Tipy z AliExpressu: Levné hračky pod stromeček

Redakce
Publikováno 24. října 2019

Další várka tipů z Aliexpressu se bude týkat dětí. A ty nemusí dostávat pod stromeček jen oblíbenou elektroniku v podobě mobilních telefonů či tabletů, ale jistě je potěšíte i zajímavými hračkami z Aliexpressu. Některé z nich jsou klasické stavebnice, jiné vynikají svojí originalitou a nápadem. Tento přehled tedy berte jako tip co ještě koupit dítěti pod stromeček a přitom neutratit tisíce a mnohdy ani stokoruny.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: Levné hračky pod stromeček

    Omalovánka pro nejmenší

    Pro nejmenší děti je připravena tato omalovánka. Malé děti ještě neumí pořádně vybarvovat a přetahují, ale s touto omalovánkou vytvoří parádní obrázky. Sami si můžete zvolit omalovánku dle toho, jaké pohádky Vaše dítě upřednostňuje.

    Rozměry nejsou nijak velké 15 x 19 cm a vybarvují se jakousi kouzelnou fixou, kterou před použitím naplníte vodou tak, aby došlo ke změkčení psací hrany. Poté již dítko vybarvuje tímto fixem daný obrázek, který se pěkně zbarvuje. Každý z těchto kousků obsahuje po 4 stránkách, které jdou vymalovat.

  2. Tipy z AliExpressu: Levné hračky pod stromeček

    Nálepky na nehty

    Malé parádnice jistě potěší tato sada nálepek na nehtíky. Jedná se o motivy pohádek od Disneyho, a tak nebude problém vybrat pro holky sadu, která se jí bude líbit. Každá sada obsahuje kolem 30 kousků a ty mohou být následně využity nejen pro okrasu nehtů, ale i např. telefonu či nábytku v pokojíčku.

    Cena jedné sady je pod jedním dolarem a tak pro umocnění zkrášlení není problém objednat těchto sad více. Zvlášť když se nebudete moci rozhodnout jaký motiv vybrat.

  3. Tipy z AliExpressu: Levné hračky pod stromeček

    LED projektor noční oblohy

    Neklidné děti, které nemohou večer usnout nebo nechtějí v pokojíčku spát samotné, by mohl uklidnit tento zajímavý dárek. Jedná se o LED projektor, který na stěnu a strop zobrazuje noční oblohu v podobě hvězd a měsíce.

    Přístroj lze nastavit na 5 barev nebo jejich kombinace. Lze napájet i bateriemi AAA nebo jednoduše propojíte díky USB kabelu. Díky tomu, že se kopule, která zobrazuje hvězdy, pomalu otáčí kolem dokola, bude mít Vaše ratolest při usínání co pozorovat.

  4. Tipy z AliExpressu: Levné hračky pod stromeček

    RC dron

    Pro větší děti nebo technické hračičky je k dispozici tento dron z Aliexpressu. Dron má v sobě kameru s kterou můžete natáčet i videa, ale je potřeba při výběru kupované verze dronu dávat pozor s jakou kamerkou dron objednáváte – buď s rozlišením 720p, 1080p nebo 4K.

    Navíc jsou v různých sadách i náhradní baterie pro delší hrátky s tímto přístrojem. Udávaná doba letu na jednu baterii je kolem 22 minut. Dron lze ovládat gesty nebo jednoduše za pomocí aplikace v mobilním telefonu. Pro začínající youtubery velmi vhodný dárek pro natáčení v terénu a seznámení se se světem dronů.

  5. Tipy z AliExpressu: Levné hračky pod stromeček

    Stavebnice pro menší děti

    Lego či Duplo je u mnohých dětí opravdu oblíbená hračka. Stavebnice z Aliexpressu není tak drahá a děti si s ní také vyhrají. Tato stavebnice obsahuje 1000 dílků a děti tak už z takové várky opravdu něco vytvoří.

    Na výběr máte dle množství dílků 4 sady – od 250, 500, 750 až po tu největší s 1000 kousky stavebnice. Cena samozřejmě s větším počtem dílků roste, ale ne natolik, aby se to nevyplatilo koupit. Ostatně se už o tom přesvědčilo přes 1500 zákazníků a stavebnice má u nich velmi dobré hodnocení.

  6. Tipy z AliExpressu: Levné hračky pod stromeček

    Mluvící křeček

    Tato hračka může potěšit ty děti, kterým rodiče z nejrůznějších důvodů nedovolí mít doma nějakého zvířecího kamaráda. Jedná se sice jen o plyšového křečka, který ovšem umí nejen mluvit, ale dokonce i zpívat. Záleží ovšem co ho naučíte a co po Vás dokáže zopakovat. :-)

    Dáte přednost hnědému zabarvení nebo vyberete pro své dítě toho šedého? To už záleží na Vás, ovšem myslete na to, že je potřeba přikoupit tři AAA baterie na to, aby se křeček rozmluvil.

  7. Tipy z AliExpressu: Levné hračky pod stromeček

    Sada vojáčků

    I dnes si kluci umí hrát s vojáčky. Sice už to nejsou vojáčci cínoví, ale i tato sada vojáčků podobných těm od značky LEGO udělá malým generálům radost.

    Nakoupit jim můžete hned několik armád po 21 kusech vojáků. Prodejce nabízí britskou, francouzskou, japonskou, americkou, čínskou, německou a ruskou armádu. Zbraně prodejce dodává náhodně a nelze si je tak vybrat. Velikost vojáčků je kolem 4,5 cm a každá sada obsahuje 20 vojáků a jednoho nadřízeného velícího důstojníka.

  8. Tipy z AliExpressu: Levné hračky pod stromeček

    3D Minilabyrint

    Tento malý labyrint může zabavit na dlouhé chvíle. Jeho rozměry jsou vskutku kapesní – 3D krychle má rozměry strany pouze 4,3 cm, ale i tak se do této velikosti vešel velký labyrint, který dá zabrat nejednomu dítěti nebo i dospělému.

    Úkolem je dostat kuličku skrz cesty labyrintem, přičemž čekají nástrahy ve formě děr kam může kulička spadnout. Vybrat si můžete nejen z více barevných provedení, ale i více tvarů. Určitě nedoporučujeme kupovat osobám se slabší nervovou soustavou a malou trpělivostí.

  9. Tipy z AliExpressu: Levné hračky pod stromeček

    Naučná zástěra

    Kam až může zajít originalita při vymýšlení hraček pro děti, ukazuje tento prodejce z Aliexpressu. Jedná se o zástěru, která má za úkol ukázat dětem svět anatomie člověka. Rodiče dětí, kteří chtějí svého potomka poposunout k lékařskému povolání jistě zaplesají.

    Zástěra je průhledná se suchými zipy na které se umísťují jednotlivé vnitřní orgány – ledviny, střeva, plíce, srdce atp. Dítě si tak udělá představu o tom, co se kde nachází. Prodejce uvádí doporučený věk pro děti od tří let, přesto na fotografiích k produktu vidíme batole, které si vesele hraje s těmito plyšovými vnitřnostmi :-)


H
Honza 27.10.2019 – 19:21

Jaké dodací lhůty zde jsou? Když teď objednám hračky, kdy je dostanu?

Odpovědět

Lenka Chládková
Lenka Chládková redaktor Skrblíka 27.10.2019 – 19:40

Dobrý den, Honzo, počítejte s dodací lhůtou tak 3 až 4 týdny.

Odpovědět

I
Ina 29.10.2019 – 19:59

Doba dodání je různá, neb už i Aliexpress má pobočky v Evropě. Takže poslední dobou se doba dodání velmi zkrátila max. 14 dní.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás