Tipy z AliExpressu: 9 tipů na užitečné věci do deště

Marie Janáčová
Publikováno 12. července 2018

Léto je nejen čas krásného slunečného počasí, ale i bouřek, přeháněk, dešťů a deštíků. Pokud jste na cestách a přepadne vás sprška, je vhodné být vždy připraveni. Deštník, pláštěnka, holínky, to vše v dešti využijete. Navíc i taková pláštěnka nebo holínky mohou být stylové. Vyhledali jsme pro vás několik tipů na věci, které v dešti zaručeně oceníte.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na užitečné věci do deště

    Barevná pláštěnka

    Tato barevná pláštěnka vám zajistí pohodlí v dešti. Vezměte si ji na výlet, na festival či kdekoliv jinde, kde se obáváte deštivé přeháňky. Pláštěnka je navíc slušivá, takže i v dešti budete vypadat stylově. Je univerzální, vhodná pro muže i ženy. Máte na výběr několik barevných variant (bílá, modrá, růžová, zelená atd.), vyberte si tu, která se vám hodí nejvíce.

    Pršiplášť má zapínání vpředu, podobá se střihem kabátu. Má dlouhé rukávy a kapuci. Délka pláštěnky je zhruba pod kolena (115 cm). Velikost je univerzální (tzv. one size).

  2. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na užitečné věci do deště

    Mini deštník

    Deštník vlastní každý z nás. Občas se ale hodí mít po ruce co nejskladnější deštník, který dáte i do malé kabelky. Obzvlášť na cesty oceníte malou velikost deštníku, ušetříte tím spoustu místa v batohu. Vyzkoušejte třeba tento mini deštník, který je ve složeném stavu asi o polovinu kratší než běžný skládací deštník.

    Délka složeného deštníku je pouhých 17 cm. Po rozevření je šířka deštníku 87 cm a výška 57 cm. Je samozřejmě o něco menší než běžný deštník, pro krátkou spršku však naprosto dostačující. Vybrat si můžete ze šesti barev. Rozevírání je manuální, nikoliv automatické. Konstrukce deštníku je ocelová.

  3. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na užitečné věci do deště

    Nepromokavá bunda

    Tato outdoorová nepromokavá bunda se bude hodit především na kolo, ale i na turistiku. Střihově vypadá jako klasická bunda na zip, je krátká s dlouhými rukávy a kapucí. Jedná se však spíše o pláštěnku. Bunda je skládací, snadno ji složíte do malého pytlíčku, který uschováte v batohu. Nezabere vám téměř žádné místo a budete ji mít stále po ruce. Kdykoliv ji během dešťové přeháňky můžete vytáhnout a použít.

    Bunda je univerzální, vhodná pro muže i ženy. Je jednobarevná, v jednoduchém rovném střihu. Vybrat si můžete z deseti barev. Velikosti jsou k dostání od S po 4XL. V detailu produktu najdete tabulku s velikostmi a přesnými rozměry.

  4. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na užitečné věci do deště

    Gumové chelsea boty

    Chelsea boty jsou už klasickou součástí botníků mnoha mužů i žen. Většinou je seženete v kožené nebo koženkové podobě. Kupte si ale i jedny gumové. Tyto boty budou potom skvělými pomocníky do deště. Budou se vám hodit do města nebo třeba na festival. Na turistiku sáhněte spíše po jiných botách.

    I v dešti můžete mít stylové boty, které vám perfektně doladí váš outfit. Boty jsou kotníkové a podrážka je o něco vyšší než u běžných bot. K dostání jsou velikosti od 35 do 40. Cena se nepatrně zvedá s většími velikostmi. V detailu produktu najdete převodní tabulku s velikostmi.

  5. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na užitečné věci do deště

    Nepromokavé návleky

    Návleky na nohy využijí především cyklisté. Budou pro vás skvělým pomocníkem v dešti. Jednoduše je navlečete přes boty na nohy a budete mít po dobu jízdy nohy pěkně v suchu. Jsou zakončeny gumičkou obtočenou kolem lýtka, takže se vám do nich voda nedostane. Zapínání je po stranách na zip.

    Na kotníku mají návleky reflexní trojúhelníky, což je při jízdě na kole za tmy a navíc ještě v dešti velká výhoda. V takovém počasí je viditelnost snížena a reflexní odrazky jsou nutné. Velikosti návleků jsou od S po XL. Rozměry najdete v detailu produktu. Barva je jednotná, pouze černá.

  6. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na užitečné věci do deště

    Transparentní deštník

    Nemáte v oblibě barevné deštníky? Tak to je pro vás tento průhledný deštník jako stvořený. Deštník je po roztažení celý průhledný, barevná je pouze rukojeť a pruhy kolem konstrukce. Rozevírání deštníku je automatické. Na rukojeti najdete tlačítko pro otevření.

    Šířka deštníku po roztažení je 98 cm, výška je 57 cm. Ve složeném stavu má deštník na délku 28 cm, takže klasická velikost. Vybírat můžete z několika barev. Varianta s černou je nejlevnější, ostatní barvy jsou o něco dražší.

  7. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na užitečné věci do deště

    Průhledné boty do deště

    Šněrovací nepromokavé botky do deště se budou skvěle hodit na všechny letní akce. Díky barevnému přechodu a průhlednému gumovému materiálu jsou velmi zajímavé. Skvěle vám doplní outfit a zároveň vás ochrání před promoknutím nohou. Boty jsou kotníkové, podrážka je nízká, gumová, stejně jako jsou gumové i celé boty. Do bot noste např. barevné ponožky.

    Můžete si zvolit ze sedmi výrazných barev, vyberte si modrou, zelenou, žlutou, černou nebo jinou barvu. Velikosti jsou k mání od 35 do 39. Velikost by dle prodejce měla sedět taková, jakou běžně nosíte, ale raději si zkontrolujte tabulku s velikostmi v detailu produktu. U větší velikosti je cena mírně vyšší.

  8. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na užitečné věci do deště

    Dětská pláštěnka

    Abychom nezapomněli na děti, našli jsme pro ně tuto roztomilou pláštěnku s motivem dinosaura. Taková pláštěnka udělá zaručeně každému dítěti radost. Na kapuci a zádech má ostny jako dinosaurus. Pláštěnka je k dostání ve žluté a červené barvě. Má dlouhé rukávy a je velikostně zhruba po kolena.

    Velikosti jsou od S po XXL. Rozměry najdete v detailu produktu. Pláštěnka je dodávána i s pěkným pytlíčkem s očima, do kterého si ji vždy jednoduše složíte. Pytlík s pláštěnkou je skladný, vleze se do batohu či kabelky.

  9. Tipy z AliExpressu: 9 tipů na užitečné věci do deště

    Pláštěnka na batoh

    Na výletech, při turistice, na kole i kdekoliv jinde oceníte nepromokavý potah na batoh. Potah můžete nosit neustále v batohu a v případě potřeby jej jednoduše vytáhnout a navléct. Váš batoh i věci v něm zůstanou v suchu a vyhnou se promoknutí.

    Můžete si vybrat ze dvou velikostí, buď potah na batoh o objemu 35 l nebo 45 l. Přesné rozměry potahů najdete v popisu produktu. Kromě toho si můžete vybrat i z mnoha barev. Cena se odvíjí od velikosti potahu.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás