Bezdrátový zvonek SilverCrest (IAN 283087): Lidl cena 2024 + recenze

Petr Novák
Publikováno 18. října 2022

Lidl nabízí v akci bezdrátový zvonek do zásuvky Silvercrest s přijímačem pro praktické připojení do zásuvky. Zvonek má tři volitelné signály: akustický, optický a kombinovaný. Vybírat můžete z 36 tónů zvonění a ze třístupňové regulace hlasitosti.

Přijímač zvonku je kompatibilní až s pěti vysílači. Vysílač je odolný proti stříkající vodě dle standardu IPX4, jeho rozměry jsou 8 × 3 × 2 cm a dosah je až 100 metrů. Bezdrátový zvonek funguje na frekvenci 433 MHz, přijímač má rozměry přibližně 11 × 6 × 8 cm. Součástí balení je 5 vyměnitelných jmenovek a montážní materiál, Lidl na zvonek poskytuje záruku 3 roky.

Máte-li zkušenosti s bezdrátovým zvonkem do zásuvky z Lidlu, budeme rádi za napsání krátké recenze sem do diskuze. Lidl občas v akci nabízí také dva jiné modely bezdrátových zvonků (prvnídruhý).

Cena v akci

  • od 26. 1. 2017 – 299 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 000 Kč v lidl-shop.cz

Fotky výrobku

Bezdrátový zvonek SilverCrest (IAN 283087)


C
Ceverak 18.10.2017 – 14:01

Před týdnem jsme zvonek koupili, zatím spokojenost. Výhoda je regulace hlasitosti a optická signalizace. Nevýhoda - samé "supr" písničky, ale zvuk zvonku nebo něco mu podobné je tam snad jen 2x.

Odpovědět

Jakub Ševčík 24.01.2018 – 11:25

Bohužel je tento zvonek v domě absolutně nepoužitelný, na chodbě s přímou viditelností je dosah tak maximálně 5m a přes zeď funguje jen někdy (5x ne a 1x ano)...

Odpovědět

R
Radek 29.06.2020 – 18:47

Zpočátku byla se zvonkem spokojenost. Nicméně po 3 měsících došla baterie v tlačítku. Za tu dobu se na zvonek mohlo zazvonit tak cca 30x maximálně. Horší ale bylo, že baterka se dá dost těžko vyměnit - jednak je způsob uchycení udělán tak, že se špatně oddělává a hlavně potom dostat se k baterii je téměř nemožné - zkoušel jsem otevírat několika způsoby (nožem - tupou stranou, šroubovákem a špachtlí) plast je tak měkký, že jsem ho úplně zničil a dovnitř jsem se nedostal. Zítra půjdu vrátit, tak su zvědavej, co mi na to řeknou...

Odpovědět

Napsat komentář


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás