Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější osvětlení od 80 Kč

Redakce
Publikováno 12. března 2020

V dnešním díle tipů z Aliexpressu se zaměříme na světlo. Osvětlení můžete doma vyřešit nejrůznějšími způsoby a i na Aliexpressu se dá nakoupit velice zajímavé zboží v podobě lampiček a světel do domácnosti. Cena je velice přívětivá, ale zaměřili jsme se hlavně na to, co se nejvíce prodává. Mnohdy jsme byli překvapeni, co praktického lze v tomto segmentu nakoupit.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější osvětlení od 80 Kč

    Kancelářská LED lampička

    Na první pohled se tato lampička jeví jednoduše, ale překvapí svými funkcemi. Je vybavena celkem 52 LED diodkami, které osvěcují své okolí. Lampička má USB výstup, takže můžete nabíjet i mobilní přístroj. Připojit k lampičce lze powerbanku apod.

    Lampička je dotyková a můžete přejetím prstu po povrchu spodní části lampičky světlo zeslabovat, nebo zesilovat. Umí i časové nastavení vypnutí lampičky po 30 nebo 60 minutách, což se hodí třeba při usínání. Produkt obsahuje dva otočné klouby, takže variabilita a pohyblivost nastavení je opravdu pestrá a měla by vyhovovat každému.

  2. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější osvětlení od 80 Kč

    Osvětlení k zrcadlu

    Primárně je tento produkt popisován jako ideální osvětlení k zrcadlům, kdy ho využije hlavně ženská část populace např. při makeupu. Samozřejmě použití bude širší a je jen na vás, kde všude toto osvětlení najde využití.

    Jedná se o jakýsi řetěz LED žárovek, které jsou nastavitelné díky své konstrukci – žárovky můžete mít s různou délkou od sebe. USB rozhraní na kabelu zajistí napájení dle vašich dispozic. Produkt je nabízen v několika variantách dle toho, kolik žárovek obsahuje – 2, 6, 10, nebo 14.

  3. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější osvětlení od 80 Kč

    Multifunkční stolní lampička

    Nejen školáky by mohla na stole potěšit tato lampička. Je sice menší, ale nikde se vám po stole nebude válet přívodní kabel. Stačí lampičku nabít a můžete ji směle využívat. Nabízí tři druhy světla, pokud podržíte tlačítko, pak si lze světlo zeslabovat a naopak.

    Obsahuje USB výstup na využití např. dobíjení mobilu nebo na nejrůznější elektro gadgety, které tento vstup podporují (malý větráček apod.). Ostatně prodejce za malý příplatek malý větráček dodává. Bonusem je držák na tužky a výběr ze dvou barev – bílé a růžové.

  4. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější osvětlení od 80 Kč

    Lampička s klipem

    Někdy je problém s umístěním a uchycením lampičky, a tak by se mohl hodit tento produkt. Tato lampička z Aliexpressu má vyřešeno uchycení pomocí klipu, který pomůže uchytit lampičku třeba k hraně stolu nebo poličky.

    Na výšku je produkt max. 45 cm, klip se dá rozevřít do velikosti až 5,5 cm. Napájení světla je díky tužkové baterii a můžete si zvolit ze tří druhů intenzity světla. Potěší dotykové ovládání a přítomnost USB kabelu k dalšímu praktickému využití.

  5. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější osvětlení od 80 Kč

    Osvětlení do koupelen

    Nejen do koupelny, ale i kuchyně nebo jiné místnosti v bytě se může přidat toto osvětlení. Nabízeno je ve dvou velikostech 40 cm (8 W) a 55 cm (12 W) a ve dvou barevných provedeních – černé a stříbrné. Lze si zvolit i svítivost a světlo, tak můžete mít buď bílé teplé, nebo studené.

    Další výhodou je otočná část svítidla, kterou můžete nastavovat v úhlu až 160 stupňů. Ideální je tedy umístění nad zrcadla, obrazy apod. Produkt je vyroben z nerezové oceli.

  6. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější osvětlení od 80 Kč

    Nástěnné lampičky

    Velice oblíbená je i tato varianta nástěnné lampičky. Jedná se o dekorativní “kostku”, kterou si můžete barevně sladit s ostatním interiérem. Další volbou je možnost vybrat si jaké světlo do pokoje potřebujete.

    Krásné kombinace pak lze vytvořit s vícero takovými světly, jak ukazují přiložené fotografie tohoto produktu. Tento druh osvětlení si nevybere člověk jako praktické světlo např. ke čtení, ale jako dekorace může udělat velkou parádu.

  7. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější osvětlení od 80 Kč

    Spirálovité osvětlení

    Tohle LED osvětlení je již čistě dekorativní záležitostí. Vytvoří totiž spirálovité okrasné osvětlení okolního prostoru. Může se použít jak na zdi tak na strop.

    K dispozici je několik druhů barev a dokonce i varianta s dálkovým ovládáním, kdy si můžete nastavovat barvu LED světla dle toho, kterou zrovna preferujete. Samotný cylindrovitý korpus tohoto těla je stříbrný a je vyroben z hliníku.

  8. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější osvětlení od 80 Kč

    Designové modulové světlo

    Zajímavou variantou jsou tyto světla, která jsou ve tvaru šestiúhelníku, jež reagují na dotyk. Jejich přednost tkví v tom, že je lze k sobě sestavovat do nejrůznějších tvarů. Na fotografiích nebo videu u produktu je vidět malá ukázka toho, jak lze tyto světla uspořádat.

    Rozsvěcet pak lze nezávisle jen ty části, které budete chtít. Velice zajímavý nápad jak vyřešit menší osvětlení v některém z pokojů a navíc velice originálně.

  9. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější osvětlení od 80 Kč

    Kancelářská lampička

    Tato šikovná menší lampička se může hodit do mnoha kanceláří nebo na stoly studentů. Dodávané světlo je zajištěno 18 LED segmenty a je nastavitelné do třech stupňů osvětlení. Výhodou je displej, který zobrazí teplotu, čas, budík a aktuální datum.

    Vrchní část má nastavitelný úhlový rozsah do polohy, která vám vyhovuje. Lampička obsahuje baterii, která na jedno nabití vydrží svítit nepřetržitě až 3 hodiny. Kdo hledá menší lampičku na pracovní stůl se zajímavými funkcemi, pak je toto zajímavá volba..

  10. Tipy z AliExpressu: Nejprodávanější osvětlení od 80 Kč

    Osvětlení schodů

    Toto je ideální produkt pro ty, kteří si lámou hlavu s tím, jak vyřešit osvětlení schodů, zábradlí apod. Nakoupit si lze různou délku LED pásků, které jednoduše zkrátíte na požadovanou délku a nalepíte, kam budete potřebovat.

    K tomu tento prodejce dodává i senzor pohybu, který zajistí rozsvícení v požadovaných případech. Napájení je zajišťováno AAA baterií a světlo jde upravit režimem na denní a noční svícení dle toho jak vám to bude vyhovovat. Cena je opravdu lidová a za minimální náklady nakoupíte užitečný produkt k zajištění bezpečné chůze po schodech apod.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás