Tipy z Aliexpressu: Chytré hodinky za 273 Kč, powerbanka za 343 Kč a další dárky pro muže

Marie Janáčová
Publikováno 22. listopadu 2018

Vánoce se kvapem blíží a vy přemýšlíte co nadělit vašemu manželovi, bratrovi, tatínkovi či kamarádovi pod stromeček? Pokud si nevíte rady a zároveň se chcete vyhnout nákupu ponožek a vody po holení, přinášíme vám řešení. V pravidelném seriálu Tipy z Aliexpressu jsme se tentokrát zaměřili na vánoční dárky pro muže. Neváhejte, inspirujte se a objednávejte, Vánoce jsou za dveřmi.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: Chytré hodinky za 268 Kč, powerbanka za 330 Kč a další dárky pro muže

    Bezdrátová sluchátka

    Sluchátka jsou jedním z dárků, které pod stromečkem potěší nejednoho muže. Kdo by si taky nechtěl plnohodnotně vychutnat svou oblíbenou hudbu? Na Aliexpress se nachází široký výběr sluchátek všeho druhu, najdete zde špunty, pecky, sluchátka otevřená i uzavřená, s hlavovým i týlním mostem.

    My jsme pro vás vybrali tato bezdrátová sluchátka, která pořídíte za velmi příjemnou cenu. Tento produkt má navíc přes tři tisíce kladných hodnocení. Zákazníci si chválí nejen skvělý zvuk, ale také provedení a komfort při nošení. Vybírat můžete z devíti barev. Poštovné pro tento produkt činí 1,26 dolarů čili 28,9 korun.

  2. Tipy z Aliexpressu: Chytré hodinky za 268 Kč, powerbanka za 330 Kč a další dárky pro muže

    Fitness souprava

    Hledáte dárek pro muže, který holduje sportu? Pořiďte mu tuto soupravu funkčního oblečení. Sportovní triko a kalhoty se budou perfektně hodit do fitness centra, k pravidelnému běhu nebo k jiným oblíbeným sportům. Oblečení je rychleschnoucí, pot absorbující, prodyšné a vysoce elastické. V pohodlném oblečení se vždy sportuje nejlépe, tak neváhejte a zabalte jej pod stromeček.

    Soupravu můžete pořídit v několika variantách, vyberte triko s krátkým nebo dlouhým rukávem, stejně tak si můžete vybrat i barvu a design potisku. Zakoupit můžete také kalhoty zvlášť. Velikosti jsou dostupné od M po 3XL. Výrobním materiálem je 92% Polyester a 8% Elastan.

  3. Tipy z Aliexpressu: Chytré hodinky za 268 Kč, powerbanka za 330 Kč a další dárky pro muže

    Chytré hodinky

    Chytré hodinky jsou v současnosti velmi oblíbeným doplňkem a budou také vhodným dárkem. Vyzkoušejte tyto hodinky, jsou levné, mají spoustu funkcí a vybírat můžete ze čtyř barev. Hodinky mají spoustu kladných hodnocení.

    Disponují funkcemi jako cvičební program, záznamy, rekordy a sledování kvality spánku. Dále mají hodinky tyto funkce: telefonní hovory, kalkulačka, budík, kalendář, fotoaparát, přehrávač hudby, Bluetooth, propojení a synchronizace s mobilem atd. Další funkce najdete v detailu produktu. Hodinky jsou kompatibilní s Android 4.4 a vyšší, iOS 8a vyšší a s Bluetooth 4​.0. Délka řemínku je 22 cm.

  4. Tipy z Aliexpressu: Chytré hodinky za 268 Kč, powerbanka za 330 Kč a další dárky pro muže

    Grilovací sada příborů

    Jak je všeobecně známo, muži milují grilování a sami také rádi maso na grilu připravují. Pořiďte jim tuto soupravu základních náčiní pro grilování. Sada je vyrobena z nerezové oceli, je multifunkční, elegantní, ideálně se hodí na kempování, grilování nebo piknik.

    Je uložena v jednoduchém, praktickém a snadno přenosném obalu s úchytem. Sada obsahuje velký nůž, grilovací kleště, štětec, obracečku, vidličku a jehly na špízy. Připravte se na letní zahradní dýchánky, s touto sadou se bude grilovat jedna báseň.

  5. Tipy z Aliexpressu: Chytré hodinky za 268 Kč, powerbanka za 330 Kč a další dárky pro muže

    Láhev na whiskey

    Taky ve filmech vždy obdivujete láhve na whiskey, které mají hlavní protagonisté vystaveny ve svém obývacím pokoji? Přesně takovou láhev si můžete pořídit i vy a ozvláštnit tak svůj byt zajímavým doplňkem. Navíc se jedná o perfektní dárek pro muže. Každý milovník whiskey či jiného obdobného alkoholu tento dárek ocení.

    Kapacita lahve je 800 ml a je vyrobena z čirého skla.

  6. Tipy z Aliexpressu: Chytré hodinky za 268 Kč, powerbanka za 330 Kč a další dárky pro muže

    Běžecké boty

    Chce váš muž začít běhat nebo už běhá a nemá stále pořádnou výbavu? Nadělte mu stylové běžecké boty. Na Aliexpress se dají koupit běžecké boty o několik set korun levněji než u nás, dle recenzí kupujících je však kvalita mnohdy srovnatelná s levnější běžeckou obuví v našich obchodech. Vyzkoušejte třeba tyto boty jednoduchého designu, které můžete zakoupit v sedmi různých barevných variantách. Boty jsou dle výrobce určené pro začátečníky.

    Velikosti jsou dostupné od čísla 39 až po 47 v našem číslování, převodní tabulka je přiložená pod záložkou “Sizing info” hned vedle výběru velikostí. Boty vybírejte dle délky stélky, která je uvedena v tabulce.

  7. Tipy z Aliexpressu: Chytré hodinky za 268 Kč, powerbanka za 330 Kč a další dárky pro muže

    Stylový batoh

    Batoh je nezbytnou součástí šatníku mužů, pořiďte mu jako dárek stylový batoh, který využije jak do práce, tak i do města nebo na jakýkoliv výlet. Pěkný batoh se vždy hodí a na Aliexpress je batohů široký výběr.

    Vyzkoušejte třeba tento batoh aktuálně velmi módního designu. Je prostorný (20-35 l), pevný a praktický. Vleze se do něj jak laptop, tak třeba i učebnice. Rozměry batohu jsou 50 x 29 x 17 cm. Má také několik kapes a přihrádek na menší věci. Další výhodou tohoto batohu je, že je nepromokavý. Navíc můžete vybírat z deseti barevných variant.

  8. Tipy z Aliexpressu: Chytré hodinky za 268 Kč, powerbanka za 330 Kč a další dárky pro muže

    Power banka

    Je váš muž často na cestách a má problémy s neustálým hledáním zásuvky na nabíjení mobilu? Kupte mu pod stromeček power banku, kterou může použít kdykoliv bude potřebovat, a to bez složitého hledání zásuvek. Power banku jednoduše zapojí do svého mobilu přes USB kabel (USB Type C, Micro USB) a mobil se ihned začne nabíjet.

    Vybírat můžete z černé a bílé barvy. Tenhle praktický dárek určitě nezůstane nedoceněn.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás