Tipy z Aliexpressu: Odolný fotoaparát za 226 Kč, princeznovské šaty od 143 Kč a další dárky pro holky

Lucie Schmidtová
Publikováno 12. listopadu 2020

V dalších tipech na vánoční dárky se zaměříme na ty, které potěší mladé dámy zhruba do věku 10 let. Tyto dárky jsou tedy vhodné pro vaše dcery, vnučky či děti kamarádek a kamarádů. Vánoce jsou skoro za dveřmi, proto s nákupem dárků z Aliexpressu dlouho neotálejte – produkty by vám pak nemusely do 24. prosince přijít.

AliExpress je čínské internetové tržiště, kde různí obchodníci prodávají své produkty za výhodné ceny, a to někdy i za pár korun. Zboží si zde můžete vyfiltrovat podle dopravy zdarma, počtů objednávek a ceny.

S nákupem vám může pomoct náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: Odolný fotoaparát za 226 Kč, princeznovské šaty od 143 Kč a další dárky pro holky

    Princeznovské šaty

    Každá mladá dáma si občas hraje na princeznu a přeje si krásné princeznovské šaty. Pokud máte doma dívku ve věku 4 až 10 let, je tento vánoční dárek to pravé.

    Vyberete si z 24 druhů a v popisu produktu najdete jednotlivé šaty i s velikostní tabulkou. Doporučujeme vám si jednotlivé míry raději přeměřit. Za šaty dáte od 143 Kč do 302 Kč, nezapomeňte ale na připočítání poštovného ve výši 37 Kč.

  2. Tipy z Aliexpressu: Odolný fotoaparát za 226 Kč, princeznovské šaty od 143 Kč a další dárky pro holky

    Svítící polštář

    O Vánocích může udělat radost i polštář. Ten ale není obyčejný, protože po zmáčknutí příslušného tlačítka svítí. Polštář se prodává ve tvaru hvězdy s velikostí 34 cm, měsíce 38 cm velikého nebo 32centimetrového delfína.

    Produkt svítí díky bateriím, které ale nejsou součástí balení. Delfín v modré, žluté, bílé a růžové barvě stojí 136 Kč, hvězda a měsíc jsou navíc ke zmíněným barvám také ve fialové, a to za 157 Kč.

  3. Tipy z Aliexpressu: Odolný fotoaparát za 226 Kč, princeznovské šaty od 143 Kč a další dárky pro holky

    Malá dívčí kabelka

    Holčičky se rády parádí po mamince, to znamená, že malá kabelka jim nesmí chybět. Nám se zalíbila tato přes rameno s motivem pejska s růžovou mašlí. Za kabelku zaplatíte pouze 42 Kč, navíc si ale připlatíte 46 Kč za poštovné.

    Kabelka o rozměru 12 x 11 x 4 cm (šířka x výška x hloubka), je vybavena uzavíráním na kovový cvoček a k dostání v černé, hnědé, růžové, červené a hořčicové variantě.

  4. Tipy z Aliexpressu: Odolný fotoaparát za 226 Kč, princeznovské šaty od 143 Kč a další dárky pro holky

    Dřevěné kuchyňské spotřebiče

    Co se týče hraček, líbí se nám jakékoliv dřevěné kuchyňské spotřebiče, nádobí, ovoce a zelenina. S každým z těchto spotřebičů se dá dělat nějaká činnost. Například u topinkovače vám vyskočí krajíc chleba a mixér točí vidlicí. Pro děti to může být skvělá a nekonečná zábava.

    Kávovar, topinkovač, mixér, vaflovač nebo jen dřevěné nádobí či miska se salátem a dresinky – to vše je možné. V popisku jsou činnosti s výrobky vyobrazeny na fotografiích. Dočtete se zde i přesné velikosti produktů.

  5. Tipy z Aliexpressu: Odolný fotoaparát za 226 Kč, princeznovské šaty od 143 Kč a další dárky pro holky

    Kreativní sada na výrobu korálků

    Sada na výrobu korálků v osmi variantách potěší jakoukoliv mladou dívku s kreativním duchem. Produkt je dodáván v plastové krabičce s 24 mřížkami o velikosti 20 x 13 x 2 cm (š x v x h).

    Množství i typ korálků se liší podle vybrané varianty – 340 až 580 kusů. K výrobku je přiložen letáček s tipy na tvorbu náramků a řetízků. Vystačit si budete muset ale pouze s fotografiemi postupu. Nic moc se zde nedočtete, pokud neumíte čínsky.

  6. Tipy z Aliexpressu: Odolný fotoaparát za 226 Kč, princeznovské šaty od 143 Kč a další dárky pro holky

    Dětský odolný fotoaparát

    Fotoaparát s rozlišením objektivu 13 megapixelů, 4x digitálním zoomem, možností focení i natáčení a dalších funkcí, je z odolného materiálu v růžové, zelené nebo modré barvě. Případný pád na zem by měl tedy vydržet.

    Fotit můžete na automat nebo v různých přednastavených scénách – noční portrét, noční scenérie, krajina, sport a párty. Fotoaparát se prodává samostatně nebo s paměťovou kartou o velikosti až 32 GB. Vydrží v provozu po nabití baterií 3 až 6 hodin. Další parametry najdete přímo v popisu produktu.

  7. Tipy z Aliexpressu: Odolný fotoaparát za 226 Kč, princeznovské šaty od 143 Kč a další dárky pro holky

    Dřevěná lékařská sada

    Doktoři, sestřičky a celkově zdravotnictví je teď hodně zmiňované téma. Sestřičkou či doktorkou se může stát i vaše dcera či vnučka. Tato dřevěná lékařská sada obsahuje teploměr, fonendoskop, léky, injekční stříkačku, ale i zubařské náčiní a mnoho dalšího. Vše je ukryto v červené plátěné lékařské tašce.

    Vyberete si ze 3 různých typů produktu, které se liší množstvím příslušenství. V jednom případě obdržíte i plyšového králíčka, na kterém lze lékařské vyšetření provádět. Pokud nechcete celou sadu, některé příslušenství zakoupíte i zvlášť.

  8. Tipy z Aliexpressu: Odolný fotoaparát za 226 Kč, princeznovské šaty od 143 Kč a další dárky pro holky

    Dřevěný domeček pro panenky

    Ručně vyrobený dřevěný domeček pro panenky je nádherným miniaturním dárkem pro všechny holčičky. Myslíme si, že se bude líbit i dospělým. Prodejce nabízí mnoho různých druhů jednotlivých místností, které si sami sestavíte – produkt vám přijde totiž rozložený. Pro sestavení budete potřebovat lepidlo, nůžky, nářadí a baterie, protože některé místnosti mají i funkční lampičky.

    Výrobek má zhruba 17,1 centimetrů na délku a 11,6 cm na šířku. Jednotlivé místnosti společně s dodávaným příslušenstvím (například židle, stoleček, postel, knížky, květináč) najdete vyfocené v popisu produktu.

  9. Tipy z Aliexpressu: Odolný fotoaparát za 226 Kč, princeznovské šaty od 143 Kč a další dárky pro holky

    Dětský teepee stan

    Dekorace do pokojíčku, ale také pohodlné místo pro trávení času dětí – čtení knížky či obědový odpočinek – k tomu je vhodný dětský teepee stan.

    Zakoupit lze v několika barvách a přikoupit se k němu dají různé dekorace – kobereček, mráček s kapkami, vlaječky či svítící lampionový řetěz. Například kulatý koberec je vhodným dodatečným produktem, pokud nemáte svůj vlastní, kterým byste teepee stan vyplnili.

  10. Tipy z Aliexpressu: Odolný fotoaparát za 226 Kč, princeznovské šaty od 143 Kč a další dárky pro holky

    Set na barvení textilií

    Set na barvení produktů obsahuje 12 bezpečných a netoxických barev s kapacitou 120 ml – od žluté až po černou. Dále sada obsahuje 40 gumiček, 8 jednorázových rukavic, igelitový ubrus a návod. Vytvoříte si tak například vlastní tričko, zástěru či ubrus.

    Pro dosažení nejlepších výsledků používejte produkty bavlněné nebo z hedvábí. Produkty lze po aplikaci prát v pračce a barvy by měly zůstat zářivé a výrazné i opakovatelným praním.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás