Tipy z AliExpressu: 9 skvělých věcí pro domácí cvičení

Redakce
Publikováno 9. dubna 2020

Špatné počasí, epidemie chřipky nebo pandemie koronaviru – to jsou důvody, proč člověk nemůže jít ven a rád by si zaběhal nebo nějak zacvičil. Cvičit lze ale i doma – ať už s vlastní vahou, nebo za pomocí nejrůznějších pomůcek. Návodů je na internetu plno a stačí jen chtít. Dnes se podíváme na to, jaké cvičící pomůcky nabízí Aliexpress. Nehledejte tedy výmluvy proč to nejde a nakupte si pomocníky ke cvičení a pusťte se do toho. Vždyť zdraví máme jen jedno a tělo i psychika se vám následně odvděčí.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 9 skvělých věcí pro domácí cvičení

    Posilovací gumy

    Jedny z nejoblíbenějších pomůcek vůbec jsou posilovací gumy. S jejich pomocí jde procvičit celé tělo a zařadit tak mnoho nejrůznějších cviků. Jedná se tak o univerzální posilovací pomůcku, která může nahradit i činky. Navíc se dobře skladují, a tak nikde v bytě nijak nepřekáží.

    Díky odporu materiálu si zvolíte ten správný výrobek, s kterým se vám bude cvičit nejpříjemněji. V nabídce je pět barevně odlišených gumových pásů, které mají právě odlišný odpor pro různé druhy cviků apod. Ideální je tedy nekupovat si jeden tento produkt, ale nakoupit si celou sadu pro co nejširší variabilitu použití a procvičení celého svalstva.

  2. Tipy z AliExpressu: 9 skvělých věcí pro domácí cvičení

    Protahovací lano

    Další velmi vhodná pomůcka pro domácí cvičení je tento expander. Jedná se o jakési pružinové lano, který má dle typu zakoupeného produktu různý odpor, který představuje stupeň zátěže. Je to ideální pomocník na posilování hrudníku, paží, ramen a zad.

    Na obou koncích tohoto 120cm pružného provazu jsou měkká madla, díky kterým bude cvičení pohodlnější a účinnější. K dispozici máte opět pět druhů dle odporu od nejlehčího až po ten nejtěžší. Nejrůznějších cviků s tímto expanderem je na internetu plno, a stačí si tedy jen vybrat ty správné dle svých dispozic.

  3. Tipy z AliExpressu: 9 skvělých věcí pro domácí cvičení

    Posilovač břišních svalů

    Touto cvičební pomůckou do domácích podmínek procvičíte celou horní část těla a především břišní svalstvo. Posilovací kolo uchopíte po obou stranách a sunete toto kolo po podlaze, přičemž zvedáte své tělo nahoru a dolů. Asi netřeba tento rozšířený cvičební nástroj představovat blíže.

    Rozměry posilovacího kola z Aliexpressu nejsou nikterak velké (33 × 16 cm) a navíc je vyroben z odolného, ale lehkého materiálu. Doma ho snadno schováte a přemístíte kam bude potřeba. Na výběr máte různé barvy a nakoupit si tento produkt lze i v setu se švihadlem.

  4. Tipy z AliExpressu: 9 skvělých věcí pro domácí cvičení

    Joga válec

    Jednoduchý, ale velmi účinný pomocník nejen při józe je tento produkt z Aliexpressu. Jedná se o válec s nejrůznějšími výstupky, které mají masážní funkci. Při protahování a cvičení s tímto válcem si zlepšíte krevní oběh, uvolníte svaly a samozřejmě cvičením i zpevníte své tělo.

    Ženám může pomoci při problémy s celulitidou. Ideální je zařadit cvičení s válcem na začátek nebo konec jednotlivých cvičení. Barevně si lze sladit tento válec s ostatními pomůckami ke cvičení, protože prodejce nabízí černou, zelenou, modrou, oranžovou, fialovou a dokonce i růžovou barevnou variaci.

  5. Tipy z AliExpressu: 9 skvělých věcí pro domácí cvičení

    Push Up – úchopy

    Zajímavá sestava tohoto prodejce obsahuje podložku a dva úchopy na kliky. Podložka Vám pomůže ve správném nastavení polohy úchopů kvůli procvičení jednotlivých svalových partií. Vše je navíc zřetelně znázorněné přímo na podložce.

    Procvičíte si tak hrudník, tricepsy, ramena, ale i záda. Velice účinný nástroj k procvičení horních partií vašeho těla.

  6. Tipy z AliExpressu: 9 skvělých věcí pro domácí cvičení

    Hrazda do dveří

    Hrazda z nerezové oceli je dalším pomocníkem jak si zpestřit domácí cvičení. Jedná se o jakousi rozpěrnou tyč, kterou jednoduše umístíte např. mezi futra dveří nebo ideálně mezi dvě stěny. Je potřeba si ovšem správně vybrat rozměr.

    Tyč je pro snadnější úchop vybavena speciálním povrchem, který neklouže. Můžete ji umístit do horní části, kdy lze poté cvičit třeba přítahy. Nebo do spodní části, kde poslouží na kliky nebo jako opora nohou u sedů lehů a na jiné cviky.

  7. Tipy z AliExpressu: 9 skvělých věcí pro domácí cvičení

    Twister – otočný fitness talíř

    Další pomocník pro fitness určený hlavně ženám, který zajistí řádné procvičení boků, oblast pasu, ale i hýždí a stehen. Díky masážním výstupkům na povrchu jsou navíc při cvičení chodidla příjemně masírována.

    Ideální je tento produkt i pro zlepšení rovnováhy a jako doplněk balančního cvičení. Rotační disky jsou používány i při rehabilitacích například u těch, kteří trpí problémy se zády.

  8. Tipy z AliExpressu: 9 skvělých věcí pro domácí cvičení

    Gymnastický míč

    Velice vhodná pomůcka pro všechny, kteří mají problém se zády. Míč jednoduše nafouknete na požadovaný tlak a pak je na vás, zda jej využijete pro nejrůznější cviky, nebo zda na něm jen budete sedět. Osobně při práci na počítači sedím již několik let na takové pomůcce a zatím nemám nejmenší nutkání měnit za křeslo nebo něco podobného.

    Průměr balónu je 65 cm a je tedy dost velký na to, aby se na něm pohodlně sedělo – navíc má velmi velkou nosnost a tak se nemusíte bát, že by vás neunesl. Variabilita cviků s touto pomůckou je opět veliká a záleží tedy na Vás čemu dáte přednost.

  9. Tipy z AliExpressu: 9 skvělých věcí pro domácí cvičení

    Váha Xiaomi Smart Body Scale 2

    Osobní digitální váha je zde jako závěrečný produkt, který by měl být vyvrcholením pro ty, kteří to s cvičením myslí vážně a chtějí např. redukovat svou váhu. Tato váha z Aliexpressu toho ale umí daleko více.

    Měří nejen váhu, ale i obsah vody, svalů a tuků v těle a díky spárování (Bluetooth) s mobilním telefonem s operačními systémy Android či iOS máte perfektní přehled o všem potřebném. K dispozici je totiž aplikace, která vše přehledně zobrazí. Váha je schopna zvážit jedince až do 150 kg s přesností 50 gramů. Designově je navíc docela povedená v bílém provedení.


J
Jarmil 14.04.2020 – 20:40

TU váhu lze sehnat v ČR za 390.-kč - otevřete heureku a vše mají skladem (proč mi tento příspěvek byl smazan?)

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás