Skrblíkův týden: Neomezené volání 299 Kč/měsíc na rok, Soutěžní úlet v Alze, Fantastické ceny CineStar

Lenka Chládková
Publikováno 3. června 2019
  1. A3 Sport: Letní výprodej a slevy až 70 %

    A3 Sport nabízí ve svých prodejnách a e-shopu vybrané zboží se slevou až 70 %. Levněji tak koupíte značkovou sportovní obuv, oblečení a doplňky Adidas, Puma, Reebok nebo Nike. Akce probíhá až do 31. července 2019, nebo do vyprodání zásob. Doprava zdarma je pouze u objednávek nad 2 000 Kč, osobní odběr zdarma je možný pouze v případě, že je vybrané zboží na pobočce skladem.
    Před potvrzením objednávky si nezapomeňte ověřit, zda-li není k dispozici slevový kupon A3 Sport.

  2. ČEZ: Neomezené volání a SMS za 299 Kč/měsíc na celý rok

    V minulém vydání Skrblíkova týdne jsme zmínili SIM kartu s neomezeným voláním a SMS za 249 Kč na měsíc. Akce ale trvala jen po omezenou dobu, nyní bychom vás rádi informovali o nabídce výhodného volání na celých 12 měsíců. S neomezeným voláním a SMS za 299 Kč přichází ČEZ, nabídka platí pro nové zákazníky, kteří uzavřou smlouvu na produkty PlynElektřina v akci na 3 roky. Stávající zákazníci, kteří využívají mobilní služby od ČEZ, mohou využít neomezeného volání za zvýhodněnou cenu taktéž.
    Cena balíčku bohužel neobsahuje žádná data, datové služby si je možné přiobjednat (200 MB za 70 Kč, 500 MB za 100 Kč, 1 GB za 150 Kč). Více informací najdete na stránkách ČEZ.

  3. Alza.cz: Vyhrajte iPhone Xr a při vyzvednutí si dejte kávu zdarma

    Alza.cz odmění každého, kdo nakoupí zboží za více než 2 000 Kč, zajde do aplikace Alza.cz a vylosuje si výhru. Na ty nejšťastnější výherce čeká 18 iPhonů Xr, 18 herních konzolí PlayStation 4 Slim 500 GB, zahradní grily a další věcné výhry. Na ostatní čekají dárkové poukazy v různých hodnotách k nákupu vybraného zboží na Alza.cz. Soutěž není určena pro podnikatele, nemohou se tedy účastnit ti, kteří mají v registraci uvedené IČ.
    Na prodejnách Alza dostanete při čekání na výdej zboží šálek kávy AlzaCafé zdarma (mimo prodejny Hradci Králové, Mělníku a Mostě, kde jsou showroomy se samostatnými kavárnami). A pokud vám zachutná, můžete využít speciální akce na kilové balení zrnkové kávy AlzaCafé, která se nyní nabízí za 309 Kč, koupíte-li 3 a více balení, zaplatíte 299 Kč/ks.

  4. Pilulka.cz: Exkluzivní slevové kupony a plážová taška ZDARMA

    Skrblík přináší exkluzivní slevu do internetové lékárny Pilulka.cz. Pokud při nákupu nad 1 000 Kč zadáte do objednávky slevový kupon Pilulka ve znění SKRBLIKCZ100, získáte slevu ve výši 100 Kč. Pro slevu ve výši 200 Kč u nákupu nad 2 000 Kč využijte slevový kód Pilulka SKRBLIKCZ200. Kupony jsou platné do neděle 9. června 2019.
    Slevu můžete využít například k nákupu doplňků stravy GS Intensun pro krásné a intenzivní opálení, ke kterým dostanete plážovou tašku jako dárek, nebo přípravků na opalování Ladival, Medpharma či Weleda, které jsou právě v akci.

  5. UrbanStore.cz: Letní Black Friday se slevami až 50 %

    Počasí se nám již vyletnilo, nyní je na čase vyletnit i šatník. Proč tedy nevyužít Letní Black Friday na UrbanStore.cz, který nabízí vybrané produkty až za polovinu původní ceny. V nabídce najdete například pánská trička od 148 Kč, kraťasy od 269 Kč, kšiltovky Vans a New Era od 398 Kč, pánské žabky od 598 Kč, dámské plavky od 48 Kč, dámské kšiltovky od 58 Kč, dámská trička a šaty od 98 Kč, dámské žabky od 173 Kč, sandály od 198 Kč nebo sukně od 199 Kč.

  6. Datart: Splátky bez navýšení na všechno od Applu

    Datartu si do středy 12. června 2019 můžete pořídit veškeré produkty Apple na splátky bez navýšení. Splátkový prodej zajišťuje Hello bank! by Cetelem. Bez hotovosti je možné koupit cokoli od značky Apple s cenou od 2 000 Kč na 10 měsíčních splátek. Roční pevná úroková sazba 0 % a RPSN 0 % platí pro úvěr bez pojištění schopnosti splácet.

  7. CineStar: FANTAstické ceny za nákup velkého menu

    Pokud v průběhu června 2019 zamíříte do multikina CineStar, kupte si velké menu s Fantou a popcornem. K nákupu dostanete jako bonus soutěžní los. A výhra je jistá, protože každý los vyhrává – JBL reproduktor, volné vstupenky do CineStar, sluchátka, obal na iPhone nebo sleva 50 Kč na velké menu. Akce potrvá do 30. června 2019.

  8. Okay: Sezónní výprodej elektra a nábytku se slevou až 54 %

    Sezónní výprodej elektra a nábytku probíhá od pondělí 3. června do neděle 9. června 2019 v prodejnách a v e-shopu Okay, přislíbeny jsou slevy až do výše 54 % z původních cen. Dopravu zdarma získáte, pokud zaplatíte předem.
    Před odesláním objednávky si zkontrolujte cenu vybraného zboží v internetovém srovnávači cen Heuréka a nezapomeňte se podívat, jestli pro vás nemáme připraven slevový kupon Okay.

  9. Lidl: Akční nabídka – Pro čisté bazény

    V Lidlu od pondělí 3. června 2019 nakoupíte produkty, se kterými udržíte bazén krásně čistý. V nabídce jsou různé druhy bazénové chemie privátní značky Pool z cenou od 49,90 Kč, kartušový filtr Laguna za 129 Kč, vysavač DeLuxe Laguna či hloubková síťka Laguna za 129 Kč. Před samotným nákupem si určitě přečtěte článek Jak levně vyčistit bazén.

  10. McDonalds: K velkému McMenu sklenička zdarma

    V restauracích McDonalds dostanete ke každému velkému McMenu skleničku zdarma. Na výběr je několik barevných variant skleniček s logem Coca-Cola. Akce platí do vyprodání zásob v jednotlivých restauracích.

  11. Pražská muzejní noc 2019

    V sobotu 8. června 2019 bude vstup do 45 pražských muzeí, galerií a dalších kulturních institucí v 70 objektech zdarma. Součástí muzejní noci bude bohatý doprovodný program. Z minulých ročníků můžu na základě vlastních zkušeností doporučit Botanickou zahradu a skleníky, České muzeum hudby, Národní zemědělské muzeum nebo třeba Národní pedagogické muzeum. Pražská muzejní noc začíná v 19:00 hodin, doprava mezi objekty je pro návštěvníky akce zdarma.

  12. Adidas: Běh za čistší oceány

    Adidas ve spolupráci s organizací Parley for the Oceans a aplikací Runtastic pořádá běh za čistší oceány. Za každý kilometr uběhnutý v období od soboty 8. června do neděle 16. června 2019 s aplikací Runtastic přispěje Adidas 1 dolar na vzdělávací programy Parley Ocean School. Adidas se aktivně podílí na čištění oceánů od plastů – vyrábí sportovní boty a sportovní oblečení z PET lahví nasbíraných na plážích a na pobřeží. Kolekce je souhrnně označena jako Parley. Podívejte se třeba na nejnovější model bot z recyklovaného materiálu Alphabounce+ Parley, nebo na funkční tréninkové oblečení Adidas Parley.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás