Tipy z Aliexpressu: Levné oblečení na zimu

Redakce
Publikováno 7. listopadu 2019

Zima se opět blíží a je lépe být na ni připraven. Aliexpress nabízí velké množství produktů do zimy a byla by škoda nepodívat se, co tamní prodejci nabízí. Mnohdy nalezneme skvělé produkty se zlomkovou cenou oproti tomu, co se nabízí na našich tržištích či v obchodech.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: Levné oblečení na zimu

    Mužská zimní čepice

    Začátek bude klasický. Muži většinou neradi nosí zimní čepice, a to z nejrůznějších důvodů – buď jim nesedí, cítí se v ní nekomfortně nebo si myslí, že jim nesluší.

    Pokud ale udeří opravdové mrazy, pak jde vše stranou. Tato čepice z Aliexpressu je navíc velice módní a opravdu svého nositele zahřeje. Na výběr je buď šedá nebo černá varianta. Dokoupit k čepici si můžete i šál na ochranu krku.

    Čepice má nejvyšší hodnocení od zákazníků, ale pokud by vám i přesto tento model nevyhovoval, není problém podívat se k jinému prodejci, zda nenabízí nějaký zajímavější model. Vše by mělo být jako v tomto případě pouze za pár desetikorun.

  2. Tipy z Aliexpressu: Levné oblečení na zimu

    Čepice Billie Eilish

    Móda podléhá i vlivu kultury. V tomto případě je čepice ve stylu americké zpěvačky Billie Eilish.

    Čepice v hip hop stylu Beanie Billie Eilish je v nabídce v několika barvách od bílé až po černou. Zepředu je vidět logo a vzadu nápis Billie Eilish. Dle nakupujících, kterých bylo již přes dva tisíce, jich přes 90 % dalo tomuto produktu nejvyšší hodnocení 5 hvězd. Za cenu kolem 60 Kč není nad čím přemýšlet.

  3. Tipy z Aliexpressu: Levné oblečení na zimu

    Kukla do zimy

    Tato kukla se může hodit (kromě jiných věcí, které bychom nedoporučovali) na lyžování. Při větších mrazech ochrání celý obličej a Vám tak bude trčet do mrazu opravdu jen to nejnutnější.

    Zvolit si můžete i kuklu takového střihu, která vám schová i nos a dýcháte tak přes látku. Kromě různých střihů jednotlivých kukel si můžete vybrat i adekvátní barvu tak, aby vám šla např. k lyžařské helmě nebo zimní bundě.

  4. Tipy z Aliexpressu: Levné oblečení na zimu

    Rouška na tvář

    Pokud se vám nechce nosit předchozí tip z Aliexpressu v podobě kukly, tak vám nabízíme roušku. Ocení ji zvláště ti, kteří nechtějí v zimě dýchat chladný vzduch a je zcela jedno, zda se tak děje při sportu nebo jen při klidné procházce.

    Rouška se nabízí pouze v černé barvě, ale se zajímavým malým obrázkem, který zobrazuje zvířátka, lebku nebo blesk.

  5. Tipy z Aliexpressu: Levné oblečení na zimu

    Zimní bundy pro ženy

    Jednou z nejoblíbenějších zimních bund z Aliexpressu, kteří tamní prodejci nabízí, je právě tato. Bunda je dostatečně dlouhá, a tak před zimou ochrání i hýždě a další vychytávkou jsou jakési malé rukavičky na konci rukávů, které ochrání i konce rukou.

    K tepelnému komfortu dopomůže i kapuce, která se může v chladném počasí hodit. Velice povedený střih s dostatečnou barevnou nabídkou dělá z tohoto produktu hit mezi zimními bundami pro ženy.

  6. Tipy z Aliexpressu: Levné oblečení na zimu

    Svetr pro ženy

    U oblečení ještě zůstaneme, protože toho pro ženy není nikdy dost. Tento elastický svetr se přizpůsobí vašim křivkám a vynikne tak krásně štíhlá postava. Svetr je střižen jako rolák, a tak váš krk bude v teple, i když si zapomenete šálu.

    K výběru správné velikosti vám dopomůže tabulka rozměrů a barvu si už vyberete dle svého uvážení. Opět jeden z hitů mezi oblečením s více než 12 tisíci objednávkami a vysokým hodnocením kupujících.

  7. Tipy z Aliexpressu: Levné oblečení na zimu

    Voděodolné zimní rukavice

    Voda si na tyto rukavice nepřijde, a tak nemusíte mít strach, že by promokly. Ideálně je tedy můžete využít pro lyžování nebo snowboarding, kde rukavice podobných vlastností přijdou vhod.

    Rukavice utěsníte na ruce i za pomocí zipu, který je na vrchní části vedle palce. Vybírat lze ze čtyř velikostí – s výběrem opět pomůže přiložená tabulka rozměrů. Šest barev k výběru je taky dobrý tah od tohoto prodejce a protože cena je více než lidová, je úspěch těchto rukavic z Aliexpressu zaručen.

  8. Tipy z Aliexpressu: Levné oblečení na zimu

    Lyžařské kalhoty

    Zimní oblečení se mnohdy navrhuje i s přesahem ke sportovnímu využití. Lyžařské kalhoty, které vám představuje tento prodejce z Aliexpressu, jsou vodě i větru odolné. Zaručí vám dostatek tepla.

    Kšandy přes ramena si nastavíte dle svých potřeb – stejně jako pásek. Spodní díl nohavice je elastický, aby se vám sníh nedostával pod kalhoty a případně do bot. Barevné rozlišení těchto kalhot může naznačit to, zda jsou určeny pro ženy či muže. Jinak je střih neutrální a pro obě pohlaví.

  9. Tipy z Aliexpressu: Levné oblečení na zimu

    Svetr pro zvířátka

    A na závěr budou zvířátka. Respektive oblečení pro ně, protože ne všechny rasy pejsků snáší zimu a mrazy dobře. Měkký bavlněný materiál udrží psa nebo kočku v teple.

    I tento produkt rozlišuje více velikostí – hned pět. Takže stačí proměřit si domácího miláčka a vybrat mu jeho oblíbenou barvu a může s vámi směle do chladného počasí na procházku. Doslova za pár korun tak pejsek udělá velkou parádu.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás