Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na skleněné vázy a nádoby

Marie Janáčová
Publikováno 17. ledna 2019

Hledáte zajímavé dekorace do bytu? Na Aliexpress se jich ukrývá velké množství. Tentokrát jsme se v našem seriálu zaměřili na sklo a dekorace z něj vyrobené. Vybrali jsme pro vás 9 zajímavých skleněných nádob a váziček, které ve vašem bytě udělají velkou parádu.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na skleněné vázy a nádoby

    Závěsná váza

    Minimalistická skleněná váza ve tvaru čtverce nebo trojúhelníku skvěle doplní prázdné místo na vaší zdi. Kupte si rovnou více kusů a vytvořte tak na zdi moderní dekoraci. Do vázy můžete dát živou či umělou rostlinku, ale perfektně budou vypadat i sušené květiny nebo nejrůznější větvičky. Při troše zahradnického umu se vám do nádobky podaří vysadit i nějakou tu bylinku. S náplní vázy se můžete pohrát, vyzkoušejte písek, kamínky či jiný materiál, v případě živých rostlin nezapomeňte na vodu.

    Materiál použitý k výrobě je borosilikátové žáruvzdorné sklo. Vybrat si můžete ze dvou tvarů vázy. Hodit se budou do obývacího pokoje, ložnice i kanceláře. Rozměry obou váz jsou rozkresleny v detailu produktu.

  2. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na skleněné vázy a nádoby

    Kulatý květináč

    Transparentní skleněná váza ve tvaru vejce bude vhodnou dekorací na stůl nebo poličku. Je ideální k vysazení menších rostlin jako je třeba kaktus nebo třeba voskovky, fialky a další. Stejně tak si do nádobky můžete naaranžovat i jiné dekorace, fantazii se meze nekladou. Inspiraci můžete najít v detailu produktu, kde jsou přiložené fotografie.

    Nádoba je dostupná ve třech velikostech – 8×10 cm, 10×12 cm a 12×15 cm. Můžete zakoupit jednu velikost nebo si pořídit rovnou celou sadu.

  3. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na skleněné vázy a nádoby

    Zlatá váza

    Luxusním doplňkem budou i tyto vázy ve zlaté barvě s přechodem. Váza je vhodná pro jakýkoliv typ květin. Vybírat můžete ze čtyř typů (tvarů) – 14×9 cm, 11×7 cm, 11×9 cm, 9×9 cm.

    Jednotlivé typy si můžete jednoduše nakombinovat do sady. Tyto vázy zaručeně ozvláštní váš byt, jsou minimalistické a zároveň výrazné. Budou také ideálním doplňkem na slavnostní tabuli. Tento typ vázy lze najít na Aliexpress také v barvě stříbrné.

  4. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na skleněné vázy a nádoby

    Váza v kovové konstrukci

    Netradičně řešená elegantní váza bude skvělou dekorací do vašeho obývacího pokoje. Skleněná nádoba na květiny je umístěna v geometrické kovové konstrukci. Barva konstrukce je zlatorůžová nebo zlatá, u jiných prodejců však najdete také barvu černou a jiné tvarové variace.

    Vybírat zde můžete ze tří tvarů a velikostí – S: 16×11 cm, M: 20×22 cm a L: 15×12 cm. Váza je vhodná pro jakýkoliv typ květin, skvěle budou vypadat řezané květiny i sušené.

  5. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na skleněné vázy a nádoby

    Závěsné nádobky

    Decentní a vkusnou výzdobu vytvoříte s těmito závěsnými vázičkami. Nádobky jsou průhledné a mají malé otvory pro aranžování různých rostlin. Výborně bude vypadat jakákoliv přírodnina od větévek až po čerstvě utrženou květinu. Vnitřek nádoby můžete vysypat různým materiálem (přírodní písek, barevný písek, kamínky, korálky atd.).

    Prodejce nabízí 11 variant vázy, mezi nimiž najdete tvar žárovky, koule, ptáčka, srdce, šišky, hrušky a další. Nakombinujte si sadu, kterou můžete zavěsit jak do interiéru, tak třeba na verandu. Poštovné u tohoto produktu je 0,73 dolarů (16,50 korun).

  6. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na skleněné vázy a nádoby

    Váza se sisálem

    Tyto vázy jsou dekorované sisálem. Vyberte si tvar, který vám nejvíce vyhovuje. Dokoupit si můžete rovnou i klubko sisálu a vázu si omotat dále dle libosti. Pro inspiraci, co do váz naaranžovat, nemusíte chodit daleko, stačí si projít galerii v detailu produktu, kde najdete různé typy sušených rostlin, které by se do vázy mohly hodit. Mnoho různých sušených dekorací do váz můžete zakoupit i přímo na Aliexpress.

    Prodejce nabízí 10 variant váz, dokoupit si můžete i kulatou dřevěnou podložku pod vázu.

  7. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na skleněné vázy a nádoby

    Skleněné baňky

    Skleněná baňka na dřevěném podstavci je zajímavým doplňkem, skvěle vypadá s jednoduchými zelenými listy nejrůznějších rostlin nebo třeba s levandulí. Inspiraci opět najdete na fotografiích produktu. Zakoupit můžete variantu s jednou, dvěma nebo třemi baňkami.

    Tato netradiční dekorace se výborně hodí i jako dárek. Balení obsahuje dřevěnou konstrukci se železnou tyčkou a skleněné baňky v počtu, jaký si zvolíte.

  8. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na skleněné vázy a nádoby

    Dekorovaná nádoba

    Dalším tipem jsou tyto skleněné nádoby s dekorovanou spodní částí připomínající včelí plásty ve zlaté nebo zlatorůžové barvě. Tyto nádoby se hodí nejen jako váza, ale využít je můžete třeba i na servírování nápojů. Vypadají luxusně a budou se hodit jak ke slavnostní tabuli, tak i jako stálá dekorace třeba do obývacího pokoje. Vhodné jsou také jako dárek.

    Vybírat můžete ze šesti variant, k dostání jsou 3 tvary a velikosti a 2 barvy.

  9. Tipy z Aliexpressu: 9 tipů na skleněné vázy a nádoby

    Dóza nejen na potraviny

    Tuto praktickou a vkusnou dózu se skleněným víkem a dřevěným podstavcem využijete jak na potraviny (sušenky apod.), tak i na sušené květy a jiné dekorace. Zkuste nasbírat trochu přírodnin (mech, šišky, větvičky), naaranžovat na podstavec a zakrýt víkem, vytvoříte si tak originální dekoraci vhodnou do jakékoliv místnosti.

    Vybírat můžete z pěti variant, které se liší rukojetí (tvar srdce, koule, medvídka, krystalu nebo ptáčka). Rozměry dózy jsou 15 x 9 x 9 cm.


d
dwd 17.01.2019 – 21:02

sorry, ale myslím že tohle vám v celku nepříjde, spíš z toho budete mít pěkný puzzle na dlouhé zimní večery.. jednou mi přišla zkroucená i hliníková nádoba.. :D

Odpovědět

EJ
Eva Jindrová 20.01.2019 – 12:26

Krásné, vkusné a ne drahé.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás