Tipy z Aliexpressu: 9 věcí pro vaše auto od 23 Kč

Martina Opravilová
Publikováno 27. června 2019

Na Aliexpressu lze nalézt velké množství různého zboží za velmi přívětivou cenu. Výjimkou nejsou ani potřeby pro vaše auto. Snadno tu koupíte vše možné, od autokosmetiky až po ochranné folie. Často je navíc poštovné do ČR zdarma. Pojďte se proto s námi podívat na 9 užitečných věcí do auta!

Nevíte, jak na Aliexpressu nakupovat? Nevadí! S našim návodem na AliExpress vše hravě zvládnete!

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 9 věcí pro vaše auto od 21 Kč

    Kartáč na čištění krytů ventilátorů

    Asi se shodneme na tom, že vyčistit kryty ventilátorů je poměrně komplikované. Přitom se na něm usazuje množství prachu.

    Díky speciálnímu kartáči už pro vás však čištění tohoto místa bude hračkou. Na jedné straně naleznete kartáč, na druhé pak stěrku. A abychom nezapomněli – poštovné je v tomto případě zdarma.

  2. Tipy z Aliexpressu: 9 věcí pro vaše auto od 21 Kč

    Baby on board – stylová nálepka na auto

    Spousta rodičů lepí na svá vozidla nálepku, pomocí niž upozorňuje ostatní řidiče na fakt, že v autě se nachází dítě. Plánujete i vy pořízení této nálepky? Na Aliexpressu naleznete velkou řadu motivů, barev či velikostí.

    Nás zaujala tato stylová nálepka, kterou navíc pořídíte v bílé či černé variantě. Poštovné do ČŘ je navíc zdarma.

  3. Tipy z Aliexpressu: 9 věcí pro vaše auto od 21 Kč

    Magnetický držák na telefon

    Chcete mít telefon stále poblíž, a to i během jízdy? Pak si pořiďte magnetický držák na telefon do auta. Ten snadno umístíte například na palubní desku. Zakoupit ho můžete navíc ve čtyřech barevných variantách. Zvolíte elegantní černé provedení, či radši zajímavou červenou barvu?

    Mezi další výhody patří také pohyblivost stojánku – je možné jej otočit o celých 360 °. Zároveň se nemusíte bát, že by telefon z držáku padal. Uvnitř držáku totiž naleznete hned čtyři magnety.

  4. Tipy z Aliexpressu: 9 věcí pro vaše auto od 21 Kč

    Cestovní USB nabíječka

    Vybitý telefon dokáže pěkně potrápit. Zvláště pak v případě, že se vybitá baterie ohlásí na začátku dlouhé cesty. S USB nabíječkou do auta už vás ovšem tato situace trápit nemusí – telefon (či další elektroniku) si snadno nabijete přímo při jízdě.

    Výrobce slibuje kompatibilitu s většinou mobilních telefonů, tabletů či MP3/MP4 přehrávačů. Výjimkou nejsou ani GPS navigace. Díky dvěma USB portům je navíc možné nabíjet dvě zařízení zároveň. Velkou výhodou je také LED osvětlení, díky kterému USB port i v noci snadno najdete.

  5. Tipy z Aliexpressu: 9 věcí pro vaše auto od 21 Kč

    Osvěžovač vzduchu s motivem Avengers

    Patříte mezi fanoušky Marvelu a na filmu Avengers: Endgame jste byli v kině hned v prvních dnech promítání? Pak vás jistě potěší tento nevšední osvěžovač vzduchu do auta. Vybrat si navíc můžete mezi různými motivy Iron Mana, Spidermana či Kapitána Ameriky. Balení obsahuje jeden klip a dvě vůně.

    Nyní navíc seženete osvěžovače v akci, při nákupu tak ušetříte zhruba 17 Kč.

  6. Tipy z Aliexpressu: 9 věcí pro vaše auto od 21 Kč

    Čisticí ručník z mikrovlákna

    Na Aliexpressu však seženete i velké množství autokosmetiky a pomůcek pro čištění. Jednou z nich je například ručník z mikrovlákna na auto. Ten je dle výrobce přátelský k přírodě, nepoškozuje lak a velmi dobře absorbuje vodu. Vybrat si navíc můžete mezi dvěma velikostmi- 30 x 30 cm či 30 x 60 cm.

  7. Tipy z Aliexpressu: 9 věcí pro vaše auto od 21 Kč

    Diesel only – nálepka na uzávěr nádrže

    Pokud máte více aut, či se občas stane, že auto někomu půjčíte, možná si položíte vy nebo někdo z vašeho okolí při tankování zásadní otázku – benzín, nebo naftu? Aby nedošlo k natankování špatného paliva, pořiďte si na uzávěr nádrže samolepku s názvem paliva. Daná varianta je určená pro automobily s naftovým motorem, jistě však na Aliexpressu naleznete i variantu pro benzinové motory.

    Pak už se jen stěží stane, že místo nafty natankujete benzin. Asi většina řidičů ví, že špatný výběr paliva může mít pro vaše auto poměrně vážné následky, proto je maximálně žádoucí se tomuto omylu vyhnout.

  8. Tipy z Aliexpressu: 9 věcí pro vaše auto od 21 Kč

    Fólie proti zamlžení zpětných zrcátek

    Při řízení v dešti se často setkáváme s tím, že kapky dešti na zpětných zrcátkách zhoršují viditelnost. V případě prudšího deště může být navíc viditelnost snížena i poměrně výrazně.

    Tuto nepříjemnost však snadno vyřešíte díky ochranné fólii. Dle výrobce ji stačí nalepit na zrcátko a s kapkami deště na zrcátku či jeho zamlžením se můžete rozloučit. Balení obsahuje dva kusy fólie o rozměrech 10 x 15 cm.

  9. Tipy z Aliexpressu: 9 věcí pro vaše auto od 21 Kč

    Ochranný potah do kufru auta

    Rádi vozíte v autě svého čtyřnohého mazlíčka, či to teprve plánujete? Pak se vám bude hodit tento polstrovaný potah do kufru. Vašemu mazlíčkovi zajistí větší pohodlí, zároveň vám však také pomůže udržet auto v čistotě.


J
Jan 16.02.2020 – 08:01

Ta fólie na od lyžování nefunguje. Nekupovat

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás