Tipy z Aliexpressu: Fitness náramky Xiaomi, Honor, Y5 a další od 187 Kč

Redakce
Publikováno 21. března 2019

Neustálý vývoj žene výrobce sportovních potřeb dopředu s možností využívat dostupnou techniku a usnadňovat tak život sportovcům. Nabízí tak nepřeberné množství nástrojů a nejrůznějších měřičů výkonů. Dnes se podíváme na nejoblíbenější sportovní náramky, které toho umí rok co rok více a obsahují tak mnoho funkcí, které mnohdy ani všichni nevyužijí. Jaké sportovní náramky z Aliexpressu si tedy zakoupit a co tamní prodejci svým zákazníkům nabízejí?

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: Fitness náramky Xiaomi, Honor, Y5 a další od 241 Kč

    Xiaomi Mi Band 3

    V jednoduchosti je krása – toto motto zřejmě použila firma Xiaomi (v Asii největší výrobce nositelných věcí) při vývoji dalšího nástupce oblíbeného fitness náramku. Ten má již číslovku 3 a co tedy uživatelům nabízí? Jednoduchost – náramek se skládá ze dvou dílů, náramku a středové hlavní části, přičemž rozdělovat je budete pouze při nabíjení. Udávaná výdrž je 20 dní v pohotovostním stavu, takže i při využívání tohoto náramku nebudete muset jádro náramku vyjímat z náramku tak často.

    OLED dotykový displej umí zobrazit to co budete potřebovat vidět – kolik kroků jste ušli, jaký máte tep, čas atd. Náramek se může stát jakýmsi odemykacím klíčem k Vašemu telefonu, takže když se ke spárovanému telefonu přiblížíte tak se Vám odemkne.

    Z dalších funkcí zmiňme monitoring spánku, notifikace volání a zpráv, vibrační buzení. 5 ATM voděodolnost, funkce nalezení telefonu. Za cenu, která je rozhodně lidová, tak nabídne mnohým uživatelům vše, co by oni od takového náramku očekávali. K dispozici máte aplikaci, která přehledně Vaše naměřené hodnoty zobrazuje a archivuje k využití. Barevných provedení náramku je hned několik a např. tento výrobce dává extra navíc, kdyby Vás zakoupená barva přestala nudit tak ji jednoduše vyměníte. Nejoblíbenější sportovní náramek na Aliexpressu dle počtu objednávek je nepochybně Mi Band 3.

  2. Tipy z Aliexpressu: Fitness náramky Xiaomi, Honor, Y5 a další od 241 Kč

    Sportovní náramek Hembeer

    Další ze sportovních náramků z Aliexpressu se nazývá Hembeer. Opět vyniká především střízlivým designem, kterému vévodí 0,9 palcový dotykový OLED displej. Ten je barevný a zobrazuje naměřené veličiny jako jsou počet kroků, spálené kalorie, notifikace z telefonu, tepovou frekvenci a další.

    K dispozici je dále monitoring spánku, buzení, upozornění na neaktivitu či lze náramek používat jako prodlouženou spoušť Vašeho fotoaparátu v telefonu. Klasicky je vyřešeno nabíjení, kdy jádro náramku vyjmete a díky USB konektoru, který obsahuje dobijete např. v PC či notebooku.

    O stavu nabití Vás informuje ikonka na displeji. Mínusem pro někoho může být vyšší absence vyšší třídy odolnosti proti vodě, kdy je náramek vybaven základní IP 67 a menší výdrží – až 5 dní.

  3. Tipy z Aliexpressu: Fitness náramky Xiaomi, Honor, Y5 a další od 241 Kč

    Náramek L8STAR R7

    Chytrý náramek R7 je nástupce modelu R3, R7 má ale barevný LCD displej. Model je designem nápadně podobný předchozímu modelu Hembeer. Rozdílný je systém zapínání náramku a typ použitého displeje.

    Přes jiné mírné rozdíly jsou obdobné i funkce, kdy zde nechybí nepostradatelný krokoměr a měřič tepu, monitoring spánku, ukazatel spálených kalorií, dokáže upozornit na upomínky z kalendáře a notifikuje zprávy a volání z Vašeho telefonu.

    Dobíjení i zde probíhá přes USB rozhraní a nechybí ani základní voděodolnost. Rozdílů tak není mnoho a mnohdy při výběru bude rozhodovat cenová politika prodejce popř. rozdíl v barevných provedeních náramku.

  4. Tipy z Aliexpressu: Fitness náramky Xiaomi, Honor, Y5 a další od 241 Kč

    Chytrý náramek LIWHEALTH

    Tento náramek je velmi podobný jinému mnohem známějšímu – MiBandu 2 od firmy Xiaomi. Podobnost je opravdu veliká a jistě se LIWHEALTH nechal inspirovat.

    Dokonce u tohoto náramku je upozornění, že se o MiBand 2 náramek nejedná, aby zákazníci nebyli uvedeni v omyl. U funkcí se budeme opět opakovat – umí vše základní – krokoměr, monitoring spánku, tepy, budík a zvládne oznámení u telefonu. K dispozici je aplikace pro přehlednější ukázku naměřených hodnot.

    Pokud sháníte náramek podobný MiBandu 2, ale nechcete dávat více peněz, tak tento je alternativou.

  5. Tipy z Aliexpressu: Fitness náramky Xiaomi, Honor, Y5 a další od 241 Kč

    Náramek LIWHEALTH

    Ne nejedná se o překlep a neuvádíme stejný náramek. Jedná se o vyspělejší model této značky a troufáme si tvrdit, že i s velmi povedeným designem. Cena je oproti základnímu modelu této značky dvojnásobná.

    Tento typ je vybaven displejem TFT o velikosti 0,96 palce a je barevný s velmi dobrou viditelností i z větších úhlů pohledu. Díky optickému senzoru dokáže Váš tep monitorovat kontinuálně celých 24 hodin denně.

    Voděodolnost na koupání sice není, ale umýt pod tekoucí vodou se s ním můžete. Z funkcí má vše potřebné jako ostatní náramky a o nic nezůstal ochuzen. Nás zaujala kromě designu i solidní výdrž (5 až 7 dní) a v neposlední řadě i zajímavá cena.

  6. Tipy z Aliexpressu: Fitness náramky Xiaomi, Honor, Y5 a další od 241 Kč

    Sportovní náramek Y5

    Velice oblíbený model na Aliexpressu je tento s označením Y5. Inspiraci našel u dalšího ze známých náramků z dílny Xiaomi – MiBand 2. Tento náramek umí 24 hodinové měření Vašeho tepu, které zobrazuje 0,96 palcový barevný displej.

    USB nabíjení je řešeno jako u jiných náramků – vyndáním jádra z náramku a připojením do USB konektoru. Z funkcí tohoto náramku nechybí nic podstatného a plusem je povedená a přehledná aplikace JYOU pro telefony s Androidem. Poté máte ještě lepší přehled o Vašem spánku, tepové frekvenci či počtu kroků, které jste ušli.

    K oblíbenosti tohoto náramku, který si objednalo z Aliexpressu již ke 4 000 zákazníků, přidává i počet barevných provedení a to, že tento prodejce nabízí i náramky navíc za velmi povedenou cenu.

  7. Tipy z Aliexpressu: Fitness náramky Xiaomi, Honor, Y5 a další od 241 Kč

    Honor Band 4

    Ani firma Huawei si nedovolí nevšímat si segmentu nositelných věcí a ukrojit si tak nějaký ten podíl na trhu. Nedávno nabídl další z náramků této firmy – Band 4.

    Ten se oproti jiným náramkům pyšní voděodolností do 50 metrů a tak s ním lze bez problémů i plavat. Plavání ostatně podporuje i při výběru aktivit a sportů, kdy je plavání v nabídce a náramek dokonce spolehlivě rozpozná i styl jakým plavete. Náramek sice neobsahuje defaultně češtinu, ale velice povedená aplikace Huawei Health již komunikuje v češtině, a vy tak díky této aplikaci máte skvělý přehled Vašich aktivit a naměřených hodnot.

    A měřit umí kde co, od klasických kroků až po kontinuální měření tepové frekvence. Velkou výhodou je nadprůměrná výdrž, která se udává až 14 dní. Povedený je i barevný dotykový OLED displej, kterým obsloužíte vše co budete potřebovat. Pokud si vybíráte nový náramek, měl by tento ve Vašem úzkém výběru zaručené být.

  8. Tipy z Aliexpressu: Fitness náramky Xiaomi, Honor, Y5 a další od 241 Kč

    Lady Fashion H8 náramek

    Sportovní náramky můžou mít pro ženy tak trochu nudný vzhled, kdy si lze vyměnit pouze pásek a změnit tak barevné provedení náramku. Výrobce TMYIOYC na to šel tak trochu jinak a nabídl model pro ženy s označením H8.

    Ten je navržen tak, aby vypadal jako módní doplněk a přitom si funkčně nezadá s ostatními fitness náramky. Má barevný TFT displej o velikosti 0,96 palců. Z funkcí nechybí nic podstatné zvládne i 24 hodinové kontinuální měření tepu, nabídne voděodolnost s certifikací IP67, krokoměr, budík, notifikace, monitoring spánku atd.

    Cena je oproti jiným náramkům větší, ale nabídne pro ženy něco co jiní nemají – styl.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás