Tipy z Alliexpressu: Levné vánoční dekorace

Martina Opravilová
Publikováno 31. října 2019

Vánoce se kvapem blíží a už brzy nastane čas na vánoční výzdobu. I s tou vám dokáže čínský Aliexpress pomoci. Najdete zde totiž opravdu mnoho vkusných (i méně vkusných) dekorací. Kromě široké nabídky je výhodou i poštovné, za které často nezaplatíte ani korunu. V případě vánočního zboží je však třeba vždy učinit objednávku s dostatečným předstihem – často trvá i několik týdnů, než balíček dorazí.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Alliexpressu: Levné vánoční dekorace

    Vánoční povlaky na polštář

    Na Aliexpressu najdete obrovské množství povlaků na polštář s vánočním motivem. Dokonce si troufáme říci, že motivů je tolik, že budete mít problém vybrat si jen jeden. Povlaky navíc vykouzlí ve vašem domově tu pravou vánoční atmosféru!

    A co poštovné? Za to u tohoto výrobku neplatíte (pokud si samozřejmě objednáváte zboží do ČR).

  2. Tipy z Alliexpressu: Levné vánoční dekorace

    Drobné visačky

    K Vánocům neodmyslitelně patří i drobné visačky s vánočním motivem. Vybrat si můžete například mezi závěsným andělem, stromečkem či sobem. Tento drobný doplněk má navíc ještě jednu výhodu – dá se pověsit téměř kamkoli.

    Počítat lze i s opravdu nízkou cenou (od 0,58 $).

  3. Tipy z Alliexpressu: Levné vánoční dekorace

    Nálepky na okno

    Vánoční nálepky na okno jsou již klasikou, která pomůže snadno navodit vánoční atmosféru. Na Aliexpressu je navíc seženete doslova za pár korun.

    V jednom balení najdete 27 nálepek s motivem sněhové vločky, na výběr budete mít mezi červenou a tradiční bílou barvou.

    • Cena: od 0,22 Kč$0.01
    • Zobrazit na Aliexpressu
  4. Tipy z Alliexpressu: Levné vánoční dekorace

    Vánoční světelný řetěz

    Světelné řetezy k Vánocům a k zimě celkově neodmyslitelně patří. Nás rozhodně zaujal ten, jehož svetla mají tvar šišek. Je dlouhý 3 metry a najdete na něm celkem 20 světel. Výběr z několika barev je samozřejmostí.

  5. Tipy z Alliexpressu: Levné vánoční dekorace

    Obal na záchodové prkénko

    Troufáme si říci, že obal na záchodové prkénko s vánočním motivem je poměrně netradičním doplňkem, který nejspíše není pro každého. Pokud se však jedná o váš šálek kávy a rozhodnete se pro jeho pořízení, bude na vás čekat celá řada různých motivů.

    I v tomto případě se nemusíte obávat částky za poštovné, to je totiž zdarma. Také musíme zmínit, že produkt získal opravdu skvělé hodnocení.

  6. Tipy z Alliexpressu: Levné vánoční dekorace

    Dřevěné ozdoby

    Ačkoli na tomto čínském tržišti najdete opravdu mnoho různých dřevěných ozdob, nás zaujali především ty, které připomínají vánoční perníčky. Vypadají navíc stejně dobře v bílé i v červené barvě.

    Cena za balení začíná na 0,43 $, najdete v něm 10 kusů ozdob. I hodnocení tohoto výrobku je skvělé.

  7. Tipy z Alliexpressu: Levné vánoční dekorace

    Dřevěná placka pro DIY

    Patříte k těm, kteří si rádi vyrábějí výzdobu sami? Pak i pro vás máme jeden tip. Jsou jim dřevěné placky ve tvaru baněk, sobů či například stromečků. Pro vánoční tvoření poslouží opravdu perfektně.

  8. Tipy z Alliexpressu: Levné vánoční dekorace

    Baňky na stromeček

    Na Aliexpressu najdete i mnoho různých baněk, které skvěle ozdobí váš vánoční stromeček. Balení obsahující 12 kusů vás vyjde v tomto případě jen na 7,99 $. Za poštovné navíc nezaplatíte ani korunu.

  9. Tipy z Alliexpressu: Levné vánoční dekorace

    Vánoční dekorace ve tvaru vláčku

    Nádhernou dekorací, která se dá navíc použít i jako hračka, je dřevěný vláček s vánočními postavičkami. Na výběr máte ze 3 barev, naším favoritem se však stal jednoznačně vláček zelený. Věřte, dětem se bude líbit.


H
Hana 06.11.2019 – 09:16

U většiny prodejců na Aliexpressu se mi objevuje, že nedoručují do ČR. To se mi nikdy předtím nestalo. Neví někdo důvod?

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás