejí vždy mezi 8:00 a 22:00, Dáme market Chodovská operuje dokonce až do půlnoci.


E
Evžen 02.04.2023 – 16:31

Prima - jen jsou dražší proti normálnímu obchodu minimálně o 50%. Snad jen u rohlíků ne. Takže : NE !!!

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás