Tipy z Aliexpressu: 8 praktických věcí pro vysokoškoláky

Jan Křížek
Publikováno 6. září 2018

Na AliExpressu jsme pro vás tentokrát vybrali 8 skvělých věcí pro vysokoškoláky. Nabídku tvoří jak praktické kousky, jako je taška na kosmetiku, drobnosti, které pomůžou při studiu, tak i zajímavá elektronika vhodná na párty.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z Aliexpressu: 9 praktických věcí pro vysokoškoláky

    Studentský batoh s nabíječkou

    Dnešní první tip je tento skvělý batoh, do kterého se Vám vleze nejen notebook, zápisník, knihy a další věci, ale má také zabudovaný USB konektor, díky kterému můžete nabíjet mobil, ikdyž ho máte zrovna v ruce. Dovnitř batohu vložte svou powerbanku, připojte k batohu a můžete nabíjet i při chůzi městem.

    Batoh je vyroben z nepromokavého materiálu a dostupný je hned ve čtyřech barevných provedeních.

  2. Tipy z Aliexpressu: 9 praktických věcí pro vysokoškoláky

    Kosmetická taška

    Tato kosmetická taška je skvělá nejen na cestování, ale i pro studenty, kteří jsou ubytovaní na kolejích. Všechnu svou kosmetiku si jednoduše naskládejte dovnitř a můžete ji tak mít vždy u sebe. Vevnitř jsou praktické přihrádky a celou tašku lze uzavřít pomocí zipu.

    Tašku si můžete vybrat z více než 25 barevných motivů, které se budou líbit jak ženám, tak i mužům. Vyroben je z kvalitního nepromokavého materiálu, takže nehrozí jeho zničení ve vlhké koupelně.

  3. Tipy z Aliexpressu: 9 praktických věcí pro vysokoškoláky

    Powerbanka s kapacitou 10 000 mAh

    Powerbanka s velkou kapacitou 10 000 mAh je vhodný doplněk pro ty, kteří celý den tráví na přednáškách a nemají tak pořádnou možnost si dobít mobilní telefon. Banku propojíte s telefonem přes klasický nabíjecí USB kabel a jde s ní tak nabíjet jakékoliv zařízení.

    Powerbanka má kompaktní rozměry a lze si ji tak vzít všude s sebou. Lze z ní najednou nabíjet až dvě zařízení a například iPhone 7 je možné dobít skoro čtyři krát za sebou.

  4. Tipy z Aliexpressu: 9 praktických věcí pro vysokoškoláky

    Samolepící papírky

    Všem, kdo si někdy dělal výpisky z knihy, skript, nebo jiných učebnic přijdou jistě vhod tyto samolepící papírky, na které si můžete psát poznámky, nebo si označit zajímavé pasáže v knize. Hodí se také na poznamenání Vašich úkolů a připomínek.

    Na výběr je hned ze tří šířek a několika barevných kombinací. Doprava až do České republiky je úplně zadarmo.

  5. Tipy z Aliexpressu: 9 praktických věcí pro vysokoškoláky

    Stylová taška na notebook

    Dalším dnešním tipem, nejen pro vysokoškoláky, je tato designová taška na notebook, či laptop. Taška je vybavena hned několika praktickými kapsami, jednou přímo na Váš počítač a dalšími na spoustu dalšího příslušenství, jako je myš, diář, peněženka a další.

    Při nakupování si dejte pozor na velikost Vašeho notebooku a tašku si vyberte podle toho. V nabídce je hned několik typů, rozdělených podle úhlopříčky, barvy a tvaru tašky.

  6. Tipy z Aliexpressu: 9 praktických věcí pro vysokoškoláky

    Bluetooth reproduktor

    Stereo bluetooth reproduktor kompaktních rozměrů je našim dnešním dalším tipem. Reproduktor propojíte během pár okamžiků s jakýmkoliv mobilním telefonem a můžete rovnou začít přehrávat. Dosah signálu je až 10 m. Baterie má kapacitu 1 200 mAh a zaručí Vám tak dlouhé přehrávání.

    Reproduktor Vám do České republiky přijde zcela zdarma zhruba do třiceti dnů a vybrat si můžete rovnou ze čtyř barev.

  7. Tipy z Aliexpressu: 9 praktických věcí pro vysokoškoláky

    USB nabíječka Baseus

    Baseus je značka, která svým každým dalším výrobkem z řady příslušenství k mobilním telefonům dokazuje, že opravdu umí. A tato USB nabíječka je toho dalším příkladem. Na čelní straně jsou hned 3 USB sloty pro nabíjení a malý displej, na kterém vidíte, jakou rychlostí se zařízení nabíjí.

    Při nákupu si dejte pozor, v nabídce je i typ, který pasuje na americkou zásuvku. Asi Vás nepřekvapí, že doprava do ČR je zdarma.

  8. Tipy z Aliexpressu: 9 praktických věcí pro vysokoškoláky

    Papírový diář

    Papírový diář už sice v dnešní době není tak oblíbený, jako ten elektronický v mobilním telefonu, ale stále se dnes najdou tací, kteří kvalitnímu papíru dávají přednost. Svrchní vrstvu diáře tvoří kožený obal, který ho ochrání před vodou a jiným poškozením.

    Vybírat můžete z šesti pastelových barev a doprava až do České republiky je samozřejmě zdarma.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás