Tipy z AliExpressu: Chytrá kamera Xiaomi, držák na telefon a 6 dalších doplňků do auta

Redakce
Publikováno 14. listopadu 2019

Auto je dnes již součástí skoro každé rodiny a tak není divu, že existuje mnoho produktů určených pro osobní vozidla. Můžete si svůj vůz zkrášlit třeba novými polepy, nakoupit si do vozidla navigaci nebo si pořídit autokosmetiku. Možností je plno a i Aliexpress není s nabídkou pozadu. Dají se zde pro plechové miláčky najít opravdu zajímavé kousky. Dnes je tedy výběr z Aliexpressu určen pro automobily.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: Chytrá kamera Xiaomi, držák na telefon a 8 dalších doplňků do auta

    Samolepky na vozidlo

    Tento produkt sice nespadá do kategorie pravého tuningu, ale existuje dost řidičů, kteří si neodpustí nějaké to vylepšení vzhledu svého vozítka. A tak jsou velkým hitem tyto samolepky z Aliexpressu, kterých je hned několik druhů a vybrat si tak může každý dle svého gusta.

    Tato samolepka je ve tvaru otisků drápů od zn. Monster a na vozidle tak vytvoří u předních světlometů zajímavý design. Ostatně to lze vidět na přiložených fotografiích k produktu jakož i od samotných zákazníků. Samolepka je velká 40×12 cm a je prodávána v pěti barevných odstínech.

    Kdo si chce za málo peněz udělat radost a vylepšit si tak pohled na své vozidlo, jsou tyto a podobné samolepky ideální volbou a navíc za perfektní cenu.

  2. Tipy z AliExpressu: Chytrá kamera Xiaomi, držák na telefon a 8 dalších doplňků do auta

    Univerzální držák na telefon

    V jednoduchosti je krása a když se podíváte na video k tomuto produktu, jistě nám dáte za pravdu. Tento držák je opravdu univerzální a hodit se bude na většinu telefonních mobilních přístrojů s rozměry displeje od 4 až po 6 palců.

    Je navržen tak, že vypadá jako tříramenný držák, do kterého umístíte mobil a zatlačíte na spodní rameno a další dva postranní přichytí přístroj pevně po obou bocích. Samotný držák je potřeba přichytit do otvoru ventilace. Cenově se tento držák pohybuje pod 3 dolary a je nabízen ve třech barevných provedeních. Je to jeden z hitů mezi držáky na Aliexpressu.

  3. Tipy z AliExpressu: Chytrá kamera Xiaomi, držák na telefon a 8 dalších doplňků do auta

    Teploměr do vozidla

    Ne všechny vozidla jsou vybaveny klimatizací nebo nějakým ukazatelem teploty ve vozidle. Pokud takový údaj chcete mít na očích a navíc s tím, že uvidíte i aktuální čas, tak si zakupte toto zboží z Aliexpressu. Za cenu necelých 70 Kč dostanete elegantní ukazatel času a teploty, který si umístíte ve vozidle, kam budete chtít.

    Ukazatel má LCD podsvícení a stačí namáčknout tlačítko a na 5 sekund se rozsvítí modře tak, aby jste hodnoty viděli i za snížené viditelnosti. Pro ty řidiče, kteří mají vozidlo nevybavené čidlem teploty v kabině vozu, je toto zajímavou a levnou alternativou.

  4. Tipy z AliExpressu: Chytrá kamera Xiaomi, držák na telefon a 8 dalších doplňků do auta

    Kamera do auta YI Smart Dash

    Jedna z nejoblíbenějších kamer do auta je nejen na Aliexpressu tato od firmy Xiaomi – YI Smart Dash. A není se vůbec čemu divit, protože za svou nízkou cenu nabízí opravdu zajímavé funkce – velký 2,7″ displej, širokoúhlý 165° záběr, natáčení v rozlišení FullHD i 2K (při 30 snímcích za sekundu) a hlavně bezpečnostní systém ADAS, který se dá samozřejmě vypnout.

    ADAS hlídá vyjetí z pruhu a odstup před vozidlem před vámi na což vás upozorní zvukovým signálem. Kamerka natáčí kvalitně i v noci nebo za horšího počasí, samozřejmostí je Wi-Fi a propojení zařízení s telefonem díky obslužné aplikaci, která nabízí i češtinu. Tato autokamera z Aliexpressu se řadí k nejlepším v poměru výkon/cena.

  5. Tipy z AliExpressu: Chytrá kamera Xiaomi, držák na telefon a 8 dalších doplňků do auta

    Autopotahy

    Pokud se ohlížíte po nějakém autopotahu, tak se určitě podívejte i na tyto kousky z Aliexpressu. Uváděné jsou jako univerzální a měly by rozměrově vyhovovat většině osobních vozidel. Pokud si nejste jistí, zda se hodí i do vašeho vozidla, je u produktu základní návod ke kompatibilitě vozidel.

    Potahy jsou designově velice povedené a nezaostávají ani svou praktičností. Na zádech je prošitá odkládací kapsa. Materiál je 4 mm polyester, který je nabízen ve čtyřech barvách. Jak potahy vypadají ve vozidle, se můžete podívat i do hodnocení zákazníků, kteří si potahy již zakoupili a přiložili fotografie po umístění autopotahů na sedadla.

    Skoro sedm tisíc objednávek napovídá, že produkt je za tuto cenu opravdu výhodná koupě.

  6. Tipy z AliExpressu: Chytrá kamera Xiaomi, držák na telefon a 8 dalších doplňků do auta

    Nabíječka autobaterií

    Další produkt, který by neměl chybět ve výbavě k vozidlu, je nabíječka autobaterií. Tato je plně automatická s třemi druhy nabíjení, díky čemu chrání autobaterii před přebíjením. Hodí se na většinu vyráběných autobaterií a baterii do auta (od 4Ah do 100Ah).

    Nabíječka je malých rozměrů, ale přesto disponuje LCD displejem, na kterém vidíte stav dobíjení. Velmi vysoké hodnocení této nabíječky je jistě i díky její příznivé ceně a tomu, že zkrátka dělá to, co se od ní vyžaduje.

  7. Tipy z AliExpressu: Chytrá kamera Xiaomi, držák na telefon a 8 dalších doplňků do auta

    Čistící prostředky

    Silně znečištěné místa v motorové části by měl pomoci vyčistit tento prostředek, který se ředí vodou v poměru 1:8. Umí odmašťovat olejem zanesené části a poradí si i se silněji znečištěnými místy.

    Kdo se tedy rád realizuje čištěním nejen interiéru vozidla, ale čistí i místa pod kapotou tak se mu může tento produkt hodit. Další co lze zakoupit na Aliexpressu je tato tableta, která se používá k ředění s vodou a vytvoří čistící směs do ostřikovačů.

    Jeden kus této tablety se ředí se 4 litry vody, což je zhruba objem nádržky na ostřikovače. Stačí vhodit do nádržky a dolít vodou a koncentrát máte připraven. Určitě to vyjde levněji, než si kupovat podobnou směs u benzinových čerpacích stanic.

  8. Tipy z AliExpressu: Chytrá kamera Xiaomi, držák na telefon a 8 dalších doplňků do auta

    Maskot do auta

    Mnozí řidiči mají rádi na palubovce umístěného nějakého maskota, který je “ochrání” před zlými silničními duchy. Oblíbený byl tučňák kývající hlavičkou nahoru a dolů a toho můžete nahradit komiksovou postavičkou z Velké šestky – robotem Baymaxem.

    Velký ovšem je pouze na stříbrném plátně, zde si ho zakoupíte ve velikosti 8 cm. Poté ho jednoduše přichytíte v interiéru vozidla kam si budete přát a on už bude při jízdě jen hýbat hlavičkou a uklidňovat vás při jízdě. Kdo dává ve vozidle přednost jiné klasice – např. oblíbeným plyšovým kostkám, tak i pro něj je na Aliexpressu prodejce, který mu toto umožní zakoupit.


J
17.11.2019 – 06:29

Skrblík to umí, pomahá mi !!!! Moc za něj děkuji. R

Odpovědět

L
Libor 19.04.2020 – 09:59

Dobrý den, jak jste přišli na cenu od 0,23 Kč u držku na mobil do auta? Cena na Ali tomu naprosto neodpovídá? Děkuji

Odpovědět

Lenka Chládková
Lenka Chládková redaktor Skrblíka 19.04.2020 – 11:19

Dobrý den, Libore, ještě včera byla cena za držák na mobil 0,01 dolaru, prodejce bohužel ze dne na den zrušil poměrně zajímavou slevu. Děkuji Vám za upozornění, cenu jsem aktualizovala :-)

Odpovědět

M
Milan 19.04.2020 – 21:19

A jak je to vlastně v současné době se zásilkami z Číny do ČR? Podle info české pošty se skoro nic nezasílá -- https://www.ceskaposta.cz/-/dorucujeme-ty-zasilky-z-ciny-ktere-dostaneme-do-prepravy

Odpovědět

M
Misojogi 21.04.2020 – 02:15

Dlhodobo hladam zadnu kameru (na cuvanie) s rozlisenim minimalne FulHD a displejom FullHD neviete nahodou poradit? (ako nahradu spatneho zrkadla na dodavke) Ad teplomer - na slovensko je cena za zaslanie viac nez cena teplomera, cize treba hladat ineho predajcu rad by som ale vedel ako sa tento teplomer chova v lete ked teplota v aute stupne na 70 stupnov - podobny z Lidla sa chova tak ze sa vtedy vypne displej a nezobrazuje nic (je cely cierny) az ked teplota klesne tak zasa ukazuje cas a teplotu (nastavenie casu sa drzi)

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás