Tipy z Aliexpressu: Rychlonabíječka za 67 Kč, kryt za 30 Kč a další doplňky k telefonu

Redakce
Publikováno 20. prosince 2018

Pokud obdržíte jako dárek mobilní telefon, pak to ještě neznamená konec nákupům. Většinou člověk dokupuje další příslušenství počínaje paměťovou kartou a konče třeba vysněným krytem s oblíbeným logem fotbalového klubu.

Na Aliexpressu nalezneme nepřeberné množství příslušenství k mobilním telefonům všech světoznámých značek i značek, o kterých našinec ani nemá ponětí. Následující tipy k nákupu na Aliexpressu jsou výběr toho nejprodávanějšího z této kategorie.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: Rychlonabíječka za 67 Kč, kryt za 30 Kč a další doplňky k telefonu

    Silikonový kryt na mobilní telefony iPhone

    Začneme tak trochu klasikou – krytem na mobil. Tento je velice oblíbený u majitelů telefonů iPhone. Vzory jsou květinové, a tak se hodí především pro něžné pohlaví. Nalezneme zde silikonová pouzdra pro 11 druhů telefonů značky iPhone a pokud by se ve výběru nenalézal ten váš, je potřeba se podívat k jinému prodejci.

    Za tuto cenu se vyplatí si klidně nakoupit vícero druhů a ty postupně obměňovat. Pro majitele ostatních značek se dá nalézt mnoho podobných krytů se stejnými či odlišnými motivy u jiných prodejců na Aliexpressu.

  2. Tipy z Aliexpressu: Rychlonabíječka za 67 Kč, kryt za 30 Kč a další doplňky k telefonu

    Xiaomi Mi PowerBank 2i

    Energie pro mobilní telefony není nikdy dostatek. Sami to známe, když se používáním telefonu dostáváme skoro každý den k dobíjení. K některým mobilním telefonům se daly a dají dokoupit náhradní baterie, ale díky požadavkům na ochranu proti prachu a vodě se těla mobilů stávají hermeticky uzavřené systémy, kde je baterie vestavěná a uživatel ji tak snadno nevymění.

    Řešením tak může být pořízení powerbanky – jakési externí megabaterie, která dobije vybitý mobilní telefon. Výhodou je, že ji lze použít na všechny mobilní přístroje a nejen ty. Tato powerbanka Xiaomi má kapacitu 10 000 mAh a díky dvěma USB výstupům a rychlému dobíjení lze snadno nabít i dva telefony najednou. Velice dobré hodnocení dělá z této powerbanky hit ve své kategorii.

  3. Tipy z Aliexpressu: Rychlonabíječka za 67 Kč, kryt za 30 Kč a další doplňky k telefonu

    Ochrana displeje

    Jako první, co po pořízení nového mobilu děláme, je nákup ochranné fólie či skla, které ochrání náš displej. Největším problémem bývá zakoupit ten správný typ, který bude pasovat na daný telefon. Ochranné sklo od tohoto prodejce je pro telefony iPhone, ale naleznete samozřejmě podobný typ i pro jiné značky mobilních telefonů.

    Výrobek nabízí vysokou tvrdost, takže jej jen tak nepoškrábete a přitom si zachovává vysokou citlivost. V kombinaci se snadnou instalací, kterou zvládne průměrně šikovný člověk, není divu, že tento výrobek si již objednalo přes 60 000 zákazníků a hodnocení výrobku je opravdu vysoké.

  4. Tipy z Aliexpressu: Rychlonabíječka za 67 Kč, kryt za 30 Kč a další doplňky k telefonu

    Datový a napájecí USB kabel

    Toto řešil asi každý z nás. Nabíjecí kabel k telefonu se poničil či již nefunguje a ani ostatní zakoupené náhradní kabely nevydrží tolik, co bychom si představovali. Tento kabel je odzkoušený a vydrží opravdu hodně. Značka Baseus nabízí více druhů těchto kabelů – C typ, micro USB či kabel pro telefony značky iPhone.

    Kabel je omotán nylonovou textilií, a proto vydrží víc než na jaké jsme zvyklí od prodejců telefonů, které dostáváme v základním balení. Kabel podporuje Quick Charge, takže dobíjíte nejrychleji, jak to jde. V nabídce jsou různé barevné provedení i délky, takže nebude problém si vybrat dle vašich preferencí.

    Na Aliexpressu nakoupíte pod 3 USD, přičemž v našich e-shopech se tento kabel prodává za cenu kolem 250 Kč.

  5. Tipy z Aliexpressu: Rychlonabíječka za 67 Kč, kryt za 30 Kč a další doplňky k telefonu

    Flexibilní stativ pro mobilní telefony

    Tripod je určen pro mobilní telefony rozličných značek. Je opravdu vysoce flexibilní, takže ho dostanete do polohy, kterou potřebujete. Vyroben je z tvrdého plastu, konce nohou má pogumované a každá jeho noha disponuje celkem 9 kulovými klouby pro snadnější ohýbání.

    Držák je určen pro telefony s rozměry na šířku mezi 5,5-8,5 cm. Pro nerovné povrchy je tedy ideální. K dispozici je černá, modrá a červená barva stojanu. Stojany z Aliexpressu naleznete i u jiných prodejců, takže se podívejte, který by vyhovoval vám s ohledem na určení aktivit, které s mobilem či sportovní kamerou děláte.

  6. Tipy z Aliexpressu: Rychlonabíječka za 67 Kč, kryt za 30 Kč a další doplňky k telefonu

    Selfie tyč

    Toto zařízení nesmí v přehledu chybět. Selfie je fenomén a někdo si bez něj nedokáže představit život. Tato selfie tyč dopomůže udělat pohodlně požadovaný snímek. Umí se totiž spojit přes Bluetooth rozhraní s mobilním přístrojem a ovládat tak můžete mobil přes dálkový ovladač. Selfie tyč, která je z kvalitní nerez oceli, roztáhnete do rozměrů mezi 19-75 cm.

    Tyč lze navíc využít i jako tripod, kdy lze ze spodní části vysunout tři nožičky. Pro mnohé hobby fotografy se tak může hodit i tato funkce. Zde opravdu nakoupíte za málo peněz hodně muziky.

  7. Tipy z Aliexpressu: Rychlonabíječka za 67 Kč, kryt za 30 Kč a další doplňky k telefonu

    Univerzální rychlonabíječka

    Další věcička bez které se neobejdete. Navíc s funkcí Quick Charge 3.0, která nabíjí až 4× rychleji než klasické nabíječky. Nabíječka disponuje hned 3 nabíjecími výstupy – jeden z nich s technologií Quick Charge 3.0, ostatní mají výstupy 2,1 A. Kdo má problémy s nabíječkou, tak je toto ideální tip na nákup.

    Pokud dokoupíte i výše zmiňovaný kabel, pak máte kompletní nabíječku za velmi nízké pořizovací náklady.

  8. Tipy z Aliexpressu: Rychlonabíječka za 67 Kč, kryt za 30 Kč a další doplňky k telefonu

    Autonabíječka

    A u nabíječek zůstaneme i nadále. V autě se totiž hodí nabíječka vždy, protože mnoho řidičů využívá navigaci v telefonu a telefon se pak dost vybíjí.

    Zde prodejce nabízí nabíječku do auta a opět disponuje s funkcí Quick Charge 3.0. Nabíječka má povedený design a obsahuje dva nabíjecí porty k využití. Produkt se dá koupit i s kabelem USB, který není v základu.

  9. Tipy z Aliexpressu: Rychlonabíječka za 67 Kč, kryt za 30 Kč a další doplňky k telefonu

    Magnetický držák na telefony do auta

    Kokpit vozidel neopustíme ani u tohoto produktu. Mobil je potřeba v kabině vozidla někam umístit a po zkušenostech s několika nepovedenými držáky jsem osobně spokojen s magnetickou verzí. Magnet je opravdu silný a telefon fixuje dostatečně i po nerovné vozovce.

    Držák je snadno nastavitelný do požadovaných úhlů tak, abyste na displej telefonu dobře viděli. Instalace do kabiny vozidla je snadná a pomůže vám k tomu i video u tohoto produktu. Zakoupit můžete tuto nabíječku v mnoha barevných provedeních a tak ji snadno sladit s barvou vašeho vozu.

  10. Tipy z Aliexpressu: Rychlonabíječka za 67 Kč, kryt za 30 Kč a další doplňky k telefonu

    Micro SD paměťová karta SanDisk

    Další nutnost pro dnešní mobilní telefony – paměťová karta. Rozšíření paměti je v dnešní době opravdu potřeba, protože datové nároky na videa, fotografie, hry apod. neznají hranic. Zde je poměr výkon/cena na opravdu dobré úrovni a SanDisk nevyrábí špatné paměťové karty.

    Jedná se o class 10, rychlost čtení je 100 MB/s. V nabídce je hned několik velikostí a od toho se samozřejmě odvíjí i cena. U nás se podobné karty prodávají dráž.


M
Misojogi 23.12.2018 – 16:19

Ta karta ma chybne uvedenu cenu. Cena zavisi od kapacity karty a za cca 3€ je kapacita len 16GB, vyssia kapacita stoji o dost viac, pripadne v mojom pripade potrebujem pohladat ponuku s dorucenim na Slovensko zdarma.

Odpovědět

HP
Honza P. 26.12.2018 – 14:11

U té rychlonabíječky s QuickCharge 3.0 do auta se vyplatí nešetřit. Zde uvedená ruší radiový signál. A nejen tato, ale všechny laciné. Koupil jsem od Xiaomi za 14USD a ta je opravdu špičková.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás