Tipy z AliExpressu: 8 užitečných věcí na zahradu od 4 Kč

Martina Opravilová
Publikováno 21. května 2020

Patříte mezi vášnivé zahrádkáře? Nebo si pěstujete řadu rostlin v bytě a na balkoně? Pak právě pro vás bude určena dnešní várka tipů!

Nevíte, jak na Aliexpressu nakupovat? Přečtěte si náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 8 užitečných věcí na zahradu od 4 Kč

    Vypěstujte si brambory i na balkoně

    K pěstování většího množství brambor sice budete potřebovat zahradu, pokud byste si však rádi zkusili vypěstovat alespoň menší množství této zeleniny, můžete využít třeba i balkon. Díky vaku na pěstování si rostlinku snadno zasadíte i na balkoně, sklizeň vám pak usnadní zabudovaný otvor.

    Tento pomocník je dostupný ve 3 velikostech a získal na Aliexpressu super hodnocení (87 % zákazníků mu udělilo 5 hvězdiček). Za poštovné do České republiky navíc nezaplatíte ani korunu. Za zkoušku tedy určitě stojí, nemyslíte?

  2. Tipy z AliExpressu: 8 užitečných věcí na zahradu od 4 Kč

    Česačka ovoce

    Sběr ovoce z větších výšek může dát docela zabrat. Díky sběračce ovoce tento si tuto práci výrazně zjednodušíte. Jedinou nevýhodou tohoto produktu je fakt, že se jedná pouze o hlavu – násada není součástí balení, budete si ji tak muset opatřit zvlášť. Výrobek zakoupíte ve 2 barevných provedeních – na výběr budete mít z bílé a oranžové barvy.

  3. Tipy z AliExpressu: 8 užitečných věcí na zahradu od 4 Kč

    Zasaďte si květiny na stěnu

    Rádi byste si doma zasadili další květiny, ale dochází vám místo? A co zkusit rostlinky zasadit vertikálně? Díky panelu na stěnu při sazení květin ušetříte mnoho místa. Na výběr navíc budete mít z několika velikostí – můžete sáhnout po malém panelu, který obsahuje jen 2 kapsy, stejně tak je ale v nabídce panel se 72 kapsami. Výrobek je bohužel k dispozici jen v černé barvě, pokud se však bude rostlinám dařit, jistě se rozrostou tak, že pod nimi panel vůbec nebude vidět. A za poštovné opět nezaplatíte ani korunu.

  4. Tipy z AliExpressu: 8 užitečných věcí na zahradu od 4 Kč

    Zahradní nůžky

    V na nabídce zboží na Aliexpressu samozřejmě nechybějí ani zahradní nůžky. Ty sice bez problémů (a za přívětivou cenu) koupíte i v českých e-shopech či kamenných prodejnách, pokud si však budete na Aliexpressu objednávat zboží, můžete si na seznam přidat i je. Na Aliexpressu jich navíc najdete mnoho druhů. Nás zaujaly například tyto s bílou rukojetí. Sice je zatím hodnotilo jen 12 zákazníků, zpětná vazba je však velmi pozitivní. A poštovné je i v tomto případě zdarma.

  5. Tipy z AliExpressu: 8 užitečných věcí na zahradu od 4 Kč

    Samozavlažovací systém

    Také se vám stává, že občas zapomenete zalít květiny?  Pokud ano, pak právě vás by mohl zaujmout samozavlažovací systém – ten se totiž o zalévání květin či jiných rostlin postará částečně za vás. Stačí k němu jen připojit PET lahev s vodou a pak už jen kontrolovat, zda není lahev prázdná. Produkt samozřejmě využijete především ve vnitřních prostorech.

  6. Tipy z AliExpressu: 8 užitečných věcí na zahradu od 4 Kč

    Promyšlené zavlažování

    A u zavlažování ještě chvíli zůstaneme. V tomto případě si sice budete muset na pravidelné zalévání myslet, přesto vám tento pomocník zavlažování výrazně usnadní. Zásluhu na tom má až 15 metrů dlouhá hadice a otvory, které během okamžiku zalijí rostliny na větší ploše.

    Produkt má zatím sice jen 7 hodnocení, všechny jsou však maximálně kladné. Za poštovné navíc neplatíte.

  7. Tipy z AliExpressu: 8 užitečných věcí na zahradu od 4 Kč

    Konvička z PET lahve

    Následující produkt využijete především u pokojových rostlin, přesto však za zmínku rozhodně stojí. Díky němu totiž během sekundy proměníte obyčejnou PET lahev v konvičku, se kterou snadno zalijete pokojové rostliny. Stačí do lahve nalít vodu, místo vršku na ni našroubovat daný výrobek a pak už se můžete vrhnout na zalévání. Jediný nedostatek vidíme v tom, že je tento pomocník dostupný jen v jediné barvě.

  8. Tipy z AliExpressu: 8 užitečných věcí na zahradu od 4 Kč

    Prstová řezačka

    Malého, ale účinného pomocníka představuje i prstová řezačka, která se jistě bude hodit mnoha zahradníkům. Stačí obě části nasadit na prsty a můžete se vrhnout na úpravy rostlin. Výrobek je dostupný ve 2 velikostech.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás