Tipy z AliExpressu: 9 praktických věcí na WC od 7 Kč

Redakce
Publikováno 3. ledna 2019

Některé výzkumy uvádí, že na záchodě prosedíme za svůj život kolem jednoho roku života. A to už je pořádná porce času, který strávíme na oné místnosti a tak není od věci věnovat se i tomuto tématu. Nejde samozřejmě o samotné dění na toaletě jako především o to, jak bychom mohli tuto mnohdy opomíjenou místnost zvelebit. A pokud máme k dispozici nejrůznější vychytávky z Aliexpressu, proč nevyužít některé produkty, které tamní prodejci nabízejí. Jistě se nám podaří vybrat zajímavé zboží z Aliexpressu, které nám pobyt na WC zpříjemní. Některé jsou ukázkou praktičnosti výrobce a jiné naopak dokáží i pobavit a jsou spíše ke zpestření přehledu.

Se samotným nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 9 praktických věcí na WC od 7 Kč

    LED světlo s pohybovým senzorem

    Občas člověk potřebuje jít v noci na záchod a většinou to není moc příjemná cesta. Kombinace rozespání a tmy a následného rozsvícení světla nás dokáže probudit, a člověk poté může mít problémy s usnutím. Na Aliexpressu naleznete pro tyto případy tento produkt, který se snaží tento problém vyřešit.

    Jedná se o pohybový senzor zakončen barevným LED světlem, který je ohnutý do mísy. Pokud tento senzor zaznamená pohyb, světlo zvolené barvy se aktivuje a rozsvítí se tak, že nám příjemně osvítí samotnou mísu a okolí samotného WC. Nejsme tak oslnění jako kdybychom rozsvítili klasické osvětlení záchodu.

    Na výběr je několik barev a produkt ocení nejen dospělí, ale i děti, pro které tak noční návštěva záchoda nemusí být nijak nepříjemná.

  2. Tipy z AliExpressu: 9 praktických věcí na WC od 7 Kč

    Potah na záchodové prkénko

    Potah je označován prodejcem jako “zimní”, což by mělo evokovat to, že pokud na takto potažené prkénko usednete, nebude to tolik studit. Materiál je teplý a pohodlný, který nedráždí pokožku. Potah je v barevném provedení a pokud se vám nelíbí zrovna tento vybraný, lze si na Aliexpressu nalézt jiný.

    Potah je pratelný a tak se snadno udrží v čistotě. Přece jen bychom tento potah z hygienického hlediska doporučovali spíše tam, kde je méně členů rodiny – ideálně jeden.

  3. Tipy z AliExpressu: 9 praktických věcí na WC od 7 Kč

    Hygienické ochranné kryty

    Tenhle produkt shánělo pro cestování dost lidí a proto nechybí ani v tomto přehledu. Týká se totiž taky WC a pomůže Vám překonat obavu si po někom sednout na záchod a nemusíte tak používat k podestlání toaletní papír.

    V balení naleznete celkem 12 kusů návleků na prkénko, které jsou vyrobeny z netkané textilie, takže vydrží více než ty, které se dělají z papíru. Kryt se dobře nasazuje na nejrůznější druhy prkének a pro cestování jsou velmi skladné.

  4. Tipy z AliExpressu: 9 praktických věcí na WC od 7 Kč

    Samolepky na záchod

    Velkým hitem na Aliexpressu, co se záchodů obecně týká, jsou nejrůznější samolepky. Tyhle s motivem koček jsou vůbec nejoblíbenější. Samozřejmě se tyto PVC samolepky dají použít např. na dveře, okna, stěny, ale i na záchodě najdou své místo a opět zajímavým způsobem zkrášlí samotnou místnost či rovnou záchod.

    Samolepky jsou voděodolné a tak by měly něco vydržet, navíc je spousta z nich s 3D efektem a tak lze vyčarovat zajímavé nápady v kombinaci s umístěním těchto samolepek. Pokud nejste příznivci zvířat na záchodě, lze si najít jiný motiv samolepek. Na Aliexpressu je nabídka těchto produktů opravdu pestrá.

  5. Tipy z AliExpressu: 9 praktických věcí na WC od 7 Kč

    Záchodový kartáč

    Štětka s držákem na záchodě nesmí chybět a i tento produkt je na Aliexpressu zastoupen. Dokonce ve velmi zajímavém provedení ve tvaru třešně či višně.

    Pro snadné čištění záchodu je štětka uzpůsobena do kopulovitého tvaru. Na výšku má stojan celkem 39 cm, široký je 14 cm. Díky těmto rozměrům není problém na záchodě najít místo pro tuto designovou a praktickou věc zároveň.

  6. Tipy z AliExpressu: 9 praktických věcí na WC od 7 Kč

    Držák na toaletní papír

    Velice praktická záležitost. Zatímco ještě v nedávných dobách se chodilo na záchod hlavně s časopisy a novinami, dnes je situace jiná a převažuje mobilní telefon. A tak nejeden z nás jistě uvítá držák na toaletní papír, který kombinuje i malou odkládací poličku, kterou lze využít právě na mobilní telefon.

    Držák je jednoduché konstrukce z nerezové oceli. Odezvy samotných kupujících, kteří tento držák již zakoupili, jsou také pozitivní, a tak není důvod tento produkt nedoporučit.

  7. Tipy z AliExpressu: 9 praktických věcí na WC od 7 Kč

    Kobereček na záchod

    Tenhle třídílný set se skládá z dvou koberečků a krytu záchodové mísy. Vše sladěné do stejného motivu. Jeden kobereček využijete na záchod umístěním pod nohy, když sedíte na WC a druhý lze dát např. do koupelny.

    Na záchodě pak využijete i kryt na mísu záchodu. Výrobky jsou z flanelu a polyesteru a spodní strana koberečků je udělaná protiskluzově. Velikost většího z koberečků je 75 × 44 cm a ten na záchod pak 44 × 39 cm s vykrojením pro snadnější umístění pod záchod. Motivů těchto sestav má tento prodejce na Aliexpressu hned několik a je tedy na Vás, který si vyberete.

    Vybírat je opravdu z čeho.

  8. Tipy z AliExpressu: 9 praktických věcí na WC od 7 Kč

    Samolepka s označením WC

    Může se stát, že si návštěvy neustále pletou dveře od záchodu a koupelny či dokonce nemůžou WC najít. Pak není jednodušší věc než to, že si tuto místnost označíte a předejdete tak neustálým dotazům, kde máte záchod.

    Samozřejmě lze toto označení využít i v restauracích či bistrech apod. Samolepky jsou z PVC a používají se na hladkých površích – dveře, keramická dlažba, sklo. Pán a dáma na obrázku není nijak malá, jejich výška je 18 cm a tak by toto označení neměl nikdo přehlédnout.

  9. Tipy z AliExpressu: 9 praktických věcí na WC od 7 Kč

    Okrasný kryt na záchod

    Jeden potah jsme zde již představili, ale tento musíme dát na konec jako ukázku toho, co vše lze na Aliexpressu zakoupit. Tento okrasný potah učiní z vašeho záchodu učiněný skvost vypadající jako oltář.

    Celá sada se skládá z celkově tří kusů, kterým postupně zkrášlíte celé zařízení WC, takže celý set poté krásně ladí. Malé záclonky v souběhu s motivem růží krásně zjemní celé zařízení a následně i potřeby vykonávané na WC se musí dělat tak nějak lépe. :-)


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás