Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější roušky od 14 Kč

Redakce
Publikováno 5. listopadu 2020

Doba “covidová” nás letos zasáhla nepřipravené. Naštěstí již neplatí situace z jara 2020, kdy se rouška vyvážela zlatem, a tak se dnes roušky prodávají a nabízejí skoro všude. A to za nejrůznější ceny a v nejrůznějších provedeních. A protože Evropu zastihla druhá vlna pandemie a roušky budou kvůli nejrůznějším opatřením potřeba i nadále, tak se podíváme na nejoblíbenější roušky z Aliexpressu.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější roušky od 14 Kč

    Klasická černá rouška

    Jedny z nejprodávanějších roušek jsou ty, které mají černé zabarvení. Prodávají se v počtu 10 kusů a jsou vyrobeny z bavlněného materiálu. Každá rouška je zabalena v samostatném pytlíku, který se dá opětovně uzavřít. K prodeji jsou dvě velikosti – jedna pro dospělé a druhá pro děti. Ta pro dospělé má rozměry zhruba 16 x 13 cm. Rouška je pratelná a prodyšná a prodejce nabízí i jiné barevné varianty.

  2. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější roušky od 14 Kč

    Jednorázové roušky

    Další z roušek jsou vidět na tvářích kolem nás asi nejčastěji. Není od věci si tento typ roušek nakoupit i zde. Jedná se o klasické jednorázové roušky z Aliexpressu. Prodejce je dokonce nabízí ve více variantách – v nejběžnější modré, bílé a černé. Je vyrobena ze tří vrstev a tak by měla poskytovat dostatečnou ochranu. Prodejce slibuje brzké odeslání na Vaší adresu – do 48 hodin. Nejvíce se vyplatí nakoupit si roušek 100 kusů, kdy cena nepřesáhne 221 Kč$10. Černá varianta je ovšem o něco dražší.

  3. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější roušky od 14 Kč

    Masky na obličej s potiskem

    Toto není rouška v pravém slova smyslu, ale samozřejmě svou funkci roušky také plní. Spíše se jedná o hodně graficky povedené masky na tvář. U tohoto prodejce jich naleznete necelou šedesátku a tak je opravdu z čeho vybírat. Od nejrůznějších úsměvů až po ty hororové. Ke každé masce dostanete i dva výměnné ochranné filtry, které se doporučuje vyměnit po 3-5 dnech používání.

    Rozměry jsou jednotné – 22,5 x 13,5 cm.

  4. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější roušky od 14 Kč

    Masky s potiskem z Aliexpressu

    Obdobná nabídka jako ta předchozí a dokonce od stejné značky. Opět zde k roušce dostanete dva filtry. Zde však naleznete jiné – abstraktnější grafické návrhy plné květin, geometrických vzorů a obrazců. Nebudete tedy tak výstřední jako v předchozí nabídce.

    Rozměrově jsou tyto roušky stejné – 22,5 x 13,5 cm.

  5. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější roušky od 14 Kč

    Respirátory FFP2 z Aliexpressu

    Tam, kde roušky nestačí, nastupují respirátory. A i ty jsou k dostání na Aliexpressu. Čtyři barevné provedené respirátorů FFP2 si můžete zakoupit buď v počtu po 10, 30, 50 nebo po 100 kusech. Jedná se o pětivrstvou masku KN95 na obličej, kterou prodejce po objednání do 24 hodin odesílá.

    Tato ochranná rouška má i certifikát kontroly, a tak by měla svou funkci plnit tak jak má. Pro úplnost dodejme rozměry 10,5 x 14,5 cm.

  6. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější roušky od 14 Kč

    Masky s vtipnou tváří

    Další várkou masek na tvář jsou tyto, které vyjadřují nejrůznější tváře – s vousem, s cigaretou či doutníkem, s vyplazeným jazykem, s rovnátky, s úsměvem atd. Skoro padesátka nejrůznějších variací je nabízena pro ty, kteří se chtějí nějak odlišit i při nošení tohoto povinného, ale i mnohdy módního doplňku.

    Je nutno podotknout, že za velmi nízkou cenou se skrývá nepříliš povedený materiál tohoto výrobku – polyester. Na dlouhodobé nošení to zřejmě nebude, ale na to krátkodobé, kdy budete chtít zaujmout nebo dokonce šokovat, je to ten pravý produkt.

  7. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější roušky od 14 Kč

    Roušky s vlastním logem

    A to co nosíte na tváři si můžete i přizpůsobit dle vlastní fantazie. Tento prodejce nabízí několik barevných masek, které jsou designem jednoduché, ale výhodou je to, že si na logo můžete nechat natisknout svůj nápis či logo, které se vám líbí.

    Navíc nabízí masky jak pro děti, kdy rozměrově vyhovují dětem od 2-8 let, tak masky pro dospělé. Nevýhodou však může být to, že se roušky prodávají pouze po 100 kusech.

  8. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější roušky od 14 Kč

    Černá rouška s decentním vzorem

    Tyto roušky jdou zlatou střední cestou. Na oblíbeném černém zabarvení je potisk s nevýrazným znakem. Další výhodou je cena a materiál z kterého je maska vyrobena – bavlna.

    Systém uchycení za uši je ve formě šňůrek, které se dají velikostně nastavit a upravit na požadovanou délku. Žádná extravagance, ale jednotvárností tyto roušky také netrpí. Tento výrobek je tak vhodnou volbou pro mnoho zákazníků.

  9. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější roušky od 14 Kč

    Masky na sport

    Rouška na sport z Aliexpressu je dalším produktem v tomto přehledu. Jedná se primárně o masky určené na sport, ale samozřejmě je možno je nosit i pro běžné užívání.

    Jsou vyrobeny z nylonu a spandexu a navrženy jsou pro výměnné filtry. Uchycení na tváři je zpracováno díky suchému zipu, které jsou na obou koncích této masky. Postranní ramena se suchým zipem jsou navíc větších rozměrů a tak by maska mohla při sportu opravdu dobře držet. Ideální pro běh či jízdu na kole.

  10. Tipy z Aliexpressu: Nejprodávanější roušky od 14 Kč

    Masky s fotopotiskem

    Další nápad jak si vyzdobit svou masku na tvář je fotopotisk. Můžete si tak vybrat svou novou tvář bez ohledu na pohlaví, stav zubů či vousy. Pak se ale taky může stát, že vás nikdo nepozná a ztratíte svou identitu.

    Maska je bavlněná a je možno ji použít vícekrát.


HV
Hana Vokounová 07.11.2020 – 19:32

Zdravím, dostala jsem od wwweshoprouska.cz slevový kupón na další nákup. Tak snad se bude někomu hodit. SLEVA5 Mělo by to být 5% sleva.

Odpovědět

M
Misojogi 08.11.2020 – 23:20

Malokto sa pyta na kvalitu rusky, napriklad ze kolko vydrzi alebo ako sa cez nu dycha co moze byt citelny rozdiel, niektore su viac prievzdusne a niektore menej a pritom na pohlad vyzeraju rovnako. Na niektorych sa trhaju gumicky, niektore maju slaby drotik a potom sa zarosuju okuliare pretoze ani po vytvarovani ruska nedrzi tvar Niektore su mensie a horsie zakryju tvar, pripadne niektore su z takeho neprijemneho plastu a nenosia sa tak dobre ako bezne rusky (šmejdácka Cina) Zaujimalo by ma ze ake mate skusenosti vy celkom dobre rusky maju teraz v Lidli za 7,90€ 50 ks v igelitovoéom sacku cize jedna vyjde na 15,8 centov co je cca 3,9 Kc za jeden kus maju aj ine za 9,90€ (Herbert v papierovej krabici) ale tie nie su take dobre

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás