Google Play: Neomezená hudba bez reklam na 2 měsíce zdarma

Petr Novák
Publikováno 20. ledna 2017

Google Play nabízí neomezený poslech hudby na 2 měsíce zdarma. Bez reklam a se všemi dostupnými funkcemi, jako je možnost vytváření vlastních seznamů skladeb nebo poslech online. K tomu jako bonus získáte slevu 75 % na jeden vybraný film z nabídky Google Play. Udělat pro to musíte minimum.

Jak získat hudbu a film na Google Play zdarma

Podmínkou pro získání výše zmiňovaných výhod je přidání platební karty MasterCard jako platební metody v Google Play. S kartou Visa to nefunguje.

Kartu je k účtu nutné přiřadit nejpozději v úterý 31. ledna 2017, bezplatné dvouměsíční období pak lze aktivovat do půlnoci 28. února 2017. Platnost 75% slevy na libovolný film končí také 28. února.

Po konci bezplatného období předplatné přechází pod placenou variantu, kdy se z karty každý měsíc strhne 149 Kč. Naštěstí můžete platební kartu z účtu kdykoliv smazat.

Knihovna Google Play čítá 35 milionů skladeb včetně českých i zahraničních novinek. Nabídka filmů je v porovnání s hudbou chudší, ještě více kazí dojem vysoká cena některých položek. Přehrání filmu vás může stát až 380 Kč beze slevy.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás