Tipy z Aliexpressu: Levné peněženky od 23 Kč

Redakce
Publikováno 8. května 2019

I peníze mají svůj domov, i když je to hlavně oběživo. Z principu tohoto názvu se tak nikde dlouho neohřejí. Peníze tak nalezneme nejen v bance či pod matrací, ale hlavně si je lidi schovávají do peněženek. Proto bychom měli při výběru peněženek dávat pozor na to, aby nám sloužily tak jak od nich očekáváme. Někdo dává přednost materiálu, jiný místu či uspořádání. A protože se peněženky u někoho stávají i módní záležitostí je potřeba dbát i na tuto stránku věci. Podívejme se na to jaké peněženky můžeme nalézt na Aliexpressu a představme si ty nejoblíbenější a nejprodávanější z tohoto čínského obchodního portálu. Většina z nich má design podobný či okopírovaný dle předlohy světových značek. Určitě není potřeba za peněženky utrácet mnoho bankovek, ty raději uložte právě do takto zakoupené peněženky.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: Levné peněženky od 23 Kč

    Pánská peněženka Fuerdanni

    Začneme snad nejoblíbenějším kouskem na Aliexpressu – peněženkou Fuerdanni. Je to velice stylová a módní peněženka, která obsahuje místo jak pro bankovky, tak pro karty a doklady.

    Je vyrobena z kožené tkaniny a nabízí se ve třech barevných provedení – hnědé, černé a tmavě hnědé – mahagon. Velikostně je peněženka na výšku velká 9,5 cm a na šířku 12 cm. Dle počtu kupujících i vysoké hodnocení dělají z této peněženky bestseller v tomto druhu zboží.

  2. Tipy z Aliexpressu: Levné peněženky od 23 Kč

    Peněženka Baellerry

    Další mužský doplněk na peníze obsahuje i část na mince, která je zavíratelná zipem. K tomuto peněženka nabízí i dost místa pro nejrůznější karty. Aby se peněženka nerozevírala, lze ji zajistit cvočkem.

    Do této peněženky se vejde opravdu dost obsahu a možná i proto se těší oblibě na Aliexpressu. Barvy jsou k dispozici tři – hnědá, černá a tmavě modrá, takže by se dalo říci – klasika a pokud nepatříte mezi oblíbence netradičních barev u peněženek, tak si jistě vyberete. Velikost je 12 × 10 cm.

  3. Tipy z Aliexpressu: Levné peněženky od 23 Kč

    Dámská peněženka Geonyieek

    Pánský svět peněženek je oproti tomu pro ženy odlišný. Ženy preferují barevnější a módnější kousky a mnohdy upřednostňují tyto vlastnosti před praktičností. Tato dámská peněženka z Aliexpressu je vyrobena z umělé kůže a protože je pro něžné pohlaví, je vyzdobena flitry, střapci a řetízkem.

    Velikost na šířku je u větší peněženky 19 cm, a tak uvnitř naleznete mnoho místa pro bankovní a věrnostní karty, ale samozřejmě i pro mince, bankovky a doklady. Několik druhů barev i dvě velikosti by měly uspokojit poptávku většiny žen.

  4. Tipy z Aliexpressu: Levné peněženky od 23 Kč

    Pánská peněženka Baborry

    Černou nebo hnědou peněženku nabízí tento prodejce na Aliexpressu. Velice jednoduchý design s prošíváním na okrajích se líbilo již skoro devíti tisícům zákazníkům, kteří si tento produkt zakoupili.

    Velikostí se tato peněženka řadí spíše mezi ty menší – 11,5 cm x 8 cm, ale i tak je uvnitř místo pro pár karet a hlavně pro peníze. Malou kapsu uvnitř na mince můžete uzavřít zipem. Pokud tedy hledáte ne příliš velkou peněženku, ale dáváte přednost těm menším a praktickým, tak toto by mohla být trefa do černého.

  5. Tipy z Aliexpressu: Levné peněženky od 23 Kč

    Dámská peněženka Deabolar

    I další peněženka pro ženy je menších rozměrů. Výrobce Deabolar jednu takovou se zajímavým designem vyrábí. Peněženka je skoro čtvercových rozměrů 11 cm x 9 cm a je vyrobena z kvalitní PU kůže. I přes menší rozměry se do této peněženky vejde vše podstatné od bankovek, mincí až po doklady a karty.

    Na nejrůznější karty jsou zde připraveny 4 sloty do kterých lze karty zasunovat. Barevných provedení je v nabídce pět a větší seznámení se s touto peněženku umožňuje i krátké video, které prodejce u popisku této peněženky umístil.

  6. Tipy z Aliexpressu: Levné peněženky od 23 Kč

    Dámská peněženka Tauren

    Tohle bude volba pro ženy, které v peněžence potřebují mnoho místa. Tato peněženka ho poskytne opravdu dostatek. Vždyť je dlouhá 18 cm a tak se do této peněženky vejde i mobilní telefon. Vyrobena je z PU kůže a nabízí dostatek prostoru pro nejrůznější karty – hned 11 kapsiček kam můžete karty zasouvat.

    Průhledný slot pak zajistí to, že milovnice fotografií v peněžence budou mít radost při každém otevření své peněženky. Tato peněženka nabídne dámám hodně prostoru a vybrat si budou moct z několika barev. Cena pod 7 amerických dolarů pak potěší spořivé srdce nejedné ženy.

  7. Tipy z Aliexpressu: Levné peněženky od 23 Kč

    Psaníčko pro ženy

    Popisovat tento produkt jako peněženku již vzhledem k velikosti asi není to pravé ořechové. Toto psaníčko má rozměry 18 cm x 10 cm a nabídne velký vnitřní prostor. Vybavena je delším poutkem pro snadnější držení a na čelní straně je jakási ozdobná mašlička.

    Zvolit lze z 11 barev, takže si ke svým šatům sladíte tu správnou barevnou kombinaci. Místo pro bankovky, mince, karty, ale i větší mobilní telefon je zaručeno. V této maxipeněžence lze listovat skoro jako v knize, takže je vše přehledné a rychle najdete to co budete hledat.

  8. Tipy z Aliexpressu: Levné peněženky od 23 Kč

    Peněženka FangNymph

    Zde pro změnu pro ženy opět něco menšího. Vzhledem ani jako peněženka nepůsobí. Má vzhled pouzdra na doklady či karty. Produkt je opravdu kompaktních rozměrů 10 x 9 cm, ale do peněženky uložíte vše co by měla správná peněženka obsahovat – i když toho nebude tolik jako ve výše uvedených peněženkách.

    Vyrobena je ze syntetické kůže, která je v nabídce v mnoha barvách. Když nechcete, aby Vám peněženka trhala kapsy nebo zabírala moc místa v kabelce, pak je toto zajímavá varianta k nákupu.

  9. Tipy z Aliexpressu: Levné peněženky od 23 Kč

    Peněženka Mara’s Dream

    Design je pro mnoho žen nejdůležitější stránkou u nákupu peněženky. Tato peněženka je vzhledem velice zajímavá. Na jejím povrchu jsou totiž ornamenty v podobě několika lístků a celkově to působí velice efektně.

    Na konci zavírací spony na cvoček je také přívěsek ve tvaru lístku, který doplňuje celkový koncept této peněženky. Velikostně je tato peněženka se svými skoro 19 cm delší. Uvnitř pak naleznete i místo pro fotografie a jinak klasické rozvržení jaké je u jiných peněženek tohoto typu.

  10. Tipy z Aliexpressu: Levné peněženky od 23 Kč

    Dívčí peněženka

    Více než 20 motivů nabízí tento prodejce peněženek na Aliexpressu. Dívky si tak mohou vybrat několik obrázků jednorožců a několik barev dle svého gusta. Protože se jedná o dětskou peněženku, nenabízí příliš složitý organizér.

    Uvnitř je pouze jedna kapsa na mince či bankovky, ale nepředpokládá se, že by děti nosily moc peněz nebo platebních a jiných karet. I proto se jeví tato peněženka jako dostatečná. Je uzavíratelná zipem a na konci zipu je očko na připnutí peněženky třeba ke klíčům. Ty ostatně můžete uschovávat i v této peněžence.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás