Tipy z AliExpressu: 9 věcí do školy

Redakce
Publikováno 10. srpna 2017

Prázdniny jsou sice v plném proudu a děti o škole nechtějí ani slyšet, ale je ovšem na nás – rodičích, abychom vybavili děti věcmi potřebnými do školy. Podíváme se na hrstku toho, co Aliexpress nabízí a pomoci Vám tak vybrat z nepřeberné nabídky z těchto stránek. Nákupy z Číny nejsou nic složitého, pomůže vám náš návod jak nakupovat na AliExpress.com.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpress: Věci do školy z Aliexpressu

    Rolovatelný školní penál

    Velice šikovná věcička nejen pro školáky, ale i do výtvarných kroužků apod. Do tohoto penálu se totiž vejde spousta tužek, pastelek a navíc jde tento plátěný penál šikovně srolovat a nezabírá tak tolik potřebné místo v aktovce či školním batohu.

    Prodává se ve spoustě barevných variací a vybrat si můžete i podle toho, kolik věcí budete chtít do penálu uschovat. Nabízí se 3 velikosti penálů, dle počtu otvorů na pastelky a tužky: Penál s 36 otvory s rozměry 46,5 × 20 cm, 48 otvorů s rozměry 57,5 × 20 cm a 72 otvorů s rozměry: 81,5 × 20cm.

    Cena začíná na necelých 5 USD, což je krása vzhledem k tomu, co penál nabízí.

  2. Tipy z AliExpress: Věci do školy z Aliexpressu

    Plnící pero

    Mnozí jej neměli rádi, ale každý s ním začínal – plnící pero. Na Aliexpressu je velmi oblíbené toto celokovové plnící pero, které navíc vypadá opravdu luxusně. Je 14 cm velké a váhově má 30 gramů a zanechává linku 0,5 mm.

    Snadno se plní a s cenovkou 5,40 USD by měl být zařazen ve vašem hledáčku věcí pro děti do školy. A kdo ví, třeba si jej taky oblíbíte a jedno si koupíte i pro sebe..

  3. Tipy z AliExpress: Věci do školy z Aliexpressu

    Miniořezávátko s gumou

    Další velice šikovná věcička – miniořezávátko. Díky svým miniaturním rozměrům se vejde opravdu do každého penálu – velikost je pouhých 5,5 cm a v průměru necelé 3 cm.

    Samozřejmě svou práci v ořezávání tužek i pastelek si odvede velice dobře a navíc poskytuje i úkryt pro gumu, která je tak vždy po ruce. Cena neuvěřitelných 0,62 USD – momentálně v akci.

  4. Tipy z AliExpress: Věci do školy z Aliexpressu

    Gumy

    Znáte to, snadno se ztrácí, nikdy jich není dost a mnohé dlouho nevydrží. Tahle guma z Aliexpressu by mohla být ale dobrou volbou i vzhledem ke své kvalitě a velikosti. Velmi dobře se s ní gumuje, drží se totiž jako tužky a velikostně má přes 8 cm.

    Navíc má i skvělé hodnocení od skoro 5000 nakupujících tohoto produktu. Vybrat si můžete z několika vzorů dle svého uvážení a nebude vás to ani moc stát – 0,55 USD.

  5. Tipy z AliExpress: Věci do školy z Aliexpressu

    Trhací plánovač

    Ne každé dítko má organizační schopnosti a na spoustu věcí je schopno zapomenout. Pro tyto případy by se mohl hodit tento klasický papírový trhací plánovač, který je malý svými rozměry – necelých 10 x 10 cm, ale velký svou pomocí.

    Lze vybrat dle svých priorit – týdenní či měsíční plánovač nebo klasický úkolovník, kde si napíšete, co vše je třeba udělat. Každý z nich disponuje 60 listy. Za necelý dolar je toto velmi vhodný pomocník a myslím, že ne jen pro naše děti.

  6. Tipy z AliExpress: Věci do školy z Aliexpressu

    Ohebná tužka

    Některé tužky můžete ořezávat jak chcete, ale pokud je tuha uvnitř polámaná, tak se vám to ani nemusí povést. S touto tužkou tento problém odpadá, protože tužka je ohebná a tuha v ní se tak snadno zlomit nedá. Vydrží opravdu dlouho, vždyť je velká 18 cm.

    Navíc si z ní můžete udělat např. uzel či jiný tvar a za cenu mírně nad 1 USD získáte hned 5 kusů této zajímavé tužky, která je navíc s gumou.

  7. Tipy z AliExpress: Věci do školy z Aliexpressu

    Studentský školní batoh Muzee

    Na Aliexpressu je neuvěřitelná spousta různých školních batohů. My jsme vybrali jeden z nejoblíbenějších, ale samozřejmě výběr je veliký a neměl by být problém si vybrat ten „svůj“. Tento mužský model je již prověřený více než 7 tisíci objednávkami navíc s vynikajícím hodnocením.

    Výhodou tohoto modelu může být i šikovné propojení vaší powerbanky s USB konektorem u tohoto batohu, kabel se pak nikde neláme a nepřekáží. Cenově pak vychází tento model na necelých 23 USD.

  8. Tipy z AliExpress: Věci do školy z Aliexpressu

    Sada 12 kusů štětců

    Pokud potřebuje svým dětem pořídit štětce na malování, pak se nabízí tato sada, která ukrývá hned 12 kusů štětců s nylonovým vlasem. Tato sada obsahuje řadu velikostí a tvarů, nylonový vlas se dobře udržuje a i poté drží svůj tvar.

    Cena necelé 4 USD a vaše dítko se může s touto sadou štětců oddávat svým malířským schopnostem.

  9. Tipy z AliExpress: Věci do školy z Aliexpressu

    Ohebné pravítko

    Každý z nás již nějaké to pravítko zlámal, pak nezbývá než zakoupit jiné nebo používat nekomfortně to zlomené. Aliexpress nabízí pravítko z měkkého plastu, které lze ohýbat a tím pádem jej zlomit bude velmi nesnadné.

    Nabízí se ve třech barevných provedeních a dvou velikostech 20 cm a 30 cm. S cenou začínající kolem 1 USD to jistě stojí za vyzkoušení. Lze dost ušetřit za polámaná pravítka jak je známe..


L
Luis 11.08.2017 – 18:27

Ohebné tužky nedoporučuji, měl jsem před X lety ještě na ZŠ, koupené v ČR, konec zaručeně odpadne a nepíší jako obyčejná tužka, spíše slabě, na rýsování se nehodí, stejně jako ohebné pravítko, to jsem měl originál od Maped, učitelé to nechtějí, neměří přesně, používali jsme to akorát na bitky se spolužáky :D Taky pozor na hranici 22 EUR, cokoliv nad se skoro vůbec nevyplatí :)

Odpovědět

ZM
Zdeněk Moravec 16.08.2017 – 09:22

Tipy dobrý, ale každý tip je od jiného prodejce, takže po odeslání jedné velké objednávky vám každý odepíše, ať objednáte ještě něco do určité minimální hodnoty, aby se jim to vyplatilo poslat ...

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás