Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek

Redakce
Publikováno 3. května 2019

Den matek připadá na druhou květnovou neděli. Svátek je to v Česku stále oblíbenější a mnozí by rádi potěšili svou maminku nějakým tím dárečkem. Jaký dárek ke Dni matek tedy zvolit? Dárek pro maminku bude vždy individuální záležitostí, ale my se pokusíme ukázat nějaké tipy na dárky AliExpressu. Tam se dají najít nevšední “dárkové” kousky s velmi zajímavou cenovkou. Jistě bude ráda, když si na tento den vzpomenete a nějakou tou maličkostí ji uděláte radost.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek

    Náhrdelník se jménem

    Jeden z nejoblíbenějších dárků kupovaný ke Dni matek z Aliexpressu je tento náhrdelník. Výhodu má v tom, že si můžete sami zvolit jméno, které má tento náhrdelník vyjadřovat. Náhrdelník je vyrobený ze slitiny zinku. Nezapomeňte prodejci napsat, jaký nápis či jméno chcete.

    Dále si pak můžete navolit typ písma – se srdíčkem (nebo bez) a druh fontu. Barevné provedení je buď stříbrné, zlaté nebo růžově zlaté. Délka náhrdelníku začíná na 40 cm a pak pokračuje po 5 cm až k délce 55 cm. Velmi zajímavý tip na dárek, který si můžete přizpůsobit s ohledem na obdarovanou osobu.

  2. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek

    Řetízek s přívěskem

    Další za zajímavých šperků z Aliexpressu ke Dni matek je přívěsek ve tvaru srdce, ve kterém je zobrazena dětská ručička držící se té dospělé. Motiv je hodně povedený, navíc je srdce vyzdobeno imitací kamínků ze zirkonu.

    Prodejce nabízí nejen dárkové balení v podobě boxu na tento přívěsek, ale lze si vybrat i barevnou kombinaci řetízku a přívěsku včetně motivu. Takže výsledek může být zlato-stříbrný nebo naopak.

  3. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek

    Mýdlo ve tvaru růže

    Hledáte-li nevšední a zajímavý dárek, pak by volba mohla padnout na tento produkt. Jedná se o mýdlovou květinu, která je dlouhá 35 cm a nabízí se v několika barevných kombinacích. Zakoupit si tak lze i více květin a vytvořit kytici o více růžích, kdy výsledný efekt bude ještě líbivější.

    Růži lze použít nejen jako dekoraci, ale je vhodné ji umístit do koupelny, protože ji pak lze využívat i jako mýdlo – z toho je ostatně vyrobena. Uloupnete si okvětní lístek a jednoduše ho použijete k umytí rukou. Maminky, které mají rády i praktickou stránku dárku toto jistě ocení.

  4. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek

    Prstýnek

    Další tip pro dárek na Den matek by mohl být prsten. Tento se sice prezentuje jako zásnubní, ale stejně tak může posloužit i jako dárek maminkám. Vyroben je z mědi a má větší kámen v podobě zirkonu, který je skoro 8 mm velký. Prodejce nabízí dvě základní barevná provedení pro milovníky stříbra i zlata a hned několik velikostí prstenu.

    Pokud si netroufáte odhadnout velikost, jistě pomůže přiložená tabulka s návodem jaký správný rozměr vybrat. Prstýnek z Aliexpressu je zajímavou volbou dárku a když už si nevyberete tento pak se poohlédněte k jiným prodejcům. Výběr je opravdu ohromující.

  5. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek

    Náhrdelník matka-dcera

    Dcery můžou ke Dni matek zvolit tento motiv náhrdelníku. Jedná se o srdce, které lze rozpůlit na dvě části, kdy každá je poté ve tvaru kapky s tím, že se liší nápisy na každé z nich. Každá kapka má pak svůj řetízek o délce 46 cm, takže se vlastně jedná o dva kusy bižuterie.

    Materiál je blíže nespecifikovaná slitina. Přívěsek ve tvaru srdce má rozměr kolem 3,5 cm. Škoda, že si nelze zvolit rytí na srdíčko dle svých preferencí a nápisy jsou tak jen v angličtině s významem matka – dcera. Naopak nic vytýkat nebudeme ceně, která je opravdu minimální.

  6. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek

    Pozadí pro fotografie

    Někdo má nevýhodu, že není své mamince poblíž, a tak musí volit jiný typ dárku, kterým by ji potěšil. Pokud nemůžete svůj dárek předat osobně a vymýšlíte něco jiného, může padnout volba na fotografie, kterou svou matku jistě potěšíte.

    Zvlášť rodiny s dětmi se můžou vydovádět a nafotit zajímavé fotografie s tímto pozadím, který je speciálně pro tuto příležitost. Materiál je z polyesterové tkaniny, kterou lze vyprat a výrobek má rozměry 150×200 cm. Kdo rád fotí a chtěl by si vytvořit originální dárek, pak je toto jednou z možností.

  7. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek

    Šaty pro maminku

    Módně založené maminky potěší dárek ze světa módy. A zvlášť šaty mohou být trefa do černého. Z nepřeberného množství šatů na Aliexpressu jsme vybrali tyto, které jsou již odzkoušené několika desítkami kupujících.

    Jedná se o elegantní šaty vhodné pro slavnostnější příležitosti. Jsou delší střih až na zem a k výběru jsou v několika barevných provedeních. Pro ty, kteří si nevědí rady s rozměry a netroufnou si odhadovat, pomůže tabulka.

  8. Tipy z AliExpressu: Originální dárky ke Dni matek

    LED lampička s růží

    Maminky milující nejrůznější dekorace do domácnosti potěší tento výrobek. Jedná se o stolní LED lampičku, která má v sobě růži, která je krásně vidět pod skleněnou kopulí.

    Dřevěné dno je borovicové a růže je samozřejmě umělá. Velkou výhodou je to, že lampičku není třeba někam zapojovat, protože je na tři AAA baterie. Lampička je velká 22 cm a jako dekorace rozjasní nejeden pokoj v bytě.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás