Tipy z AliExpressu: Bezdrátový reproduktor za 316 Kč, MP3 přehrávač za 31 Kč a další hudební doplňky

Redakce
Publikováno 24. ledna 2019

Hudba nás obklopuje všude kolem nás. Někdo je fajnšmekr a potřebuje k poslechu hudby to nejlepší co se dá v tomto sortimentu koupit a někomu naopak stačí např. obyčejné rádio, které poslouchá jako kulisu, aby nebylo ticho. Mnoho lidí potřebuje hudbu k životu, práci či ke sportování. V tomto přehledu se podíváme na nejprodávanější produkty, které se dají na Aliexpressu nakoupit k poslechu hudby. Některé překvapí svou praktičností a samozřejmě skoro všechny překvapí svou cenou. Ale na to jsme již na Aliexpressu zvyklí.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: Bezdrátový reproduktor za 332 Kč, MP3 přehrávač za 30 Kč a další hudební doplňky

    Přenosný bezdrátový reproduktor E13 mini

    Bezdrátové reproduktory se těší poslední dobou velké oblibě. A právem – jsou malé a přenosné a hudbu mnohé z nich umí přehrávat velice obstojně. A k tomu i něco vydrží (některé jsou dokonce voděodolné).

    Mnoho výhod tak dělá z těchto reproduktorů doslova prodejní hity. A jaký reproduktor z Aliexpressu zvolit? Reproduktor E13 mini má velice zajímavý design, když vypadá jako nějaká barevná kabelka. K mání je hned několik zajímavých barevných vzorů včetně maskáčového. Propojení s chytrými telefony či počítačem probíhá přes bluetooth rozhraní.

    Udávaný výkon je 5W a ačkoliv nejspíše nepůjde o poslechově hi-fi požitek, tak svou práci odvede dobře a za tuto cenu mu zákazníci mnohé odpustí.

  2. Tipy z AliExpressu: Bezdrátový reproduktor za 332 Kč, MP3 přehrávač za 30 Kč a další hudební doplňky

    TV Soundbar Xiaomi

    Pokud u vaší televize nadáváte na nevýrazný zvuk, pak je zde tento soundbar od dnes už známé firmy Xiaomi. Tento produkt má provedení v elegantní bílé barvě a designem opravdu neurazí. Samozřejmě vzhledem k ceně nemůže plnohodnotně nahradit domácí kino sestavené z několika reproduktorů, ale své si opravdu odpracuje a zvuk z TV povznese o několik levelů výše.

    Neobsahuje sice subwoofer, ale basové pasivní zářiče, které jsou celkově čtyři umí reprodukovat basy opravdu solidně. Soundbar lze zavěsit i na stěnu a tak s jeho umístěním nebude případně problém. Podpora přehrávání je i díky Bluetooth, kdy lze spárovat i ostatní přístroje jako PC, mobil, tablet apod. a užívat si zvuk z tohoto produktu.

  3. Tipy z AliExpressu: Bezdrátový reproduktor za 332 Kč, MP3 přehrávač za 30 Kč a další hudební doplňky

    MP3 přehrávač

    V jednoduchosti je krása a tento produkt to jen potvrzuje. Velice kompaktní rozměry tohoto produktu jsou jistě plusem i pro sportovce, kdy třeba při běhání lze využít tento MP3 přehrávač. K uchycení lze na zadní straně přehrávače využít klip.

    MP3 přehrávač se chlubí voděodolností a tak ani sychravé a deštivé počasí mu nebude vadit. Na jedno nabití vydrží přehrávat až 5 hodin. Podpora Micro SD karet do velikosti až 8GB je pak samozřejmostí. Lze pak využít i jako USB flash disk. Vybírat lze pak ze 6 barev a tak si každý přijde na své.

    Zkrátka jednoduchost + skvělá cena = výhodný nákup.

  4. Tipy z AliExpressu: Bezdrátový reproduktor za 332 Kč, MP3 přehrávač za 30 Kč a další hudební doplňky

    Bezdrátová skládací bluetooth sluchátka

    Velice oblíbené jsou tyto bezdrátová sluchátka, které propojíte např. s mobilním telefonem a můžete si užívat hry či sledování videí z Youtube se skvělým zvukem. Sluchátka jsou “přes hlavu” a mají uzavřené náušníky.

    K poslouchání hudby nepotřebujete ani bluetooth propojení protože konstrukce sluchátek obsahuje vstup pro Micro SD kartu. Z té si pak lze přehrávat hudbu až 6 hodin, což umožňuje velikost 400mAh baterie. Díky tomu, že tyto sluchátka lehce složíte lze je pohodlně využít i při cestování.

  5. Tipy z AliExpressu: Bezdrátový reproduktor za 332 Kč, MP3 přehrávač za 30 Kč a další hudební doplňky

    MIFA přenosný reproduktor

    Jeden přenosný reproduktor jsme zde již představili, ale nemůžeme neuvést tento hit z Aliexpressu v tomto segmentu. MIFA vyrábí hned několik reproduktorů, ale tento díky voděodolnosti i velmi malým rozměrům patří k nejprodávanějším.

    Využít ho lze i jako handsfree. Vydrží až 12 hodin přehrávání hudby, podporuje karty do velikosti až 32 GB, výkon 10 W. Kvalitativně MIFA nebude dosahovat např. reproduktoru zn. Bose, ale cenově je zcela někde jinde a mnohým udělá radost nejen kompaktnost tohoto produktu, ale i design, který je zvlášť pro mladé uživatele opravdu zajímavý.

  6. Tipy z AliExpressu: Bezdrátový reproduktor za 332 Kč, MP3 přehrávač za 30 Kč a další hudební doplňky

    Mini bezdrátové sluchátka

    Přes 80 tisíc objednávek na Aliexpressu nemá jen tak nějaký produkt. Tento to ale zvládl a i hodnocení zákazníků těchto sluchátek je vysoké. K dispozici je černá a bílá verze, která je dodávána s nabíjecím úložným boxem.

    Do tohoto pouzdra jednoduše sluchátka vsunete a můžete je začít nabíjet. Rozměry jsou opravdu malé a nabíjecí pouzdro má na výšku pouze necelých 5 cm přičemž šířka je taky kolem 5 cm. Sluchátka mají i mikrofon pro použití k telefonování a spárování opět vykonáte přes bluetooth.

    Poté lze telefonovat či poslouchat hudbu až 5 hodin na jedno nabití. Díky tomu, že jsou bezdrátová tak volnost pohybu je opravdu velkou výhodou těchto sluchátek. Další obrovskou výhodou je pak cena.

  7. Tipy z AliExpressu: Bezdrátový reproduktor za 332 Kč, MP3 přehrávač za 30 Kč a další hudební doplňky

    FM Transmitter s nabíječkou do auta

    Tento produkt se ve vozidle určitě může hodit. Umí totiž přehrávat hudbu z paměťové karty či USB flash disku, zvládne dobíjet díky dvěma USB výstupům (3.1 A a 1.0 A) a funkci handsfree ve vozidle jistě využijete také.

    Stačí pak naladit nastavenou frekvenci a autorádio se spojí s tímto FM vysílačem a bude přehrávat buď USB disk či kartu do něj vloženou. Naladění potřebné frekvence probíhá jednoduše i díky tomu, že transmitter obsahuje displej, kde se frekvence ukazuje.


P
Petr 25.01.2019 – 06:55

Dobrý den, děkuji ZŠ možnost dobrých tipů, nicméně bohužel mi nefunguje proklik na AliExpress . Zobrazí se No foun nenalezen. Můžete mi prosím poradit ? Dekuji Petr

Odpovědět

Lenka Chládková
Lenka Chládková redaktor Skrblíka 25.01.2019 – 07:41

Dobrý den, Petře, všechny odkazy jsou funkční, stačí když kliknete na "Zobrazit na AliExpressu" v dolní části boxíku u jakéhokoliv produktu.

Odpovědět

T
Tom 27.01.2019 – 08:39

Zdravímm a díky za tipy...jen dotaz, ty ceny se tak rychle mění nebo jak to že u čehokoliv co si rozkliknu mi to ukazuje vyšší cenu než tu píšete? A navíc všude je poštovný, zdarma mi to vůbec nenabízí...dělám něco špatně?

Odpovědět

M
Muf 27.01.2019 – 09:13

Ta čtyřka- mp3 přehrávač, je vlemi levný, ale nic nevydrží, myslím tím baterie. Po pár desítkách nabití klesá kapacita aku tak moc, že vydrží nabitý jen den dva, pak se musí znovu nabít, i když se z něj nic nepouští, a přehrávat pak vydrží tak na jeden běh. No, čína, co se dá čekat. Blbý je, že všechno je tu čína, i ty drahý věci.

Odpovědět

Lenka Chládková
Lenka Chládková redaktor Skrblíka 27.01.2019 – 12:36

Dobrý den, Tome, cena se navýšila pouze u 2 produktů – bezdrátová sluchátka o 0,38 dolaru a chytrá žárovka o 5 dolarů. U ostatního zboží je cena stejná nebo dokonce nižší. Pokud se podíváte pozorněji, zjistíte, že většina uvedených výrobků je právě v akci, pouze chytrá žárovka je nyní za plnou cenu. V době, kdy byl článek publikován, byla žárovka bohužel v akci. Pokud zvažujete nákup, pak Vám doporučuji využít slevové kupony AliExpress, případně nakoupit přes mobilní aplikaci, kde je k dispozici mnohem více kuponů. Poštovné je zdarma u většiny produktů na AliExpressu, ale samozřejmě záleží na konkrétních prodejcích, jaké podmínky si nastaví. Například poštovné u výše zmíněných sluchátek je 1,26 dolaru, pokud zvolíte "Singapore Post", což je v přepočtu necelých 30 Kč. A žárovku Vám zašlou prostřednictvím China Post Registered Air Mail zdarma.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás